Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Οι επιλογές των εθνομηδενιστών στη Θράκη έχουν κομματική ταυτότητα και συνιστούν πράξη Εσχάτης προδοσίας

Στη Θράκη διαπράχτηκε εθνική προδοσία. Και επειδή η ευθύνη μιας ολέθριας όσο και αντεθνικής διαχείρισης αυτής της υπόθεσης, βαρύνει προσωπικά συγκεκριμένους πολιτικούς αρχηγούς και ηγετικές ομάδες πολιτικών κομμάτων…


Τότε  το όλο πρόβλημα δεν αγγίζει απλά τα όρια, αλλά ταυτίζεται ολοκληρωτικά με την πεμπτουσία της Εσχάτης προδοσίας και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Ειδικά στη Ροδόπη, δεν εξελέγη ούτε ένας χριστιανός βουλευτής, ενώ η μουσουλμανική μειονότητα στήριξε μαζικά τον ΣΥΡΙΖΑ, και αυτή η στήριξη δεν ήταν τυχαία. Αρκεί να θυμίσουμε τις δηλώσεις στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που χαρακτήριζε τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη ως «ατόφιο τουρκικό πράμα».

Από τους τέσσερις βουλευτές λοιπόν οι τρεις, ο Αϊχάν Καραγιουσούφ, ο Μουσταφά Μουσταφά και ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ εξελέγησαν με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο τέταρτος, ο Ιλχάν Αχμέτ, εξελέγη με το Ποτάμι στον νομό Ξάνθης. Και στις εκλογές του Ιανουαρίου, η μειονότητα είχε στηρίξει μαζικά τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κάθε περίπτωση η εκλογή τεσσάρων μειονοτικών βουλευτών, τους οποίους η Άγκυρα χαρακτηρίζει “Τούρκους”, ενώ οι ίδιοι δεν αντιδρούν σ αυτό το χαρακτηρισμό, είναι ένα γεγονός που αποκτά πλέον ξεκάθαρα εθνικές προεκτάσεις. Ας βάλουμε λοιπόν τα πράγματα σε μια σειρά, για να γίνει κατανοητό το μέγεθος του προβλήματος και η κατάντια των κομμάτων που εμφορούνται από το δηλητήριο του εθνομηδενισμού.

Στις εκλογές αυτές δεν υπήρχε σταυρός προτίμησης και η ανάδειξη των βουλευτών έγινε με...
λίστα προτίμησης από τον αρχηγό και τις ηγεσίες των κομμάτων.  Ως εκ τούτου είχαν την υποχρέωση να είναι προσεκτικοί στους χειρισμούς τους σε αυτή την ευαίσθητη εθνικά περιοχή, πράγμα που δεν έπραξαν.

Η υποχρέωση αυτή αποκτά μια πρόσθετη ιδιαιτερότητα, πολύ περισσότερο που είναι γνωστός στους πάντες, ο βρώμικος και υπονομευτικός για τα εθνικά μας συμφέροντα, ρόλος που διαδραματίζει το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, το οποίο δε λειτουργεί ως προξενική αρχή αλλά ως γιάφκα πρακτόρων και γκρίζων λύκων, και υπονομεύει ανοικτά την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Είστε ξεφτιλισμένοι…
  • Και αυτό το λέμε απερίφραστα, έχοντας πλήρη επίγνωση της σημασίας του χαρακτηρισμού. Ξεφτιλισμένοι και ένοχοι γι αυτή την ολέθρια εξέλιξη που ανοίγει Κερκόπορτες στη Θράκη με προεκτάσεις απρόβλεπτες, εν όψει δραματικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.
  • Ξεφτιλισμένοι και ένοχοι είναι πρώτον οι δύο πολιτικοί αρχηγοί Τσίπρας και Θεοδωράκης, αλλά και οι ηγετικές ομάδες των κομμάτων τους, που φρόντισαν να εντάξουν σε εκλόγιμες θέσεις υποψηφίους χωρίς να σταθμίσουν τις εθνικές συνέπειες των επιλογών τους. Η επιλογή αυτών των προσώπων και η ένταξή τους σε θέση εκλόγιμη, χωρίς να έχουν φροντίσει προηγούμενα να έχουν εξασφαλισμένη τη ρητή και ενυπόγραφη καταδίκη εκ μέρους τους, των πρακτικών του τουρκικού προξενείου στην περιοχή, και την απόλυτη διαβεβαίωσή τους, ότι θα αντιτάσσονται σθεναρά και απροκάλυπτα σε κάθε ενέργεια του προξενείου που θα αντιστρατεύεται τα εθνικά συμφέροντα της χώρας μας, συνιστά επιπροσθέτως και πράξη Εσχάτης προδοσίας.
Η δήθεν «δημοκρατική αντίληψη» που επιχειρεί να υποβαθμίσει το πρόβλημα ως ζήτημα επιλογής μουσουλμάνων υποψηφίων, είναι υποκριτική και ψεύτικη. 

Το πραγματικό πρόβλημα φυσικά και δεν είναι η θρησκευτική επιλογή των συγκεκριμένων υποψηφίων, αλλά η αδιαπραγμάτευτη ταυτότητα της εθνικής τους συνείδησης, όπως και η αταλάντευτη στάση τους απέναντι στις πρακτικές της Αγκυρας, και των ανθρώπων του τουρκικού προξενείου.
  • Ξεφτιλισμένη είναι και η οργανωμένη κομματική βάση αυτών των πολιτικών κομμάτων που δεν αντέδρασαν σ αυτές τις επιλογές των ηγεσιών τους, και επέτρεψαν την τοποθέτησή τους στο ψηφοδέλτιο, ποντάροντας στο κυνήγιο των ψήφων και υποβαθμίζοντας την εθνική διάσταση του προβλήματος.
  • Ξεφτιλισμένη και απαράδεκτη είναι επίσης και η εκλογική συμπεριφορά των ψηφοφόρων αυτών των κομμάτων, που αντί να τους γυρίσουν την πλάτη και να τα αφανίσουν πολιτικά, ιεραρχώντας το εθνικό συμφέρον, αυτοί υπερψήφισαν σαν γίδια αυτά τα δυο κόμματα, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα της εκλογής.
Λυπάμαι… Αλλά για σας συμπολίτες μας από τη Θράκη, που επιλέξατε κομματική και όχι εθνική ψήφο, μόνο ντροπή και αποτροπιασμό μπορούμε να αισθανόμαστε, για τη βλακώδη, ανεύθυνη και εθνικά επικίνδυνη εκλογική σας στάση, οι συνέπειες της οποίας από εδώ και πέρα θα αρχίσουν να δρομολογούνται το επόμενο διάστημα.

Τι πρέπει να γίνει τώρα…
Πρώτον:  Οι τέσσερις εκλεγμένοι (στην ουσία διορισμένοι) βουλευτές από τη Θράκη τους οποίους η Άγκυρα σπεύδει να χαρακτηρίσει Τούρκους, θα πρέπει να καταδικάσουν άμεσα με κοινή δήλωσή τους, τόσο τη στάση της Άγκυρας όσο και τις πρακτικές του προξενείου στην Κομοτηνή, διαφορετικά θα πρέπει να δρομολογηθεί άμεσα για λόγους εθνικού συμφέροντος, πολιτικού παραδειγματισμού αλλά και πίστης στο Σύνταγμα αυτής της χώρας, η αποκαθήλωσή τους από το βουλευτικό αξίωμα.

Δεύτερον: Κανένας μουσουλμάνος από τη Θράκη δε θα πρέπει να συμπεριληφθεί ξανά στα ψηφοδέλτια κανενός κόμματος, αν προηγουμένως δεν έχει ταχθεί με δημόσια δήλωσή του ενάντια στις πρακτικές της Άγκυρας και στο αντεθνικό πρακτοριλίκι της γιάφκας του προξενείου στην Κομοτηνή.


Παραθέτουμε στη συνέχεια διάλογο από το facebook με Κομοτηναίο στην καταγωγή συμπολίτη μας, αποκαλυπτικό για την αηδία και τον αποτροπιασμό που πρέπει να αισθανόμαστε όλοι μας για την αθλιότητα των πολιτικών κομμάτων αλλά και την εκλογική συμπεριφορά των πολιτών, που σαν άβουλα γίδια ψηφίζουν ότι τους σερβίρουν οι χρεοκοπημένες πολιτικές ηγεσίες των κομμάτων τους.

  • Θανάσης Πολυζωίδης Μουσουλμάνοι και τουρκόκαυλοι και οι τρεις βουλευτές της Ροδόπης. Ούτε ένας χριστιανός!!! Και να είναι αποτέλεσμα ελεύθερης ψήφου, πάει στο διάολο, αλλά να είναι αποτέλεσμα λίστας;;;; Εδώ λές ότι συμβαίνει κάτι πάρα πολύ σοβαρό!!!!!
    Δεν μου αρέσειΑπάντηση223 ώρες
    • Kiriakos Kiriakopoulos Το οποίο, εκτός από τις προσκυνημένες ηγεσίες των κομμάτων που έκαναν αυτές τις επιλογές, διόλου δεν τιμά και την ελεεινή κομματική τους βάση που δεν αντιδρά σ αυτή την αθλιότητα
      Μου αρέσει!Απάντηση223 ώρες
    • Θανάσης Πολυζωίδης Ε ναι, το να είσαι Κομοτηναίος και να ψηφίζεις Σύριζα με λίστα, ξέροντας ότι οι δύο πρώτες θέσεις είναι ήδη ...καπαρωμένες από τούρκους, είναι τουλάχιστον εθνική προδοσία..... Κρίμα.
      Δεν μου αρέσειΑπάντηση223 ώρες
    • Θανάσης Πολυζωίδης Και την στιγμή που ο αλυτρωτισμός τους είναι στο ταβάνι. Χειρότερα απ' ότι εμείς με την Πόλη. Πως πάει βρε παιδί το χέρι Έλληνα, να σταυρώνει Τούρκο, δεν μπορώ να το παρακολουθήσω.....
      Δεν μου αρέσειΑπάντηση123 ώρες
    • Kiriakos Kiriakopoulos Ε άμα αυτός ο "Έλληνας" είναι ατόφιο τουρκικό πράμα, Τότε όλα γίνονται Θανάση
      Μου αρέσει!Απάντηση121 ώρες
    • Θανάσης Πολυζωίδης Τελικά όσο γερνάω μεγαλώνω εμπεδώνω πως η ροζ αριστερά υποκρύπτει σοβαρό ψυχικό νόσημα.... Ε;;;;
      Δεν μου αρέσειΑπάντηση121 ώρεςΤροποποιήθηκε
    • Kiriakos Kiriakopoulos Εγώ γι αυτό δε γερναω Θανάση μου ο αειθαλής. Για να μη μαθαίνω τις καινούριες πρακτικές της ροζουλι πολιτικής επιστήμης
      Μου αρέσει!Απάντηση121 ώρεςΤροποποιήθηκε
    • Θανάσης Πολυζωίδης Δεν παλεύεται φίλε μου αυτός ο λαός. Η λαμογιά έχει διεισδύσει ανυπερθέτως στο γονίδιο. Τελειώσαμε...
      Δεν μου αρέσειΑπάντηση121 ώρες
    • Kiriakos Kiriakopoulos Δυστυχώς...
    • Θανάσης Πολυζωίδης Ε, λεχρίτες της Ροδόπης!!!!
      Ψηφίστε τουρκόσπορους του ΣΥΡΙΖΑ, να βρείτε το φως σας!!!!!!

      Ζώα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Θανάσης Πολυζωίδης Σύριζα ρε ηλίθιοι, Σύριζα βοιδούκλες!!!!

      Δώστε και την Θράκη, δώστε και την μάνα σας, 

      δώστε τα όλα!!!!

      Ξέρουμε!!! Μας έβαλαν το πιστόλι στον κώλο, θα πείτε...

    • Θανάσης Πολυζωίδης Συριζαίος και Homo Pasokus, βρείτε τις διαφορές.....
      • Kiriakos Kiriakopoulos Δεν είναι σωστό να ψάχνεις στα σκουπίδια
        Μου αρέσει!Απάντηση220 ώρες
      • Θανάσης Πολυζωίδης Ναι αλλά την Κομοτηνή την εκπροσωπούν ήδη 3 τουρκαλάδες σκουπίδια, από ένα σκουπίδι κόμμα...
        Μου αρέσει!Απάντηση320 ώρες
        • Kiriakos Kiriakopoulos Καιρός ν αρχίσουμε να φτύνουμε τους Έλληνες της Κομοτινης και δη τους πολιτικοποιημένους όπου τους συναντάμε φίλε. Δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών πια.
          Μου αρέσει!Απάντηση2
        • Θανάσης Πολυζωίδης 'Οπα Κυριάκο, Κομοτηναίος είμαι και αντιστέκομαι στην λαίλαπα του εθνομηδενισμού..... Ζητώ εξαίρεση!!! 
          emoticon smile

          Δεν μου αρέσειΑπάντηση320 ώρες
        • Kiriakos Kiriakopoulos Χαχα... βρε γι αυτούς τους λεχριτες που είναι μέλη κομμάτων και τρώνε στη μάπα αυτή την αθλιότητα χωρίς να αντιδρούν λέω...
          Μου αρέσει!Απάντηση220 ώρεςΤροποποιήθηκε
        • Θανάσης Πολυζωίδης Βρέθηκε Έλληνας στην Κομοτηνή και πήγε και ψήφισε Τούρκο ....συριζαίο!!!! Δεν το χωράει το μυαλό μου..... Τερμάτισα φίλε......
          Δεν μου αρέσειΑπάντηση320 ώρες
        • Kiriakos Kiriakopoulos Η ψευτοδιεθνιστικη αθλιότητα τους έχει γαμησει την ψυχή. Βρέθηκαν φίλε. Και Έλληνες που δέχτηκαν να τους βάλουν στα ψηφοδέλτια και Έλληνες βρωμιαραιοι που τους ψήφισαν. Να το χωρέσει το μυαλό μας αλλιώς δε το αντιμετωπίζουμε.
          Μου αρέσει!Απάντηση220 ώρες
        • Θανάσης Πολυζωίδης Δεν παλεύεται φίλε Κυριάκο...
          Δεν μου αρέσειΑπάντηση220 ώρες
        • Kiriakos Kiriakopoulos Πρέπει να το κρατήσουμε πολύ ψηλά αυτό το ζήτημα στην καθημερινότητα Θανάση
        • Glyka Maglivera .....................



        • Θανάσης Πολυζωίδης 23 ώρεςΠάρτε ζώα συριζαίοι... 

          Πελεκήστε την Ελλάδα όσο μπορείτε.... 

          Γι αυτό πληρώνεστε άλλωστε....

          • Βασιλική Χατζηπάντου Πραγματικά είμαι έξαλλη!!!!
            Μου αρέσει!Απάντηση114 ώρες
          • Ἰωάννης Παπαδόπουλος Ἀναμενόμενο ἦταν ἀφοῦ τό μουσουλμανικό στοιχεῖο ὑπερτερεῖ πλέον σέ αὐτές τίς περιοχές. Νά μήν ἀπορεῖτε λοιπόν καθόλου. Ἀντιθέτως νά εἴσαστε ἕτοιμοι γιατί πολύ σύντομα μπορεῖ νά ζητήσουν καί αὐτονομία.

            Θανάσης Πολυζωίδης Δεν είναι έτσι Γιάννη. Όταν οι εκλογές γίνονται με λίστα και βάζεις στις εκλόγιμες θέσεις μόνο τούρκους, είναι διότι θέλεις και επιδιώκεις να έχεις μόνο τούρκους βουλευτές στην Ροδόπη.
          • Μου αρέσει!Απάντηση22 ώρες
            • Ἰωάννης Παπαδόπουλος Ἄ! Ναί! Τό εἶχα ξεχάσει ἐντελῶς ὅτι οἱ ἐκλογές ἔγιναν μέ λίστα. Ἔχεις ἀπόλυτο δίκιο... Πωπώ... Συγγνώμη! Οὑ γάρ ἔρχεται μόνον!
              Μου αρέσει!Απάντηση11 ώρα
            • Ἰωάννης Παπαδόπουλος Ἰωάννης Παπαδόπουλος <<<------- ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ

Σχετικό μας άρθρο...

ΚΑΜΜΕΝΟΙ και πολιτικά τιποτένιοι στη βρώμικη συνωμοσία της ντροπής


1 σχόλιο: