Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Η ΥΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες του λαού παίζουν οι πολιτικοί συνεταίροι του καθεστώτος...

Παραταύτα οι άνεργοι,οι εργαζόμενοι.οι συνταξιούχοι,οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες και αγρότες, οι νέοι και νέες, δεν ενδιαφέρονται για τα παιχνίδια και τις επικοινωνιακές εντυπώσεις και το κωμικοτραγικό παιχνίδι το οποίο παίζεται, γιατί όλοι αυτοί, βιώνουν την πλήρη ανατροπή των εργασιακών, μισθολογικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών, δημοκρατικών δικαιωμάτων τους, και δεν ενδιαφέρονται για τα παιχνίδια και τις επικοινωνιακές εντυπώσεις, που προσπαθούν να δημιουργήσουν οι συγκυβερνώντες, αλλά για τις ανατροπές που έχουν επιφέρει στην ζωή τους οι μνημονιακές νεοφιλελεύθερες πολιτικές τους.  

Η ΔΗΜΑΡ αφού υποβοήθησε την όλη μνημονιακή προσπάθεια της συγκυβέρνησης, τώρα προσπαθεί... 


Να κρατήσει τα όποια προσχήματα και "κάνει νερά", αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει ανέφικτο. Είτε τα νέα σφαγιαστικά μέτρα κατατεθούν σε ένα είτε σε δύο άρθρα (με τα εργασιακά να κατατίθενται ξεχωριστά ώστε να διασωθεί πολιτικά) η ΔΗΜΑΡ θα είναι υπόλογη για την πολιτική στήριξη, την οποία παρείχε στην συγκυβέρνηση της φτωχοποίησης του λαού και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας 

Ο Φ.Κουβέλης και η ΔΗΜΑΡ παίζουν ένα κακής ποιότητας πολιτικό θέατρο για τα εργασιακά. Άλλωστε έχουν ήδη συμφωνήσει ο κατώτερος μισθός να καθορίζεται με απόφαση του εκάστοτε Υπουργού Εργασίας και όχι με Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας μεταξύ εργατικών και εργοδοτικών φορέων. Επιπλέον δεν πρόβαλαν, ούτε και προβάλουν "αντιστάσεις" στην πρόταση να μειωθούν κατά 5% οι εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές, γεγονός πρόκειται να οδηγήσει, με μαθηματική ακρίβεια, σε κατάρρευση της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου