Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ

Οι εργαζόμενοι που δε σκιάχτηκαν, που δε δίστασαν και που τελικά απέδειξαν πως η συγκυβέρνηση της ντροπής στηρίζεται σε έναν χάρτινο μηχανισμό καταστολής που είναι έτοιμος να καταρρεύσει μπροστά σε στοχευμένη λαϊκή εξέγερση…


Δέχτηκαν πρωτοφανή και συντονισμένη επίθεση από «φίλους και οχτρούς» για το «ύποπτο» τόλμημά τους, και τελικά δέχτηκαν και την ανελέητη επίθεση των ΜΑΤ.

Συνοδοιπόροι σ αυτή την επίθεση της αθλιότητας υπήρξαν η συγκυβέρνηση, τα νεοναζιστικά φερέφωνα αλλά και ορισμένοι «εθνικά ευαίσθητοι» όψιμοι δημοκράτες που κατακεραύνωσαν συντονισμένα τους απλήρωτους και με πεινασμένες οικογένειες απεργούς.

Αντί απάντησης θα θέλαμε να θέσουμε δυο ερωτήματα σ αυτή τη συγχορδία υποκρισίας, ψεύδους και απύθμενης μαζί και επικίνδυνης αθλιότητας…


1.Αν οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά είναι εθνικά επικίνδυνοι προβοκάτορες και ως τέτοιοι έπρεπε να αντιμετωπιστούν από τις δυνάμεις καταστολής, τότε οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργίας του Μάνεση που λίγο καιρό πριν αντιμετωπίστηκαν με την ίδια αγριότητα από το αστυνομικό παρακράτος τι ήταν???
Προφανώς και αυτοί ήταν «εθνικά» επικίνδυνοι για τα συμφέροντα και την εγκληματική ασυδοσία του Μάνεση.

2.Αν η συγκυβέρνηση της ντροπής, που με πρόσχημα τη «σωτηρία» της πατρίδας παραδίδει σούμπητη την εθνική κυριαρχία της χώρας στις συμμορίες των ισχυρών και στους νεοταξίτικους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς, και έχει οδηγήσει τις ένοπλες δυνάμεις σε παροπλισμό και σε επικίνδυνη απόλυτη αποδιάρθρωση, τότε τι νόημα έχει να περισσεύει σ αυτόν τον κόσμο η υποκρισία και ο χαμαιλεοντισμός???

Όταν το υπουργείο εθνικής άμυνας κύριοι αποδεικνύεται στην πράξη σουρωτήρι…
Όταν ο πλέον ευαίσθητος χώρος για την εθνική άμυνα της χώρας αποδεικνύεται στην πράξη ευάλωτος σε οποιονδήποτε θα επιχειρούσε να τον καταλάβει και να τινάξει τα πάντα στον αέρα…

Τότε τα κροκοδείλια δάκρια που χύνονται από όλους αυτούς, δεν αποσκοπούν παρά στη συγκάλυψη του πραγματικού προβλήματος μέσα από τη στοχοποίηση και την κατασυκοφάντηση των απεργών. Γιατί???

Γιατί θα μπορούσε κάλλιστα οι «εισβολείς» να μην ήταν απελπισμένοι απεργοί αλλά ξένοι πράκτορες, φανατικοί ισλαμιστές, ή επίδοξοι εθνοσωτήρες.

Τι θα είχε συμβεί τότε???
Το στρατηγείο της εθνικής άμυνας θα είχε καταληφθεί…
Ο τόπος θα είχε μπει σε επικίνδυνες ακόμη και να τις σκεφτούμε περιπέτειες…
Και οι υποκριτές που δήθεν νοιάζονται για το «άβατο» από τους Έλληνες πολίτες απεργούς θα είχαν μείνει άνεργοι και με το πουλί στο χέρι, σε μια χώρα που η εθνική της κυριαρχία θα είχε καταλυθεί και μέσα από στοχευμένη καταδρομική επιχείρηση.

Δείτε σχετική μας ανάρτηση ΕΔΩ...

Αν λοιπόν κάποιοι θα έπρεπε να δικαστούν με αφορμή αυτά τα γεγονότα, αυτοί δεν είναι οι εργαζόμενοι που και πατρίδα έχουν και ξέρουν καλά να την υπερασπίζονται την κρίσιμη στιγμή…

Αλλά όλοι αυτοί οι ξεγάνωτοι τενεκέδες που υποκρίνονται τους «σωτήρες» και που έχουν οδηγήσει την εθνική άμυνα της χώρας συνειδητά στην επικίνδυνη αποσύνθεση. Αυτοί θα έπρεπε να δικαστούν άμεσα και να καταδικαστούν στην εσχάτη των ποινών για τις εθνικά επικίνδυνες «υπηρεσίες» που έχουν προσφέρει στον τόπο.

Γιατί δικάζονται οι απεργοί???
Για να συγκαλυφθούν κορυφαίες ευθύνες αλλά και οι φυσικοί υπεύθυνοι που οδηγούν τον τόπο συνειδητά σε επικίνδυνη εθνική τραγωδία.

Και το αποκορύφωμα...
Η τρικολόρε σωτήρες σχεδιάζουν να εκδώσουν έκτακτη ανακοίνωση προς τη διεθνή πρακτόρων, εισβολέων και ισλαμοφαιστών:

"Δεχόμεθα εισβολές στο πεντάγωνο  μόνο κατόπιν ενημέρωσης με Fax, email, ή οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο μέσο. Σε οποιαδήποτε άλλη απόπειρα εισβολής δεν αντιστεκόμαστε"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου