Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Τα τελευταία νέα από το "ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ" είναι αποκαλυπτικά

Λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να καταλάβετε κάποιοι, πως δεν θα απολογηθώ ούτε σε γελοιότητες ούτε σε σχολιασμούς κακοήθεις που κοινοποιούν ορισμένοι απίστευτοι τύποι...

Αποτέλεσμα εικόνας για μαυρο μετωπο

Τόσο εγώ… όσο ΚΑΙ οι συναγωνιστές μου, επιλέξαμε τη διαδρομή της συνεπούς πολιτικής στάσης, γι’ αυτό και αποφασίσαμε να σταθούμε απέναντι στο «ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ», αποκαλύπτοντας το πραγματικό παρασκήνιο αυτής της ιστορίας.

ΔΕΝ σιωπήσαμε… 
ΔΕΝ συγκαλύψαμε… 
ΔΕΝ συρθήκαμε πίσω από πρωτοβουλίες αμφιλεγόμενες… 
ΔΕΝ επιλέξαμε να ψαρέψουμε σε θολά νερά… 
ΔΕΝ καθορίσαμε τη στάση μας από ενοχικά σύνδρομα, γιατί εμείς δεν επιδοθήκαμε σε προγενέστερους συλλήβδην αφορισμούς, ούτε βεβαίως κινηθήκαμε ορμώμενοι από την ανάγκη να «ξεπλύνουμε» τον παλιό κακό μας εαυτό, βουτώντας σε έναν ακόμη χειρότερο, χωμένοι μέχρι το λαιμό στο βούρκο της διπροσωπίας… 
ΔΕΝ επιλέξαμε τη γνωστή τακτική του «περίμενε να...
δούμε πρώτα που πάει το πράγμα και μετά θα μιλήσουμε».

Αποκαλύψαμε την αλήθεια με στοιχεία αδιάσειστα... Το κάναμε από την πρώτη στιγμή... Και οι ίδιες οι σπασμωδικές τους αντιδράσεις μας επιβεβαίωσαν μέχρι κεραίας.

Η ευθύνη μας απέναντι στην κοινωνία, είναι να προειδοποιούμε και όχι να διαπιστώνουμε κατόπιν εορτής. Γι’ αυτό και από την πρώτη στιγμή, κρίναμε τα πάντα ΜΟΝΟ πολιτικά… ΜΟΝΟ νηφάλια… Κοιτώντας ΜΟΝΟ με καθαρό βλέμμα ΚΑΙ την αλήθεια, αλλά ΚΑΙ τους συμπολίτες μας.

Οι αποκαλύψεις μας επιβεβαιώθηκαν ΟΛΕΣ… 
Οι προειδοποιήσεις μας επαληθεύτηκαν στο σύνολο τους… 
Το κύρος του πολυδιαφημισμένου εγχειρήματος, στις συνειδήσεις των ανθρώπων τουλάχιστον, κατέρρευσε πριν την τελική ευθεία, παρά την γκλαμουριά και το κιτς με το οποίο φρόντισαν να επενδυθεί. 
Αυτή είναι η αλήθεια, και κανείς δεν περιμένει την όποια συμμετοχή για να το επιβεβαιώσει.

Οι δύο αιχμάλωτοι Έλληνες στρατιωτικοί, πέρασαν σε δεύτερη μοίρα - ενδεχομένως και σε τελευταία – όπως προειδοποιήσει από την πρώτη στιγμή.

Γι’ αυτό και η χορογραφία, ήθελε συγκέντρωση στο Σύνταγμα ΚΑΙ ΟΧΙ στην Τουρκική πρεσβεία.

Οι πρωταγωνιστές λοιπόν… «συλλογικά» αποφάσισαν ΠΟΥ θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί. Και κατέφυγαν στο… makeleio, όπου όπως λένε: «Απόψε για μια ώρα αναλύουμε τα προτάγματα και τους στόχους του Πανεθνικού συλλαλητηρίου της Κυριακής «Η Ελλάδα δεν αιχμαλωτίζεται» και ...ψάχνουμε Διέξοδο με πατριωτικές έγκριτες φωνές !!!».

Οι πρωταγωνιστές επίσης… «συλλογικά» αποφάσισαν πως οι δύο αιχμάλωτοι Έλληνες στρατιωτικοί περνούν σε δεύτερη μοίρα και απόψε εξηγούν: «γιατί πρέπει να ανατραπεί το υπάρχον πολιτικό σύστημα προκειμένου να καταφέρουμε να ανασυγκροτήσουμε την Πατρίδα μας και να την καταστήσουμε ξανά ελεύθερη , δημοκρατική , ανεξάρτητη και κυρίαρχη στις διεθνείς εξελίξεις !!!».

Οι πρωταγωνιστές επίσης και εξ ίσου… «συλλογικά» αποφάσισαν και ποιούς πρέπει να ευχαριστήσουν. Λένε λοιπόν… «συλλογικά» πως: «*Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον πατριώτη δημοσιογράφο Στέφανο Χίο που στηρίζει το συλλαλητήριο , το αναδεικνύει και μας παραχωρεί αφιλοκερδώς το εξαιρετικό studio για τη ζωντανή εκπομπή».

Και εν τέλει… μας καλούν και όλους εμάς να παρευρεθούμε με πρόσχημα (αλλά μόνο στην αφίσα) τους δύο αιχμάλωτους στρατιωτικούς, για να μας πουν οι όψιμοι «εθνοσωτήρες» για τις "ομορφιές της χρονικής αναδιάρθρωσης" του χρέους και φυσικά για να μας καλέσουν "να μην δαιμονοποιούμε τις ιδιωτικοποιήσεις".

Μόνοι τους τα λένε… Μόνοι τους τα ομολογούν... Τι μένει να προσθέσουμε εμείς εκτός από τα πειστήρια…

Πάρτε τα λοιπόν χύμα… Πάρτε τα και τσουβαλάτα... KAI στο βίντεο που ακολουθεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου