Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Δεν είναι Αριστερά - Είναι μια επικίνδυνη τραβεστί πολιτική συμμορία

Πίστεψες ότι είναι αξιοπρεπείς. Έκανες λάθος. Το τελευταίο ίχνος όχι μόνο της πολιτικής αλλά και της προσωπικής τους αξιοπρέπειας το εξαργύρωσαν για να παραμείνουν στη κυβέρνηση. Όχι για να υπηρετήσουν την πατρίδα και το κοινό καλό...


Το εξαργύρωσαν για να υλοποιήσουν απρόσκοπτα, τη βρώμικη συμφωνία που έχουν προσυπογράψει.

Πίστεψες ότι έχουν ηθικό πλεονέκτημα έναντι των προηγούμενων. Έκανες λάθος. Με Φλαμπουραρηδες, Σταθακηδες, με το λοιπό κακό συναπάντημα που συναποτελεί τον κυβερνητικό τους θίασο, αλλά και με τη ίδια τη διακυβέρνηση και τον τρόπο που την ασκούν, βγάζουν καθημερινά την παρθενιά τους στο σφυρί. 

Δε το βλέπεις ότι η δική σου προσμονή εξαργυρώνεται με αλλεπάλληλες διαψεύσεις; 

Πίστεψες ότι είναι αριστεροί και ότι αναγκάζονται να εφαρμόσουν πολιτικές που δε θα ήθελαν, για να σώσουν την πατρίδα. Έκανες λάθος. Ένα τσούρμο από επικίνδυνους τυχοδιώκτες στην εξουσία είναι, που δεν έχουν αξίες, ούτε πολιτική ηθική. 

Επενδύουν στο φόβο σου και σου πουλάνε εξαναγκασμό, για να σε καταστήσουν...

παθητικό σύμμαχο στη δική τους πολιτική χρεοκοπία και στην εξευτελιστική τους δουλοπρέπεια. 


Ο Αριστερός, δεν εξαναγκάζεται.... Δεν υποκύπτει... Δεν προσκυνά...
Ο Αριστερός αντιστέκεται... Δε διαχειρίζεται τη δουλοπρέπεια... 
Ο Αριστερός οργανώνει την εξέγερση... Αλλά δεν προσκυνά τους δυνάστες.

Αυτή η επικίνδυνη συμμορία, δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά και τις αξίες της. Είναι μια επικίνδυνη πέμπτη φάλαγγα που καπηλεύεται μια ταυτότητα την οποία σφετερίζεται συνειδητά, για να φέρει σε πέρας την πιο βρώμικη αποστολή, πιο βρώμικη απ όσα προσυπέγραψαν και υλοποίησαν όλοι μαζί οι προηγούμενοι. 

Αυτή η επικίνδυνη πολιτική συμμορία, υλοποιεί συνειδητά ένα βρώμικο σχέδιο σε βάρος της κοινωνίας και της χώρας συνολικά, και σύντομα θα αποδειχτεί μοιραία και υπόλογη για κορυφαίες εθνικές τραγωδίες. 

Αυτή η τραβεστί πολιτική συμμορία, δεν είναι Αριστερά. Είναι μια παρέα αδίστακτων που προσκύνησαν, και είναι επικίνδυνοι για τον τόπο. Δεν κυβερνούν. Παραδόθηκαν, χρησιμοποιούνται, και υλοποιούν πρόθυμα μια κοινωνικά βρώμικη και εθνικά επικίνδυνη αποστολή.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

4 σχόλια:

  1. Το τραγικό δεν είναι μόνο ότι αυτοί δεν δρουν ως Αριστεροί, έστω κι' αν διαφωνεί
    κάποιος ιδεολογικά η δεν διαφωνεί.
    Το τραγικό είναι ότι δεν υπάρχει ούτε η στοιχειώδης αντιπολίτευση ικανή να οργανώσει
    τον κόσμο για οτιδήποτε. Το απόλυτο ΜΗΔΕΝ.
    Η μόνη λύση είναι να οργανωθεί ο κόσμος από μόνος του αγνοώντας τους όλους.
    Δεν ξέρω πως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα αγαπητέ μου πολιτικέ σχολιαστή, δεν το έχεις καταλάβει ακόμα; Μα δεν διαβάζεις καθόλου ιστορία; Η αριστερά που έχεις στο μυαλό σου δεν είναι παρά ένα ανέφικτο ρητορικό παραμύθι. Πουθενά δεν κατάφερε να μπει στην πράξη, διότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ιδεολογία της πράξης. Η αριστερά ιστορικά ήταν πάντα μια τραβεστί πολιτική συμμορία με σωρό εγκλήματα στην πλάτη της. Γιατί οι παρόντες αριστεροί να ενεργήσουν διαφορετικά; Το καλό για εμάς τουλάχιστον είναι ότι είναι αμόρφωτοι και ανιστόρητοι, και δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι ή αριστερά, όπου μακροχρόνιασε το έκανε πάντα με τη βία. Ας ελπίσουμε να μην ξυπνήσουν και βάλουν πλώρη κατά εκεί. Γιατί μετά δεν θα τους ξεφορτωθούμε με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κακό με σένα φίλτατε, είναι ότι την ιστορία δε την διαβάζεις εσύ, και αρκείσαι σε όσα σου αφηγούνται επιλεκτικά όπως ακριβώς κάνουν και τα παιδιά στα νανουριστικά τους παραμύθια.

      Η αριστερά φίλτατε που έχω εγώ στο μυαλό μου, είναι η αριστερά που πρωτοστάτησε στους μεγάλους εθνικούς αγώνες του λαού μας, αυτή που έγραψε τη λαμπρή ιστορία του ΕΑΜ, αυτή που δεν κιότεψε και δε συμβιβάστηκε, όταν οι αντίπαλοί της διέπρεψαν στο δωσιλογισμό, στην κουκουλοφορία και στο ρουφιανιλίκι υπερ των εισβολέων και σε βάρος των Ελλήνων αγωνιζόμενων πατριωτών.

      Αυτή η αριστερά φίλτατε, δεν είναι παραμύθι αλλά η ίδια η ζωντανή ιστορία αυτού του λαού, και αυτό είναι κάτι που δυστυχώς δε το έμαθες αλλά που ευτυχώς είναι γραμμένο ανεξίτηλα, και ως εκ τούτου δε διαγράφεται και δεν αποσιωπάται.

      Οι μοναδικοί τραβεστί στην ιστορία φίλτατε, είναι αυτοί που αυτομόλησαν από αυτή την αριστερά, αυτοί που πρόδωσαν τα ιδανικά και την ιδεολογία της, όπως και οι υποτιθέμενοι «πατριώτες» με την κουκούλα στο κεφάλι και με το βρωμερό τους δάκτυλο να επιδεικνύει αληθινούς πατριώτες στους κατακτητές και δολοφόνους τους.

      Δεν ξέρω τέλος φίλτατε ποιοι ακριβώς «είστε εσείς» και «ποιο είναι το καλό για σας» – όπως ισχυρίζεσαι. Αυτό που ξέρω είναι πως το κακό για όλους μας, είναι πως περισσεύει η αμορφωσιά και δη η ιστορική αμορφωσιά, που καταδικάζει έναν λαό στο να επαναλαμβάνει τα λάθη, τις αστοχίες του, και δημιουργεί γενιές κοψοχέρηδων αντί για κοινωνία υπερήφανων πολιτών.

      Διαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ, ΤΟ '' KNOW HOW'' ΓIA NA ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ.....ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ? Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ?? ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΑΠΑΘΗΣ?? ΜΑΛΛΟΝ ΓΕΡΑΣΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή