Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Η φρίκη του πολυπολιτισμού σε δυο πολύ σκληρά βίντεο

Ακόμη ένα έγκλημα. Ακόμη μια εικόνα φρίκης. Της φρίκης που πρεσβεύουν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, που αυτή τη φορά εκτέλεσαν μαχητές της οργάνωσης Αλ Νούσρα, η οποία συνδέεται με την Αλ Κάιντα...

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ!

Video φρίκης: Τζιχαντιστές ανατινάζουν αιχμαλώτους – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Τους έδεσαν χειροπόδαρα, τους περιέλουσαν με βενζίνη, τύλιξαν γύρω τους εκρηκτικά και τους ανατίναξαν. Και αυτή τη φορά φρόντισαν να...

ανεβάσουν το "κατόρθωμά" τους στο ιντερνετ για να δείξουν σε όλο τον κόσμο πόσο επικίνδυνοι είναι!
Υπεύθυνη για τη νέα φρικαλεότητα φέρεται να είναι η οργάνωση Ταξιαρχία των Μαρτύτων του Γιορμούκ, που συνδέεται με το ISIS. Και η εκτέλεση των αιχμαλώτων, μελών της Αλ Νούσρα που συνδέεται με την Αλ Κάιντα, έγινε ως αντίποινα στην επίθεση που δέχτηκε ο αρχηγείο της Ταξιαρχίας στη νότια Συρία τον περασμένο μήνα.


  
Σύμφωνα με το SITE, οι τρεις άνδρες που εκτελέστηκαν, κατηγορήθηκαν πως πήραν μέρος στην επίθεση εκείνη. Η Αλ Νουσρα και το Ισλαμικό Κράτος μάχονται μεταξύ τους από το 2013, εξαιτίας της έχθρας που υπάρχει ανάμεσα στους ηγέτες των δυο οργανώσεων.
Αφού περιλούζουν με πετρέλαιο τα τρία θύματά τους, οι τζιχαντιστές ετοιμάζουν τη συνδεσμολογία του εκρηκτικού μηχανισμού τον οποίο έχουν τοποθετήσει στα σώματα των θυμάτων τους και στη συνέχεια τους ανατινάζουν! Οι εικόνες είναι τρομακτικές και πολύ πολύ σκληρές! ΠΡΟΣΟΧΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου