Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Δαμασκός: Εκατοντάδες τρομοκράτες μεταφέρονται στη βόρεια Συρία

Πενήντα λεωφορεία επιτάχθηκαν για τη μεταφορά εκατοντάδων τρομοκρατών και των οικογενειών τους από τις πόλεις Γίλντα, Μπέιτ Σαχν και Μπαμπίλα, προκειμένου να μεταφερθούν στη βόρεια Συρία, αναφέρει η κρατική  ραδιοτηλεόραση της Συρίας... 


Σήμερα έγινε η αποστολή της τέταρτης παρτίδας τρομοκρατών που  αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τις τρεις αναφερόμενες πόλεις με τις οικογένειές τους, έπειτα από τη στρατιωτική επιχείρηση του... Συριακού Αραβικού Στρατού για τον τερματισμό της παρουσίας των τρομοκρατικών οργανώσεων νότια της Δαμασκού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα λεωφορεία με τους τρομοκράτες δημιούργησαν  μια αυτοκινητοπομπή, υπό την επίβλεψη της Συριακής Αραβικής Ερυθράς Ημισελήνου,  προκειμένου να διασχίσουν τη Συρία μέχρι το βόρειο μέρος της που ελέγχεται από τους Τούρκους.

Σημειώνεται ότι η συμφωνία που προηγήθηκε προβλέπει την παράδοση του οπλισμού των τρομοκρατών και τη συναίνεσή τους να μεταβούν στη βόρεια Συρία. Μέχρι στιγμής 109 λεωφορεία έχουν μεταφέρει τρομοκράτες και τις οικογένειες τους στη βόρεια Συρία.

Σχόλιο: Είναι άγνωστο εάν και αυτοί οι «Σύριοι» θα επιδιώξουν να περάσουν το Αιγαίο για να μεταβούν στην Ευρώπη.

(Στοιχεία από radio and Tv Syria)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου