Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Κατέρρευσαν μέσα σ’ έναν ορυμαγδό ομολογιών και απομονωμένοι πλήρως από την Ελληνική κοινωνία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Του «Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»

Το «Μέτωπο για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» υπήρξε ο μοναδικός πολιτικός φορέας, που από την πρώτη στιγμή και παρά τις ανήθικες επιθέσεις που δέχτηκε, στάθηκε με συνέπεια και πολιτική υπευθυνότητα, απέναντι στη δόλια προσπάθεια του «ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ» που δεν δίστασε να καπηλευτεί τα αγνά πατριωτικά αισθήματα του λαού μας, και να τα εκτρέψει σε ατραπούς επικίνδυνες.


Αποκαλύψαμε τον πραγματικό χαρακτήρα αυτής της προσπάθειας, τις πραγματικές προθέσεις των εμφανών και αφανών συμπρωταγωνιστών, αλλά και τους πραγματικούς αβανταδόρους του παρασκηνίου με το ονοματεπώνυμό τους. 

Αποκαλύψαμε τη διχαστική ρητορική τους, και την προκλητικά ανεύθυνη διαχείριση με την οποία δεν δίστασαν να εμπλέξουν ένα ευαίσθητο εθνικό ζήτημα, σε έναν αχταρμά από επιπόλαιους και εγωιστικούς σχεδιασμούς.

Η ταραχή που προκλήθηκε από την αλυσίδα των αποκαλύψεων και των αλλεπάλληλων καταγγελιών  μας, υπήρξε εμφανής. Η προσπάθεια που κατέβαλαν ωστόσο, προκειμένου να κρύψουν τον πραγματικό κακό τους εαυτό, δυστυχώς γι’ αυτούς δεν απέδωσε.

Η ομολογία της κ. Μπιτάκου κατά τη διάρκεια του σημερινού συλλαλητηρίου – παρωδία, σε ζωντανή μετάδοση, υπήρξε η...

πλέον αυθεντική επιβεβαίωση των ισχυρισμών μας.


«Ναι είμαστε εθνικιστές και δεν το κρύβουμε» είπε, καταρρίπτοντας έτσι και το τελευταίο φύλο συκής, και δικαιώνοντας απόλυτα τις διαρκείς καταγγελίες μας περί του «ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ» που επιχειρήθηκε να στηθεί από ακροδεξιές οργανώσεις και παραθρησκευτικές σέχτες, με πρόσχημα τους δύο αιχμαλώτους Έλληνες στρατιωτικούς.

Η Ελληνική κοινωνία και ο Αθηναϊκός λαός όμως, είχαν προλάβει να τους γυρίσουν επιδεικτικά την πλάτη. Το περίφημο «πανεθνικό συλλαλητήριο», παρά την «πανάκριβη» παραγωγή που προηγήθηκε, και μέσω της οποίας ευτελίζονταν τα πρόσωπα των δυο Ελλήνων αιχμαλώτων, που χρησιμοποιήθηκαν απλά ως ντεκόρ στα ανομολόγητα σχέδια των διοργανωτών, δεν συγκέντρωσε παρά ελάχιστες δεκάδες ακραίων γραφικών και κάποιους ελάχιστους παρασυρμένους συμπολίτες μας.

Θέλουμε να συγχαρούμε τον λαό της Αθήνας και το σύνολο του Ελληνικού λαού για την ενστικτώδη του αντίδραση και για την απομόνωση που τελικά επιφύλαξε σε αυτό το επικίνδυνο εγχείρημα.

Με την στάση τους αυτή οι Έλληνες πολίτες, απέδειξαν πως δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τα σοβαρά Εθνικά θέματα, στα χέρια επίδοξων πατριδοκάπηλων για να τα κακοποιήσουν.

Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε το κόμμα των «ΠΕΙΡΑΤΩΝ» που έσπευσε από την πρώτη στιγμή να διαχωρίσει τη θέση του με τρόπο καθαρό και πολιτικά ώριμο από αυτή τη φαρσοκωμωδία, με συγκεκριμένη ανακοίνωση – καταγγελία που εξέδωσε.

Θέλουμε να συγχαρούμε όλους αυτούς τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους που επώνυμα και ανώνυμα μας δήλωναν καθημερινά μετά τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις μας, την πρόθεσή τους να μην παραστούν σ αυτή την προκλητική παράσταση που στήθηκε σε μια γωνιά της πλατείας Συντάγματος, συνεπικουρούμενη από διάφορους πολιτικούς φαφλατάδες.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους εσάς… Ολόκληρο τον Ελληνικό λαό… Κάθε σκεπτόμενο Έλληνα πολίτη… Πως το μέτωπό μας απέναντι στον πολιτικό καιροσκοπισμό, και την ανεύθυνη πατριδοκαπηλία, είναι διαρκές, σταθερό και αδιαπραγμάτευτο.

Το «Μέτωπο για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ», τόσο στη συνολική προγραμματική του πρόταση, όσο και στην πολιτική διαχείριση της μεγάλης ατζέντας των Εθνικών θεμάτων… 
  • Είναι εδώ… 
  • Θα παραμείνει εδώ… 
Και θα συνεχίσει με το ίδιο υψηλό αίσθημα ευθύνης και πολιτικού ήθους, την πολιτική του προσπάθεια, για τη συγκρότηση του μεγάλου μετώπου της πολιτικής ανατροπής και της ανάδειξης της Δημοκρατικής Πατριωτικής Εξουσίας, με την κοινωνία πρωταγωνιστή, και όχι στο παρασκήνιο των εξελίξεων.

Καλούμε τέλος τους Έλληνες πολίτες, να απομονώσουν άμεσα και αποφασιστικά τους κάθε λογής τυχοδιώκτες που επιχείρησαν να παίξουν εκβιαστικά παιχνίδια με την ψυχή των ανθρώπων, προσβλέποντας σε φτηνά προσωπικά ωφελήματα.

Καλούμε όλους τους απλούς καθημερινούς μας συναγωνιστές να δώσουν τη μάχη της ηθικής και της αξιοπρέπειας, με αποφασιστικότητα απέναντι σε κάθε φορέα πολιτικού τυχοδιωκτισμού, και να ξέρουν πως το «Μέτωπο για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» θα είναι εδώ, και τους περιμένουμε δίπλα μας στους μεγάλους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες που έρχονται.

Η Π.Γ του «Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου