Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΠΓ του «Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»

Με αφορμή σχόλια και ερωτήματα φίλων και συνεργατών, αλλά και εξ αιτίας δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο που εμφανίζουν τον πρέσβη ε.τ κ. Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο, να τοποθετείται με την ιδιότητα του μέλους της ΠΓ του «Μετώπου», και να προβαίνει σε συγκεκριμένες πολιτικές εκτιμήσεις για τα τεκταινόμενα στην Αρμενία, αλλά και σε ανοικτό κάλεσμα, προωθώντας τη συμμετοχή σε συλλαλητήριο που οργανώνεται στην Αθήνα. Η Π.Γ έχει να δηλώσει τα εξής:...


Οι παραπάνω τοποθετήσεις του κ. Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου, είναι σεβαστές. Είναι όμως  προσωπικές και αυθαίρετες, και ως εκ τούτου δεν εκφράζουν τις αποφάσεις του «Μετώπου».

Το «Μέτωπο», δημοσίως και κατ’ επανάληψη έχει τοποθετηθεί επί όλων αυτών στη σελίδα του, με ανακοινώσεις και αρθρογραφία των στελεχών του.

Ο κ. Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος, αφού διεπίστωσε ότι η ΠΓ στο σύνολό της και στο πλαίσιο των συλλογικών της διαδικασιών, βρίσκεται πολιτικά και... 

απολύτως αιτιολογημένα, στον αντίποδα και αυτών των αντιλήψεων αλλά και σειράς άλλων λαθεμένων πολιτικών εκτιμήσεων, με επιστολή του στις 20 Απριλίου, υπέβαλε εγγράφως την παραίτησή του από το «Μέτωπο» και την ΠΓ.

Η παραίτησή του έγινε αποδεκτή. Οι προσωπικές του απόψεις είναι απολύτως σεβαστές, αλλά και το δικαίωμα του «Μετώπου» να λειτουργεί με βάση τις συλλογικές του αποφάσεις, είναι επίσης δεδομένο και πρέπει να γίνεται επίσης σεβαστό.

Για όλους αυτούς τους λόγους, θεωρούμε τουλάχιστον ατυχές, το να παρουσιάζονται οι απόψεις του κ. Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου, ως απόψεις "μέλους της ΠΓ"Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό συνέβη μόνο εκ παραδρομής και χωρίς την σύμφωνη γνώμη του, γι’ αυτό και καλούμε τον κ. Χρυσανθόπουλο να μεριμνήσει για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Η Π.Γ του «Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου