Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ

Βγήκε λοιπόν σεργιάνι το τσούρμο των ηλιθίων, που επιμένει να ταυτίζει τη Δημοκρατία με την αθλιότητα. Γι αυτό και το μόνο που κατάφεραν κατά τη διάρκεια της θλιβερής διαδρομής τους, ήταν  να μετατρέψουν τη Δημοκρατία σε αυθεντική αθλιότητα.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Για όλους αυτούς δημοκρατία ποτέ δε σήμαινε την αυτονόητη υποχρέωσή τους να αφουγκραστούν τους πόθους και τα θέλω αυτού του λαού.
Γι αυτό και δεν τόλμησαν ποτέ να εμπνεύσουν ούτε τα όνειρα ούτε την οργή του.

Για όλους αυτούς δημοκρατία σημαίνει ακατάσχετη μπουρδολογία εκτοξευόμενη εκ του ασφαλούς.
Για αυτό και το τσαγανό της «δημοκρατίας» τους, φτάνει μέχρι εκεί που αισθάνονται ότι δεν κινδυνεύει πραγματικά το διαβρωμένο από τα νεοταξίτικα ζιζάνια κεφάλι τους.

Ακούσατε κάποιον απ όλους αυτούς τους αγαπητικούς της υποτιθέμενης ελευθερίας στην έκφραση, να αγορεύσουν  τις γνωστές αθλιότητες, όταν οι αφιονισμένοι ισλαμιστές έβαζαν φωτιά και δολοφονούσαν σε ολόκληρο τον πλανήτη με αφορμή μια ταινία ή ένα σκίτσο που τόλμησε κατ αυτούς να προσβάλει τη θρησκεία τους??? Κανείς δεν τόλμησε… 


Όλοι τους έβαλαν την ουρά κάτω από τα σκέλια βγάζοντας έναν εκκωφαντικό σκασμό, τη στιγμή που το αίμα έτρεχε στους δρόμους.

Μήπως τους ακούσατε να πουν μια κουβεντούλα έστω όταν με αφορμή το κατασκευασμένο φιάσκο με το υποτιθέμενο κοράνι που δήθεν έσκισε αστυνομικός, μετετράπη η Αθήνα – δηλαδή η χώρα τους - σε κόλαση???
Κανείς δεν τόλμησε... Όλοι τους έβγαλαν και πάλι το σκασμό, όχι μόνο αποδεικνύοντας το πόσο τσάμπα μάγκες της δημοκρατίας είναι οι ίδιοι, αλλά επιβεβαιώνοντας με τη γλίτσικη στάση τους, το πόσο επικίνδυνος είναι ο ισλαμικός φονταμενταλισμός για της κοινωνίες, όταν του επιτραπεί να τις αλώσει.

Τότε, όλα αυτά τα απόσκατα της «δημοκρατίας» θυμήθηκαν πως οι θρησκείες και τα σύμβολα δεν πρέπει να προσβάλλονται και ότι η προσβολή των θρησκευτικών συμβόλων δε συνιστά τέχνη ή εκτέλεση καθήκοντος, αλλά προκλητική πράξη ανεύθυνων, που θα πρέπει να αποφεύγεται και ως τέτοια είναι καταδικαστέα.

Κάθε φορά όμως που κάποιοι καλλιτέχνες του κώλου, επιχειρούν να προσβάλλουν και να περιπαίξουν τα θρησκευτικά σύμβολα του Ελληνισμού και το χριστιανισμό που αποτελεί την καθολικά κυρίαρχη θρησκευτική αντίληψη στον τόπο μας…

Τότε οι χαμαιλέοντες της «δημοκρατίας» μεταμορφώνονται…
Τότε φορούν ανάποδα τη βρωμερή τους προβιά…
Τότε ξεχνούν την ανάγκη σεβασμού των θρησκευτικών συμβόλων και μετατρέπονται ξαφνικά σε υπέρμαχους της "καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας".

Τότε όλοι αυτοί οι τενεκέδες οι ξεγάνωτοι…
Αντί να πράξουν το αυτονόητο…
Αντί να μπουν οι ίδιοι μπροστά και να απαιτήσουν το σεβασμό για τον οποίο έχυναν κροκοδείλια δάκρυα λίγες μέρες πριν…
Μετατρέπονται σε αυτόκλητους αβανταδόρους των νεοταξιτών της «τέχνης»…
Τότε θυμούνται το Μεσαίωνα που λίγο πριν είχαν λησμονήσει…

Και αντί να αποθαρρύνουν και να απομονώσουν τα βοθρολύματα της υποτιθέμενης τέχνης, ενθαρρύνουν τους σκερβελέδες δημιουργούς τους, προκειμένου να συνεχίσουν το ελεεινό έργο τους.

Αντί να μπουν αυτοί μπροστά, αποδεικνύοντας ότι η δημοκρατία και η δημιουργία έχει ως όριο το σεβασμό των συνειδησιακών αξιών, αφήνουν τη Χρυσή Αυγή να παίξει αυτό το ρόλο, μόνο και μόνο για να έχουν οχτρό να πυροβολούν και να καταδικάζουν.

Για την αυτονόητη και αδιαπραγμάτευτη στάση του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΦΟΡΟΥΜ» απέναντι στο νεοναζισμό, μόνο αφελείς θα μπορούσαν να ζητήσουν διαπιστευτήρια και αποδείξεις.

Το ίδιο ασυμβίβαστη ωστόσο, είναι και θα συνεχίσει να είναι η στάση μας, απέναντι στη βρωμιά της υποκρισίας και του Φαρισαϊσμού.

Γι αυτό το λόγο και θα είμαστε απόλυτοι στα συμπεράσματά μας…
Όχι κύριοι… Όλοι εσείς οι καραγκιόζηδες του φαρισαϊσμού δεν είστε – δεν μπορείτε  να είστε – η φωνή της Αριστεράς και της δημοκρατίας. Χειραγωγούμενα νεοταξίτικα ανδρείκελα είστε που με δόλιους και ύπουλος τρόπους, επιχειρείτε συστηματικά να βγάλετε στο σφυρί και τις αξίες της και τον ουμανισμό της.

Όχι κύριοι… Όλοι εσείς οι τενεκέδες της υποκρισίας, έχετε τόση σχέση με την Αριστερά και τη δημοκρατία, όση είναι και η σχέση που έχουν τα σκατά με την κολόνια. Δεν είστε οι εκπρόσωποι αλλά οι συκοφάντες και οι πεμπτοφαλαγγίτες στους κόλπου τους.

Η υποκρισία και η ελεεινότητά σας, ο φαρισαϊσμός, τα ιδεολογήματα και ο άθλιος πολιτικός θεατρινισμός σας, σπρώχνουν την κοινωνία στην αγκαλιά του νεοναζισμού, γιατί εσείς παραδώσατε στο νεοναζισμό τα κλειδιά για όλα εκείνα που αγαπά και που οφείλατε να προασπίσετε.

Η αυτοκριτική σας προφανώς δεν άγγιξε τις ολέθριες ευθύνες σας. Αλλά η ιστορία δε θα είναι το ίδιο επιεικής μ αυτή την κατάντια.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου