Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Απατηλές ονειρώξεις... Φοβικά σύνδρομα και προκλητική αναποφασιστικότητα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΠΓ του «Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»
Οι απατηλές και χωρίς αντίκρισμα «ονειρώξεις» του πρωθυπουργού για την περίφημη «μεταμνημονιακή εποχή», οι συνεχιζόμενες αποσπασματικού χαρακτήρα  φοβικές αντιδράσεις απέναντι στην κλιμακούμενη Τουρκική επιθετικότητα...

Και η προκλητική αναποφασιστικότητα με την οποία προσεγγίζεται η εντεινόμενη πίεση του μεταναστευτικού που ενορχηστρώνεται με ευθύνη της Τουρκίας, συνιστούν ένα επικίνδυνο τρίπτυχο, που επιδεινώνει έτι περαιτέρω τη θέση της χώρας, εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου που αναμένεται ιδιαίτερα «θερμή».
Το «Μέτωπο για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» καλεί την Ελληνική κυβέρνηση, να συναισθανθεί το μέγεθος της ευθύνης της, και να δραπετεύσει από τις επιλογές της δουλοπρέπειας και...
τις πρακτικές συμπαιγνίας σε βάρος του Ελληνικού λαού με θύμα την ίδια τη χώρα.
Η «μεταμνημονιακή εποχή» που ψευδώς διακηρύσσει δεν πρόκειται να προκύψει. Οι υπερεθνικοί εκβιαστές ετοιμάζουν ένα νέο, ακόμη πιο ασφυκτικό, πλαίσιο κατοχικής εποπτείας, με πρόσχημα το «να μη χαθούν οι θυσίες οκτώ χρόνων», το οποίο το χρειάζονται προκειμένου να ολοκληρώσουν μέσα από τον οικονομικό και θεσμικό στραγγαλισμό, το καταστροφικό τους έργο σε βάρος του τόπου.
Στο Αιγαίο, δεν υπάρχουν «ατυχήματα», «συγκυριακές εξάρσεις» και «λαθεμένοι τεχνικοί χειρισμοί». Υπάρχει σχεδιασμένη και απολύτως συνειδητή όσο και πολυεπίπεδη κλιμάκωση της Τουρκικής επιθετικότητας (υβριδικής και μη), και η οποία όπως όλα δείχνουν, τοποθετεί την αμέσως επόμενη περίοδο, ΚΑΙ την Κύπρο στην περιδίνηση κλιμακούμενων επιχειρησιακών σχεδιασμών.
Εγκαλούμε την ελληνική κυβέρνηση, διότι παραμένει συνειδητά εγκλωβισμένη στον μονόδρομο της υποταγής, τόσο στην πίεση των δανειστών, όσο και στην κλιμάκωση της Τουρκικής επιθετικότητας.
Το «Μέτωπο για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» δηλώνει πως:
Η Ελλάδα, δεν μπορεί να παραμένει η σιδερόφρακτη αποθήκη της Ευρώπης της Σένγκεν, έχοντας ουσιαστικά αποβληθεί με ευθύνη των «εταίρων» της από το φυσικό γεωγραφικό της χώρο.
Η Ευρώπη, δεν μπορεί να παραμένει θεατής ως σύγχρονος Πόντιος Πιλάτος, στην επιχειρησιακή κλιμάκωση που επιχειρεί η Τουρκία, σε βάρος δύο χωρών μελών της.
Και η Ελληνική κυβέρνηση, βεβαίως και δεν μπορεί να συνεχίσει να ανέχεται αυτήν την κατάσταση, στο όνομα καμίας σκοπιμότητας και για λογαριασμό καμίας συμμαχικής σχέσης και δεοντολογίας.
Η Π.Γ του «Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου