Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ! Πώς το ΤΣΜΕΔΕ έχασε 442 εκ. ευρώ στην Τράπεζα Αττικής...

Δεν είναι κυβέρνηση αλλά πολιτική συμμορία - Δυο κρίσιμα ζητήματα που ούτε οι "λαλίστατοι" συνήθως δημοσιογράφοι μας δεν επεξεργάζονται πλήρως. Ανακεφαλαιοποιηση και Συνταξιοδοτικο που κατά ένα τρόπο μάλιστα συνδέονται... 


Η ανακεφαλαιοποιηση των Τραπεζων είναι τέτοιο φιάσκο που ούτε οι αρμόδιοι ΔΕΝ πανηγυρίζουν. Για τριτη φορα το Δημοσιο (εμείς) πληρώσαμε για Τράπεζες που ξεπουληθηκαν! Ξεπουλήθηκαν με...

τιμές ασύλληπτες ΕΘΝΙΚΗ τιμη μετοχης 0.30!!! Γιούρομπανκ ..0.017 !!!!!!,ομοίως οι λοιπές. Το δημόσιο έχασε πάλι , τώρα 1 με 2 Δις. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΙΣΩΣ. 


Τα ασφαλιστικά Ταμεία αφού ληστεύτηκαν στο "δολοφονικό " για το κοινωνικό κράτος 'κουρεμα'' , 19 δις παρακαλώ, ξανακουρεύονται τώρα. Πως? Μα μεσω των μετοχών που κατέχουν στις αντίστοιχες Τράπεζες . 

Ετσι το Ταμείο της Εθνικής εχασε 20 εκατ. Το ΤΣΜΕΔΕ ειχε ΄΄επενδύσει" περιπου 450 εκ. στην Τραπεζα Αττικης! .Ξέρετε πόσα εχει τώρα? ...8 !!! , και επιπλέον του ζητείται να επενδύσει ξανά για να σώσει προφανώς ...την Τράπεζα. ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ που θα τις παρουν οι Γερμανοι τελικα. 

Αυτη ειναι η ουσία του ασφαλιστκού. Εαν επιτρέψουμε περικοπές στις συντάξεις είμαστε άξιοι της τύχης μας. όλοι ΔΥΝΑΜΙΚΑ στο Δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου