Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Φυτό στην κάλπη του κοπρίτη ή πρωταγωνιστής στη μάχη της αξιοπρέπειας που δεν έδωσες ποτέ???

Το παρακάτω μήνυμα δεν είναι κώλος ξεβράκωτος για να κάνουν λάικ τα λιγούρια, γι αυτό και χέστηκε για τα λάικ. Μια αναγνωσούλα και λίγη περισυλλογή, μπορεί ν αφήσει κάτι. Ας το ρισκάρουμε... 

Αποτέλεσμα εικόνας για βουλη κατοχης
Αναρωτιέσαι λοιπόν Έλληνα για πόσο ακόμη θα γελούν μαζί σου όλοι αυτοί; Άκου λοιπόν φίλτατε: 

Όσο θα ανέχεσαι να αποκαλούνται "θεσμοί" οι συμμορίες των εκβιαστών που σύρουν τη χώρα σου στην απόλυτη ταπείνωση, αυτοί θα γελούν μαζί σου. 

Όσο θα ανέχεσαι να αποτελεί ο Παπαδήμος απάντηση στη μειοδοσία του ΓΑΠ, ο Σαμαράς στη μειοδοσία Παπαδήμου, ο Τσίπρας στην προδοσία των Σαμαροβενιζέλων, ο Λεβέντης και ο Θεοδωράκης αντίβαρο στον ξεπεσμό του Τσίπρα, όλοι αυτοί θα ξεκαρδίζονται με την αφέλεια που κουβαλάς. 

Οσο θα ζητάς την παραδειγματική τιμωρία κάποιου που παράτησε ένα ζώο στο δρόμο, αλλά θα ανέχεσαι να κυκλοφορούν ελεύθεροι οι δολοφόνοι 10.000 Ελλήνων, όλοι θα πίνουν στην υγεία του μαλάκα. 

Όσο θα τεμαχίζεται η πατρίδα σου και θα βγαίνει στο σφυρί κάθε ατόφια δική σου γωνιά, κι εσύ θα πανηγυρίζεις σαν κανονικό ζωντόβολο, γιατί επιτέλους έγινε μια...
αποκρατικοποίηση, θα είσαι η τραγικότερη φιγούρα όλων των εποχών. 

Όσο θα τρέχεις σαν ηλίθιος να ψηφίζεις αρχηγούς στα κόμματα, που αύριο θα ψηφίζουν κατοχικά νομοθετήματα με στόχο την καταστροφή σου, θα γελά μαζί σου ο πλανήτης ολόκληρος. 

Όσο θα τσιμπάς σαν μαλάκας σε κάθε καινούριο φρούτο που εμφανίζεται, και σου ζητά να τον κάνεις με την ψήφο σου αμειβόμενο τσόγλανο στο Κοινοβούλιο της ντροπής, άλλο ένα ρεμάλι θα πίνει αύριο στην υγεία του κορόιδου. 

Τι πρέπει να κάνεις Ε; 
Τη ζωή τους κόλαση πρέπει να κάνεις. Και το αύριο τους τόσο μαρτυρικό, όσο χρειάζεται για να δικαιωθεί το αίμα των δολοφονημένων αδελφών σου. 
Να γκρεμίσεις το κατοχικό οικοδόμημα που έστησαν και να πάρεις την πατρίδα σου πίσω. 
Να γκρεμίσεις τα ταμπού του πολιτικού τους πολιτισμού και ν απαιτήσεις τη σύλληψη, τη δίκη και την εκτέλεση αυτών που προσκύνησαν, που κιότεψαν, που οδήγησαν τη χώρα σου στην καταστροφή. 

Να μη ξαναστείλεις οικόσιτα στη Βουλή, αλλά ηγέτες βγαλμένους από τη δύναμη της ψυχής σου.
Να στείλεις αυτούς που δε θα μπουν για να εγγραφούν στο μισθολόγιο, αλλά για να βάλουν μέσα εσένα από την κεντρική είσοδο και πανηγυρικά, για να πετάξεις έξω τη βρωμιά, για να δικάσεις και να καταδικάσεις στην ιστορική πλατεία στην οποία σε παραμυθιασαν, όλους αυτούς που πρόδωσαν την ελπίδα σου, την πατρίδα σου, τη ζωή σου. 

Φυτό στην κάλπη του κοπρίτη λοιπόν η πρωταγωνιστής στην πραγματική εξέγερση της πραγματικής αξιοπρέπειας, προκειμένου να γράψεις για μια ακόμη φορά ιστορία για λογαριασμό του πλανήτη ολόκληρου; 

Επτά χρόνια ραγιαδισμού είναι αρκετά. Καιρός ν αποφασίσεις τι αξίζεις.

Κυριάκος Κυριακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου