Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Αλβανία: Προτεκτοράτο κανονικό - Οι Ηνωμένες Πολιτείες εγκαθιστούν Υπηρεσιακή Κυβέρνηση κατά της Μαφίας!

Αλβανικό δημοσίευμα αναφέρεται στην τοποθέτηση από τις Ηνωμένες Πολιτείες Υπηρεσιακής Κυβέρνησης, προκειμένου να χτυπηθεί το «μεγάλο ψάρι» των ναρκωτικών στη χώρα!!!...


Τονίζεται η αδυναμία της παρούσης κυβέρνησης αλλά και αυτής που υπόσχεται ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Λουλζίμ Μπάσα.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες φαίνεται ότι έχουν πάρει σοβαρά υπόψη τους τον μικρό, αλλά υπέρμαχο των ΗΠΑ σύμμαχο στον πλανήτη. Μετά από την επέμβαση των ΗΠΑ στις 18 Δεκεμβρίου του 2017 για την αντικατάσταση του...
υπουργού Εσωτερικών Αντριάτικ Λάλα, τώρα προγραμματίζουν εντός ενός μηνός να γίνει πρωθυπουργός η Γενικός Εισαγγελέας της Αλβανίας Άρτα Μάρκου με αυστηρή μονοετή θητεία».

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι θα δημιουργηθεί «Κυβέρνηση Αντιμαφίας». Μάλιστα, άλλοι δύο εισαγγελείς θα βρίσκονται στο πλευρό της Μάρκου, ο ένας στη θέση του υπουργείου Εσωτερικών και  ο άλλος στη Δικαιοσύνη.

Η νέα κυβέρνηση θα έχει 12 υπουργούς. Το κοινοβούλιο θα ψηφίσει με 140 ψήφους υπέρ μιας μονοετούς κυβέρνησης για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος και σκοπός της θα είναι η σύλληψη των μελών της μαφίας και η δήμευση όλων των περιουσιών τους και την υλοποίηση μια εκλογικής μεταρρύθμισης που θα εγγυάται την ελευθερία της ψήφου.

Επίσης, την κατάλληλη στιγμή θα κηρυχθούν νέες εκλογές που αναμένονται να γίνουν στις αρχές Ιουνίου του 2019.

Εκτιμάται ότι θα κατασχεθούν περιουσιακά στοιχεία μεταξύ των οποίων εκατοντάδες τραπεζικοί λογαριασμοί που υπολογίζονται σε πάνω από 5,7 δις ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έντι Ράμα και ο Λουλζίμ Μπάσα ενημερώθηκαν για τη δράση, όπως σημειώνεται.

(Στοιχεία από pamfleti.net)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου