Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

"ΑΜ"... ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ???

Άμ. δεν είναι καθηγητής πραγματικός… Άμ. δεν είναι επίκουρος ορίτζιναλε…. Άμ. δεν είναι ούτε Ομότιμος…. «Άμ.» τι σκατά είναι???

«Άμ.» ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ – ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ ΜΗ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΠΑΚΙ…!!!

Πολλές φορές το ερευνητικό μαμουνάκι με παγιδεύει και με περιγελά. Ξέρει, πως αν κολλήσει η βίδα η ατέρμονη, κολλάω κι” εγώ, μέχρι να καταλάβει η αρβανίτικη γκλάβα μου.
 
Φταίνε οι εξωγενείς παράγοντες του Τσουτσουνερισμού, που θέλουν να φτιάξουν κίνημα, για να καλύψουν το κενό ….γΚαζάκη.
 
«Άμ. Επίκουρος Καθηγήτρια…..» ήταν η φάκα και επειδή το συνάντησα και αλλού και αλλού, δεν ήταν τυπογραφικό λάθος!!!… Άμ. τι Άμ. ρε γαλώτο……  Δεν είναι βέβαια, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕΛΟΣ ΔΕΠ….. Και τι ήταν???
 
Δεν θα το πιστέψετε, αλλά οι ιατρικές σχολές, μοιράζουν…


Τίτλους ευγενείας, πέραν των συνήθων «Ομότιμος» και «Επίτιμος» των συνταξιούχων καθηγητάδων. Για να βολευτεί όλο το ασκέρι, έχουμε τους άτυπους ή και παράτυπους τίτλους των…. «Άμισθων» καθηγητών, άμισθων επίκουρων, άμισθων λεκτόρων!!!… Πέραν αυτών, έχουμε και τους επισκέπτες καθηγητές, για όσους προτιμούν τουριστική θέση. 

ΝΑΙ, το καταλάβατε, μιλάμε για αέρα κοπανιστό και ομιχλώδη. Βρήκα κοπρίτη που έχει πάνω από 10 τέτοιους τίτλους ισάριθμων πανεπιστημίων, αλλά χωρίς τη παραμικρή διδακτέα ύλη. ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ!!!  ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ, είναι καθηγητές άνευ χαρτοφυλακίου και άνευ πραγματικής καθηγητικής έδρας!!! 

Ολόκληρο βιογραφικό στο διαφημιστικό μπιλιετάκι του και καμιά σκοτούρα για φοιτητικές εξεγέρσεις και καταλήψεις…. Οι περισσότεροι, έχουν φοβερό αλισβερίσι με την εξουσία… Και θέσεις ευθύνης έμμισθες και παρασύμβουλοι ….έμμισθοι!!! Κατάλαβες???….
 
Με το αζημίωτο αποκτούνται αυτοί οι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ τίτλοι ευγενίας??? Αυτό κι΄ αν είναι διά βίου μάθηση!!!
 
Και για όλα φταίει ο «Τ.Ν.» που με έβαλε να ψάχνω να βρω, τι διάολο σημαίνει το…. Άμ. στα απόνερα του Νείλου!!! 

Λυκουρέντζοοοοοο…. Να η ευκαιρία της υπουργικής ζωής σου για οικονομία! Να τους κάνεις όλους άμισθους και άνευ εργαστηρίων να ξεμπερδεύουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου