Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Ο τρόμος επιστρέφει στο Παρίσι - Γνωστός ο δράστης στις αρχές

Τέσσερις ημέρες πριν από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, στο Παρίσι σήμανε νέος συναγερμός από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στην Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων,χθες το βράδυ 20 Απριλίου 2017, καθώς και σε άλλο δρόμο κοντά στην περιοχή περίπου μιάμιση ώρα αργότερα...


Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη ια την ένοπλη επίθεση στο κέντρο του Παρισιού χθες που κόστισε τη ζωή σε έναν αστυνομικό και τραυμάτισε άλλους δύο σοβαρά, δήλωσε το...
πρακτορείο ειδήσεων της οργάνωσης Amaq. Το πρακτορείο ανακοίνωσε την ταυτότητα του ενός δράστη, λέγοντας ότι πρόκειται για τον μαχητή του Αμπού Γιουσίφ ο Βέλγος.

Η λεωφόρος Ηλυσίων Πεδίων, ο δρόμος με τα μεγάλα πεζοδρόμια, τα πολυτελή μαγαζιά, που "ενώνει" την Αψίδα του Θριάμβου με τους Κήπους του Κεραμεικού και το Λούβρο, ο δρόμος που οι Γάλλοι αρέσκονται να αποκαλούν "η ωραιότερη λεωφόρος του κόσμου", μόλις λίγα μέτρα μακριά από το Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων, έδρα του προέδρου της Γαλλίας, έγινε η λεωφόρος του τρόμου..

Οι τζιχαντιστές, ανενόχλητοι όπως αποδεικνύεται ξανά, έφτασαν μέχρι την "καρδιά" του Παρισιού. Έστειλαν δυο υποστηρικτές τους, να ανοίξουν πυρ, να προκαλέσουν τρόμο, να σκοτώσουν έναν αστυνομικό και να τραυματίσουν άλλους δυο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου