Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ

ΥΠΕΡ-ορθόδοξοι Εβραίοι συνελήφθησαν όταν έγραφαν συνθήματα υπέρ του Χίτλερ στο ….μνημείο του Ολοκαυτώματος!!! 

Τρεις υπερ-ορθόδοξοι Εβραίοι άνδρες συνελήφθησαν με τη κατηγορία ότι ψέκασαν γκράφιτι στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος Yad Vashem της Ιερουσαλήμ, ….ευχαριστώντας τον Χίτλερ για το Ολοκαύτωμα.
 
Οι τρεις άνδρες ήταν από τις συνοικίες  την Ασντόντ και Μπνέι Μπρακ της Ιερουσαλήμ, ηλικίας 18, 26 και 37, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας Μίκι Ρόζενφελντ.
” Οι ύποπτοι ανακρίνονται σχετικά με το γκράφιτι στο Yad Vashem, και συνελήφθησαν την ώρα που συνέβη το περιστατικό, καθώς και άλλα παρόμοια περιστατικά στο Λόφο πυρομαχικών της Ιερουσαλήμ και σε ένα μνημείο στην κοιλάδα του Ιορδάνη,” είπε ο εκπρόσωπος.


Νωρίτερα αυτό το μήνα, και άλλα Εβραϊκά γκράφιτι που ευχαριστούσαν τον Χίτλερ για το Ολοκαύτωμα και κατήγγελναν τον Σιωνισμό, βρέθηκαν να έχουν γραφεί στο μνημείο Γιαντ Βασέμ...
 

“Ευχαριστώ τον Χίτλερ για το υπέροχο Ολοκαύτωμα που κατασκεύασε για εμάς, και αυτό έγινε, μόνο επειδή κάτι πρέπει να έχουμε να λέμε στον ΟΗΕ,” ανέφερε ένα από τα 10 συνθήματα, με τα οποία πασαλείφτηκαν οι τοίχοι του μουσείου, προκαλώντας σοκ στο Ισραήλ, το οποίο τέθηκε σε λειτουργία, μόλις τρία χρόνια μετά το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου.
 
Άλλα συνθήματα λένε τα εξής: “Η σιωνιστική ηγεσία ήθελε το Ολοκαύτωμα” και “Αν ο Χίτλερ δεν υπήρχε, οι Σιωνιστές θα τον είχαν εφεύρει.”
Η υποψία είχε πέσει σε ακραίες υπερ-Ορθόδοξες οργανώσεις που αντιπολιτεύονται τη κυβέρνηση του Ισραήλ.
Αρκετές υπερ-ορθόδοξες ομάδες δεν πιστεύουν, ότι ένα εβραϊκό κράτος θα πρέπει να υπάρχει χωρίς την εμφάνιση του Μεσσία, από τις οποίες, η πιο γνωστή είναι η Neturei Karta. Ο εκπρόσωπος Μίκι Ρόζενφελντ είπε και οι τρεις ύποπτοι είναι μέλη αυτής της ομάδας.
 
Παρόμοια συνθήματα είχαν ψεκαστεί τον Απρίλιο στον λόφο Πυρομαχικά, μια πρώην στρατιωτική βάση της Ιορδανίας, που στεγάζει σήμερα και διατηρεί τάφρους, οχυρώσεις μάχης, ένα μουσείο, και ένα μνημείο για τους Ισραηλινούς νεκρούς στρατιώτες και αστυνομικούς στην κατεχόμενη κοιλάδα της Δυτικής Όχθης της Ιορδανία.
 
Ο κ. Ρόζενφελντ είπε ότι οι τρεις ύποπτοι θα προσαχθούν ενώπιον του δικαστηρίου της Ιερουσαλήμ, όπου δικαστής, μετά από ακροαματική διαδικασία, θα κρίνει για την προφυλάκισή τους, το αργότερα μέχρι την Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου