Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Σε διατεταγμένη υπηρεσία με σκοπό την εκτεταμένη μαλάκυνση των πολιτών

Μιλάμε για το διαδίκτυο και για τη δυνατότητα που προσφέρει πλέον η εκτεταμένη χρήση του να λειτουργεί ως θερμοκήπιο των διαστροφικών, αλλά και ως ιδανικό περιβάλλον μέσα από το οποίο ο κάθε ψυχάκιας επιχειρεί να αναβαθμίσει τον καημό του και να τον καταστήσει πρώτη είδηση...


Έγραφα πριν λίγες από μέρες, καθώς αγνάντευα διάφορες "συνταρρακτικές" ειδήσεις που μιλούσαν για "σοκ", που προϊδέαζαν για "αποκάλυψη τώρα" και άλλα τοιαύτα: "Κόψτε τις μαλακίες με...
τους "συναγερμούς" και τα "σοκ" λέμεεεε. Σταματήστε να αναδημοσιεύετε τη μαλακία του κάθε ψυχάκια..."

Κλασσική περίπτωση που επιβεβαιώνει πλήρως αυτό τον κανόνα, είναι αυτή η μεταμοντέρνα γραφικότητα των Πουτινόπληκτων και κάθε λογής προφητολάγνων, που ξυπνούν καθημερινά καβλωμένοι με τον δικό τους καημό, και σπάζουν τ αρχίδια των ανθρώπωνε με ειδήσεις όπως: "Η επίθεση της Ρωσίας στη Τουρκία ξεκίνησε" ή... "Ο Πούτιν εισβάλει στην Τουρκία" και άλλα αναλόγου ύφους και περιεχομένου σαχλολογήματα.

Πάρτε το απόφαση λεβέντες. Μπίζνα κάνει η Ρωσία και τη σχεδιάζει με τον τρόπο που εξυπηρετεί όλους εκείνους τους οποίους υπηρετεί η δική της πολιτική τάξη. Όταν λοιπόν ο Πούτιν διατάξει εισβολή στην Τουρκία, δε θα το μάθουμε από σαχλαμαρίζοντες προφητολάγνους. Η πρώτη μπόμπα θα πέσει πάνω στο παλάτι του Ερτντογάν. Χαλαρώστε λοιπόν και περιμένετε να γίνει το θαύμα.

Όσο για το τι συμβαίνει πραγματικά στις Ρωσοτουρκικές σχέσεις, το παρακάτω απόσπασμα που αλιεύσαμε από το ιστολόγιο "ΕΧΕΔΩΡΟΣ", είναι αποκαλυπτικό. Πέραν τούτων... Ουδέν.

Ερντογάν: "Η Τουρκία και η Ρωσία έχουν διαφορές όσον αφορά τη συριακή κρίση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι δύο χώρες έχουν σύγκρουση".

Αυτό ανακοινώθηκε από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όπως αναφέρει το τηλεοπτικό «Κανάλ 24».

«Έχουμε υπογράψει τη συμφωνία για την  οικονομική και τη στρατηγική συνεργασία, μεταξύ μας μπορεί να υπάρχουν κάποιες διαφωνίες, αλλά αυτά δεν πρέπει να γίνονται αντιληπτά ως μια σύγκρουση. Αυτό είναι μεγάλο λάθος», τόνισε και πρόσθεσε: 

« Για παράδειγμα, όλοι έχουν θεσπίσει εμπάργκο για τη Ρωσία, αλλά εμείς δεν το κάνουμε αυτό στις διμερείς μας σχέσεις», δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας και τόνισε ότι η Τουρκία δεν μπορεί να επιτρέψει στη Ρωσία να χρησιμοποιήσει τον εναέριο χώρο της και η ρωσική πλευρά ‘πρέπει να συμμορφώνεται σε αυτό’.

Ο Ερντογάν είπε ότι η Τουρκία εξετάζει τις επιλογές για την εδραίωση της ειρήνης στη Συρία.

«Σχέδιο που θα συμπεριλαμβάνει τον Μπασάρ Άσαντ δεν θα λειτουργήσει. Θα πρέπει να υπάρξει μία μεταβατική κυβέρνηση», τόνισε ο Ερντογάν.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι στη Βιέννη θα συζητηθεί η κρίση στη Συρία, αλλά «κάποιες προσεγγίσεις του Ιράν προκαλούν αντιδράσεις έντονες στην Τουρκία».

Στη συνέντευξή του, ανήγγειλε ότι κατά τη διάσκεψη των G20 το Νοέμβριο θα υποβάλλει στην ημερήσια διάταξη το θέμα της διεθνούς τρομοκρατίας, όπως το βλέπει η Τουρκία.

Σχετικά μας άρθρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου