Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Αν μερακλωθεί και αμολήσει κανένα τουίτ νυχτιάτικα, μέχρι το πρωί θα χάσουμε τη Λέσβο

Κάθε του κίνηση και ένας εξευτελισμός - Δειλός και ανίκανος ακόμη και για τα στοιχειώδη που συνιστούν προσωπική αξιοπρέπεια, προτιμά να δώσει το βοηθό του παρά να υπερασπιστεί την αλήθεια και τη χώρα του δημόσια...

Αποκαλύψεις από το Reuters μετά το σάλο για το εξαφανισμένο tweet του Αλέξη Τσίπρα - Για όλα φταίει ο βοηθός του

Τόσο γελοίος... Τόσο τιποτένιος... Τόσο ελάχιστος... Και κάμποσα ακόμη, αλλά είναι βράδυ και θα του πέσουν βαριά αν τα απαριθμήσουμε. Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά υπάρχει κίνδυνος να μερακλωθεί... Να αμολήσει κανένα τουίτ νυχτιάτικα, και μέχρι το πρωί να χάσουμε τη Λέσβο και να τη βλέπει μόνο από μακριά όταν θα πηγαίνει στη Μυτιλήνη. Διαβάστε τι έκανε πάλι ο ελεεινός και τον ξεφωνίζει το Reuters...


Μετά το σάλο που προκάλεσε το tweet του Αλέξη Τσίπρα για την Τουρκία και το... κράξιμο από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, δημοσίευμα του Reuters αποκαλύπτει ότι ο Πρωθυπουργός ρίχνει την ευθύνη για το φιάσκο σε βοηθό του πρωθυπουργικού γραφείου. 

“Έγινε λάθος. Ο κ. Τσίπρας όντως τα είπε αυτά στον κ. Νταβούτογλου (σε κατ' ιδίαν συνάντηση), αλλά δεν υπήρχε πρόθεση να δημοσιοποιηθούν, γι' αυτό και διαγράφηκαν”, ανέφερε εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στο Πρακτορείο. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Τσίπρας αργά το βράδυ της Κυριακής δημοσιοποίησε μέσω των προσωπικών λογαριασμών που διατηρεί στο Twitter (τον @atsipas στα ελληνικά και τον αγγλόφωνο @tsipras_eu) όσα είπε στον κ. Νταβούτογλου περί “νευρικών Τούρκων πιλότων” που κατέρριψαν το ρωσικό μαχητικό και τις αιχμές που άφησε θέλοντας να στηλιτεύσει την τουρκική στρατηγική των καθημερινών παραβιάσεων στο Αιγαίο.

“Ευτυχώς οι Έλληνες πιλότοι δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας”, ήταν το επίμαχο μήνυμα που αναρτήθηκε αρχικά στο ελληνόφωνο προφίλ και λίγη ώρα αργότερα στο αγγλόφωνο. Ωστόσο, αργότερα το βράδυ της Κυριακής και αφού είχε ήδη απαντήσει ο Τούρκος πρωθυπουργός στον Έλληνα ομόλογό του, γράφοντας: “Τα σχόλια για τους πιλότους από τον Αλέξη Τσίπρα δεν συνάδουν με το πνεύμα της ημέρας. Αλέξη, ας εστιάσουμε στη θετική μας ατζέντα”, το σχόλιο στη ξενόγλωσση σελίδα διαγράφηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου