Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΤΕ???

Αυτό και άλλα πολλά «τρυφερά» ερωτηματικά δείχνουν να απασχολούν ΜΜΕ και λοιπές ενημερωτικές δυνάμεις με αφορμή το σχετικό επικοινωνιακό Τσιπροπυροτέχνημα.

Απαντάμε λοιπόν σε  αυτό το πολιτικό σαβουαρβιβριασμένο ερώτημα…


Ένας τρόπος είναι η άμεση ακύρωση στο συναινετικό πολιτικό συγχωροχάρτι που εξέδωσαν τα πολιτικά συνεταιράκια και απάλλαξαν τη Μήζενς από τα βαρύτατα ανομήματα.

Να λοιπόν μια λύση… 

Το ελληνικό δημόσιο με ακύρωση της «αθωωτικής» απόφασης που αποτίμησε φτηνά τόσο τα εγκλήματα όσο και τους εγκληματίες, θα πρέπει άμεσα να πάρει πίσω τον ΟΤΕ, χωρίς την παραμικρή αποζημίωση, ως ελάχιστο αντιστάθμισμα για τη μεγάλη οικονομική τους απάτησε βάρος μιας κυρίαρχης χώρας.

Τι είπατε??? Δε συνάδει αυτό με τον Ευρωπαϊκό διαχειριστικό – διακρατικό πολιτισμό???

Και συνάδει η μίζα???
Συνάδει η συγκάλυψη???
Συνάδει η πολιτική και οικονομική λοβιτούρα???

Θέλετε και άλλον τρόπο???

Άμεση δήμευση των περιουσιών όλων των διαχρονικών πολιτικών απατεώνων, αντεθνικών δωσίλογων κλπ κλπ κλπ…

Θέλετε κι άλλον τρόπο??? Προκαλέστε μας…

Η ουσία όμως δεν είναι εκεί…

Η ουσία είναι ότι αυτό το κόμμα που θα μπορούσε να σηκώσει ψηλά τη σημαία της εθνικής αξιοπρέπειας και ευθύνης, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως δεν είναι και τα συνεταιράκια της καταστροφής.

Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

3 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΕ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
    ΣΤΙΣ 18/6 ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε μας έκανες την τιμή όμως αβάπτιστε να μας πεις τη δική σου επιστημονική άποψη επί του θέματος. Άσε που είσαι και βιτσιόζος και μπαίνεις σε site που γράφει παπαριές. Χαραμίζεσαι άνθρωπέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ, ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΑΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΕ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΞΑΣΤΕΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ,ΑΥΤΕΣ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΕ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή