Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

«ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ» ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! Μαζική μεταφορά στρατιωτικών δυνάμεων στα σύνορα με Συρία (βίντεο)

«Πανικός» φαίνεται πως επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στην Τουρκία καθώς από εχθές έχουν εντοπιστεί «περίεργες» στρατιωτικές κινήσεις προς τα σύνορα με την Συρία... 
bati-dan-dogu-ya-sevkiyat-basladi-6106706
Οι Τούρκοι μετακινούν στα σύνορα ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις με πολλά άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα και αυτό δείχνει την ανησυχία τους. Την είδηση μεταδίδουν διάφορα τουρκικά ΜΜΕ και μάλιστα υπάρχει και χαρακτηριστικό βίντεο στο...
οποίο φαίνεται μια μεγάλη πομπή από στρατιωτικά οχήματα.

Επίσης τα ΜΜΕ τονίζουν πως πολλές τούρκικες μονάδες στην περιοχή νότια του Kilis καθώς επίσης και πολλά φυλάκια, βρίσκονται σε επιφυλακή!
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πέμπτη τεθωρακισμένη μεραρχία μετακινείται από το Gaziantep στα σύνορα με την Συρία, ενώ στην οδική αρτηρία από την Sanlıurfa με κατεύθυνση τα συριακά σύνορα παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα από άρματα μάχης που μετακινούνται προς την συνοριακή γραμμή.
Οι Τούρκοι αναμένουν κουρδική επίθεση στο συριακό έδαφος προς κατάληψη της περιοχής της Cerablus καθώς όπως αναφέρεται, υπάρχει συμφωνία μεταξύ Αμερικανών και Ρώσων να εκδιωχτούν οι Τζιχαντιστές από αυτή την περιοχή κάτι που όμως η Τουρκία δεν αποδέχεται και θεωρεί κόκκινη γραμμή για να εισβάλλει στην Συρία.
Για πολλούς οι κινήσεις αυτές των Τούρκων είναι καθαρά για ψυχολογικούς λόγους καθώς δεν θα τολμήσουν να μπουν στο συριακό έδαφος για να πολεμήσουν τους Κούρδους, γιατί αυτό θα προκαλούσε γενικότερη σύρραξη με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου