Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Συρία: Αντάρτες επιτέθηκαν στο συριακό στρατό αμέσως μετά την πυραυλική επίθεση του Ισραήλ

Αντάρτες επιτέθηκαν σε θέσεις του Συριακού Αραβικού Στρατού (ΣΑΣ) στην επαρχία Αλ Κουνέιτρα, χρησιμοποιώντας τις πυραυλικές επιθέσεις του Ισραήλ...


Αυτό αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Αλ Μασντάρ Νιουζ, επικαλούμενο στρατιωτική πηγή. Σύμφωνα με την πηγή, ο συριακός στρατός απέκρουσε την επίθεση των ανταρτών που προσπάθησε να... εκμεταλλευθεί τις επιθέσεις της ισραηλινής αεροπορίας προβαίνοντας σε μια επίθεση μεγάλης κλίμακας στο χωριό Αλ Σαμντανίγια Αλ Γκάμπρια. Τη στιγμή εκείνη η ισραηλινή αεροπορία έπληττε με ρουκέτες θέσεις του συριακού στρατού στην επαρχία Αλ Κουνέιτρα, κοντά στους οικισμούς Αλ Μπας και Χαντέρα.

Νωρίτερα είχε αναφερθεί ότι η ισραηλινή πολεμική αεροπορία ξεκίνησε πυραυλική επίθεση σε θέσεις των ιρανικών δυνάμεων που μάχονται στο πλευρό του συριακού στρατού στην περιοχή της συριακής πόλης Αλ Μπάαθ. Με τη σειρά τους, οι ιρανικές δυνάμεις πυροδότησαν περισσότερους από 20 πυραύλους σε ισραηλινούς στρατιωτικού στόχους, μετά από τους οποίους ο ισραηλινός στρατός έπληξε και πάλι τη Συρία.

Η αεροπορική άμυνα της Συρίας κατόρθωσε να αναχαιτίσει τους περισσότερους ισραηλινούς πύραυλους, αλλά ένας από αυτούς χτύπησε κτήριο κατοικιών με αποτέλεσμα πολλοί πολίτες να τραυματισθούν, γράφει το ρωσικό δημοσίευμα.

(Στοιχεία από riafan.ru)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου