Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Οι πρακτικές επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες - Πρόκειται για πολιτική μαφία

Απείλησε βουλευτές ο Φλαμπουράρης για το ''Πόθεν Έσχες'' του - Απίστευτη «λογοκρισία» με ασπίδα την οικογένεια του και την εμπρηστική επίθεση που έγινε στο σπίτι του και απειλές με νομικές πρωτοβουλίες (!) θέλησε να επιβάλει ο εξ απορρήτων συνεργάτης του Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα και υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης στον βουλευτή της ΝΔ Μάριο Σαλμά όταν αναφέρθηκε στις υποθέσεις για τις οποίες ελέγχεται από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής, στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό...

Απείλησε βουλευτές ο Φλαμπουράρης για το ''Πόθεν Έσχες'' του!

Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης αντέδρασε στην αναφορά του βουλευτή της ΝΔ Μάριου Σαλμά που μιλώντας στον Προϋπολογισμό είπε ότι βάση του Συντάγματος ο υπουργός θα έπρεπε να είχε αυτοδίκαια εκπέσει από το βουλευτικό του αξίωμα. Ο κ. Αλέκος Φλαμπουράρης ζήτησε να...

παρέμβει στη συζήτηση λέγοντας «Θa παρακαλούσα πολύ να αναζητήσετε τα επίσημα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στην αρμόδια Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής και την πρώτη και την δεύτερη φορά. Μην συνεχίζεται τον λασποπόλεμο που έχει ξεκινήσει πριν τις εκλογές από τα γνωστά διαπλεκόμενα συμφέροντα και είχε ως αποτέλεσμα τον εμπρησμό της οικίας μου και δυστυχώς την δημιουργία μιας δύσκολη κατάσταση στο σπίτι μου. Παρακαλώ μην συνεχίσετε γιατί θα με αναγκάσετε να προβώ σε πράξεις και πρωτοβουλίες που δεν έχω κάνει μέχρι τώρα. Σέβομαι τις απόψεις όλων όμως όταν αυτές αγγίζουν τα όρια της ανεντιμότητας παρακαλώ να μην συνεχιστούν».


Ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς απάντησε στην επίθεση του υπουργού Επικρατείας λέγοντας του «εγώ δεν αναφέρομαι σε στοιχεία του Πόθεν Έσχες σας, εγώ αναφέρομαι στο άρθρο 57 του Συντάγματος που αναφέρει ότι « βουλευτής που είναι ιδιοκτήτης ή εταίρος ή μέτοχος ή μέλος του διοικητικού συμβουλίου επιχείρησης που λαμβάνει έργα ή μελέτες ή προμήθειες του Δημοσίου, οφείλει μέσα σε 8 ημέρες από την εκλογή του θα πρέπει με δήλωση του να γίνει οριστική, να επιλέξουν με δήλωσή τους μεταξύ του βουλευτικού του αξιώματος ή των παραπάνω έργων ή ιδιοτήτων. Αντιθέτως αυτοδίκαια εκπίπτει από το βουλευτικό του αξιώματος». Αυτό σας είπα, και δεν αναφέρθηκα σε τίποτε άλλο.

Αίσθηση πάντως προκάλεσαν οι δηλώσεις από την Τ. Χριστοδουλοπούλου προς τον βουλευτή της ΝΔ Μάριο Σαλμά: «και εσείς που ξέρετε τα στοιχεία του Πόθεν Έσχες του Υπουργού… από αυτά που γράφουν τα ΜΜΕ;» αλλά και η ατάκα « δεν θα κρίνουμε τώρα αυτή την περίπτωση, το θέμα είναι εξαιρετικά περίπλοκο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου