Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΚΟΥΒΕΛΗΣ: ΔΗΛΩΝΕΙ "ΠΑΡΩΝ" ΣΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ

ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ
Όπως επίσης "παρών" υπήρξε και καθ όλη τη διάρκεια της σύνταξης τουπρωτοκόλλου υποθήκευσης της εθνικής της αξιοπρέπειας...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων σε σχέση με το φορολογικό. Στις διαπραγματεύσεις συμμετέχουν εκρπόσωποι της Δημοκρατικής Αριστεράς, παρά το γεγονός ότι παραμένει η διαφωνία τους στα εργασιακά. Η στήριξη της κυβέρνησης και η προσπάθεια επίτευξης των στόχων της εξακολουθεί να είναι βασική επιλογή του κ. Φώτη Κουβέλη, όπως διαμηνύουν σε όλους τους τόνους οι συνεργάτες του, παρά την επιμέρους διαφορά στα εργασιακά.

Όσον αφορά την πολιτική κρίση που μαίνεται στους κόλπους της κυβέρνησης λόγω των εργασιακών, δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη μετά τη χθεσινοβραδυνή επίσημη επιβεβαίωση της άρνησης του κόμματος του κ. Κουβέλη να ψηφιστούν.
 
«Η εκτελεστική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ επιμένει ομόφωνα και σταθερά... 


Στην άρνηση της να αποδεχτούμε τις προτάσεις στις εργασιακές σχέσεις. (Και χέστηκε η φοράδα στ αλώνι, αφού πρώτα οδήγησαν την κοινωνία στο κρεματόριο, τώρα υποτίθεται ότι υπερασπίζονται το δικαίωμά της να διατυπώσει την τελευταία της επιθυμία πριν τον αφανισμό). Απευθυνόμαστε στους Ευρωπαίους εταίρους μας και τους καλούμε να αποσύρουν τις αξιώσεις της τρόικας που ανατρέπουν δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων της πατρίδας μας», δήλωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος κ. Σπύρος Λυκούδης.

Η κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν ενημερώθηκαν για τις πρώτες αντιδράσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων στις Βρυξελλες από τον προέδρο του Σώματος Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων κ. Πάνο Τσακλόγλου ο οποίος συμμετείχε χθες στο Euro Working Group, όπου και συζήτησε για την κατάσταση.

Eurogroup για την Ελλάδα την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη τηλεδιάσκεψη για την Ελλάδα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

Η διεξαγωγή της τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη «επιβεβαιώνεται», δήλωσε ο εκπρόσωπος του επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι «προς το παρόν δεν έχουν προγραμματιστεί άλλες συνεδριάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου