Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Παράλληλη απάτη και ταπεινωτική εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας

Η έκφραση ικανοποίησης, στα συμπεράσματα της Συνόδου, για την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, με πρόσχημα το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό, αποδεικνύει ότι ΕΕ και κυβέρνηση προωθούν τη συνδιαχείριση του Αιγαίου υπό ευρωνατοϊκή ομπρέλα, είναι συνυπεύθυνες για την αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, εκθέτουν τον ελληνικό λαό σε ακόμη μεγαλύτερους κινδύνους εμπλοκής στον πόλεμο που μαίνεται στην περιοχή... 


Οι προειδοποιήσεις της Συνόδου για πλήρη εφαρμογή της Σένγκεν επιβεβαιώνουν τον κίνδυνο για μαζικό εγκλωβισμό προσφύγων-μεταναστών στην Ελλάδα, με...

τις ευλογίες της ελληνικής κυβέρνησης. Ο λαός μας πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματά του για το χαρακτήρα της ΕΕ, όπου όλοι μαζί, παλιά και νέα κράτη-μέλη, συμφωνούν στο ανοιγοκλείσιμο των συνόρων ανάλογα με τα συμφέροντα των αστικών τους τάξεων. 


Σε μαζικό εγκλωβισμό προσφύγων-μεταναστών στην Ελλάδα οδηγούν οι αποφάσεις της ΕΕ που ψήφισε η κυβέρνηση ανέφερε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ κάλεσε το λαό σε επαγρύπνηση και πάλη ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια στην περιοχή, ενάντια στο ΝΑΤΟ και οποιαδήποτε συμμετοχή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.
Μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής και αναφερόμενος στο «παράλληλο πρόγραμμα» έκανε λόγο για επικοινωνιακό πυροτέχνημα για να παραπλανήσει η κυβέρνηση το λαό ενώ προωθεί το Ασφαλιστικό και το φορολογικό. Σημείωσε ότι η αγάπη της κυβέρνησης για το λαό τέλειωσε, εκεί που άρχισε η αγάπη της για το κεφάλαιο και πρόσθεσε ότι ο αγώνας των εργαζομένων θα κλιμακωθεί με 48ωρη απεργία όταν το Ασφαλιστικό έρθει στη Βουλή. Αναφερόμενος στους αγρότες σημείωσε ότι η κυβέρνηση τους καλεί σε διαλόγους-απάτη, την ίδια στιγμή που δε λέει κουβέντα για τα αιτήματα τους.

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου