Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ή ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ???

Τα «καλύτερα» είναι πίσω μας. Και ξέρω καλά πως είναι κατάντια ν αποκαλείς με τον όρο «καλύτερα», την εθνοκτονία που συντελέστηκε σε βάρος ενός ολόκληρου λαού, γραμμένη με το χρώμα του αίματος που άφησαν πίσω τους οι 3.500 δολοφονημένοι…


Το πραγματικό μαρτύριο όμως, ξεκινά μόλις σε ελάχιστες ώρες. Η χρονιά που έρχεται, σέρνει μαζί της τη μεγάλη κατάρα του γένους μας, και ταυτόχρονα την πρόκληση μιας ιστορικής βαρυσήμαντης ευλογίας.

Την κατάρα της ανοχής μας την πληρώσαμε πολύ ακριβά, και ο επίλογος στο οδυνηρό τίμημά της δε γράφτηκε ακόμη. Όλα αυτά που υποτιμήσαμε στα χρόνια που πέρασαν, γιγαντώθηκαν και συνασπίστηκαν σε μια ισχυρή συμμαχία θανάτου, που πλέον απειλεί ανοικτά και απροκάλυπτα την κοινωνία μας, όχι μονάχα με τον εφιάλτη της γενικευμένης δυστυχίας, αλλά με την προοπτική του καθολικού της αφανισμού, και στην κατεύθυνση αυτή ετοιμάζεται πυρετωδώς για την τελευταία και κρίσιμη πισώπλατη μαχαιριά.

Όλοι εσείς που περιμένετε να δείτε το χέρι του δολοφόνου να σηκώνεται και να σας απειλεί και μετά να αφυπνιστείτε, για... 


Τολμήστε να ρίξετε μια ματιά στα βιβλία που αποβλάκωσαν και αφελληνίζουν τη νεολαία μας, μετατρέποντας τη σε ανθρώπινο χυλό στο αλεστήρι που θρέφει το τέρας της Νέας Τάξης.

Τολμήστε να ρίξετε μια ματιά για το θλιβερό παιχνίδι ατίμωσης που παίζεται απ άκρου σ άκρον στα βόρεια και ανατολικά σύνορά μας. Από τα Γιάννενα και την Καστοριά, μέχρι τη Θράκη και το Καστελόριζο αλλά και την Κρήτη.

Τολμήστε να ρίξετε μια ματιά στο παζάρι ντροπής με την εθνική μας ταυτότητα και στις ορδές των ανεξέλεγκτων ισλαμιστών εισβολέων, που αποτελούν την πλέον επικίνδυνη εφεδρεία της κατοχής, δίπλα από τα ίδια σας τα σπίτια.

Τολμήστε να ρίξετε μια ματιά στη μεθοδευμένη καταγραφή που επιχειρείται με τον τραπεζικό - και όχι μόνο – μεγάλο αδελφό που καταγράφει ακόμη και τον αέρα που αναπνέετε, λίγο πριν εξαπολύσει την τελευταία του επίθεση για το μεγαλύτερο κατοχικό πλιάτσικο όλων των εποχών που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης.

Τολμήστε να ρίξετε μια ματιά στη φορολογική λαίλαπα που έρχεται με το «καλημέρα» του 2013, που δεν την εμπνεύστηκαν για να εισπράξουν, αλλά για να υποθηκεύσουν και να δημεύσουν ακόμη και το καλύβι σε όσους απέμεινε μέσα στο οποίο στεγάσατε τα όνειρά σας.

Τολμήστε να ρίξετε μια ματιά στην κουρελιασμένη σας αξιοπρέπεια, αυτήν του νεόπτωχου, του νεοάστεγου, του νεοάνεργου ή του νεοζητιάνου, για να καταλάβετε επιτέλους ποια κοινωνία οραματίστηκαν και για ποια ακριβώς κατορθώματα πανηγυρίζουν.

Τολμήστε να ρίξετε μια ματιά στις πλατείες που άδειασαν από «μαχητές» της αξιοπρέπειας και της δημοκρατίας, και γέμισαν από σκουπίδια των ανθρώπων και της ζωής, την ώρα που οι πολιτικές συμμορίες συνεχίζουν αδίστακτα το εφιαλτικό τους έργο.

Μια συμμορία δωσίλογων πρόδωσε την ίδια σου τη χώρα… Η ίδια συμμορία των δωσίλογων συνεχίζει να φορά την κουκούλα της ντροπής, και να παραδίδει στα Γκεσταπίτικα αποσπάσματα τον ίδιο της το λαό… Και στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει τη διαιώνιση του είδους της, τροφοδοτεί με τα έργα και τις ημέρες της, την αναβίωση των Φρανκενστάιν του ταγματασφαλίτικου δωσιλογισμού, για να εγκλωβίσει στα αδιέξοδα τη σκέψη σου… την ελπίδα σου… και να ευνουχίσει σ επικίνδυνους ατραπούς την προσδοκία σου για μια καλύτερη ζωή.

Η μεγάλη κατάρα του 2013, είναι εσύ – ο «κυρίαρχος λαός» να παραμείνεις ραγιάς μέχρι να έρθει και η δική σου σειρά να απαλλάξεις τον κόσμο από τη θλιβερή σου παρουσία, βάζοντας το σκυμμένο σου κεφάλι στη Γκεσταπίτικη γκιλοτίνα που έχει ήδη στηθεί, και είναι έτοιμη να θερίσει ότι απέμεινε όρθιο σ αυτή τη γωνιά του πλανήτη.

Η πρόκληση της ιστορικής ευλογίας αυτή τη χρονιά, σου κλείνει το μάτι, και σε καλεί να της πιάσει το χέρι για να εμπνεύσει τους μεγάλους και ασυμβίβαστους αγώνες σου.

Η ευλογία αυτής της χρονιάς που αντιστρατεύεται τη μεγάλη κατάρα του γένους μας, είναι η πρόκληση να εξεγερθείς…

Να εξεγερθείς και να βάλεις στην Γκεσταπίτικη γκιλοτίνα το κεφάλι των δημίων σου. Των δημίων που δολοφονούν τη ζωή σου, την πατρίδα σου, την αξιοπρέπειά σου. Όλων αυτών που δολοφόνησαν τους 3.500 συμπολίτες σου, και που δε θα σταματήσουν αν δε μετατρέψουν αυτή τη Γη σε ένα απέραντο νεκροταφείο.

Να εξεγερθείς και να βάλεις στην Γκεσταπίτικη γκιλοτίνα, τους νόμους που έφτιαξαν, τα τέρατα που έστησαν βιάζοντας τους θεσμούς και κάθε στοιχειώδη έννοια δημοκρατίας.

Να εξεγερθείς όχι για να ξαναμοιράσεις ρόλους σε μια νέα γενιά δημίων, αλλά για να ανατρέψεις οριστικά το σύστημα που τους εξέθρεψε.

Να εξεγερθείς για να πάρεις στα δικά σου τα χέρια την πατρίδα σου που φτηνοπούλησαν… τα αγέννητα εγγόνια σου που έχουν υποθηκεύσει και τη δική τους ζωή… την αξιοπρέπειά σου.

Να εξεγερθείς σε έναν νέο Εθνικό… Πατριωτικό… και Δημοκρατικό αγώνα, που δεν έχει καμία σχέση με την απατηλή συνθηματολογία των τεράτων του νεοναζισμού και των κηρύκων του μίσους, που επιχειρούν να βιάσουν την ψυχή σου επενδύοντας στην απελπισία σου και στην πολιτική ανεπάρκεια όλων εκείνων που θα έπρεπε να αποτελούν τους πραγματικούς σου εμπνευστές.

Να εξεγερθείς και μέσα από αυτή τη στάση της αξιοπρέπειας του ασυμβίβαστου, να ακυρώσεις στην πράξη…

  • Όχι μόνο το εφιαλτικό σχέδιο των προσκυνημένων του δωσιλογισμού…
  • Όχι μονάχα τους φαφλατάδες του πολιτικού καιροσκοπισμού, που προετοιμάζονται πυρετωδώς για ν αναλάβουν Χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη στο ίδιο έργο, με το ίδιο σενάριο και τα ίδια θύματα στο ρόλο των «πρωταγωνιστών»…
  • Αλλά και τους ανεπαρκέστατους και ολίγιστους της εξεγερσιακής φιλολογίας, που δεν μπήκαν στον κόπο να αναρωτηθούν:
-Τι ήταν αυτό που δε σε ενέπνευσε παρά τα μεγάλα τους λόγια… 
-Τι ήταν αυτό που σε καθήλωσε και απομαζικοποίησες αγώνες με αμφιλεγόμενη προοπτική…
-Τι ήταν αυτό που στην πράξη σε ακύρωσε και από φορέα ανατροπής σε καταδίκασε σε βουβό υποζύγιο που προσμένει καρτερικά τον αφανισμό του…

Να εξεγερθείς και να θυμίσεις σε όλους αυτούς που βαλτωμένοι στα ιδεολογήματά τους λησμόνησαν, πως αυτός που δεν έχει πατρίδα, είναι το κεφάλαιο και οι τραπεζίτες. Και πως οι εργαζόμενοι και έχουν πατρίδα και οφείλουν να την υπερασπίζονται με σθένος και αυταπάρνηση.

Να εξεγερθείς και να θυμίσεις σε όλους αυτούς που έριξαν την ιστορία τους στο χωνευτήρι των ιδεολογημάτων και του νεοσοφισμού, πως η κοινωνία για να εξεγερθεί, δεν έχει ανάγκη από προφέσορες που θα καταγίνονται με το πώς θα την νουθετούν αλλά από ηγέτες που θα μπουν μπροστά και θα έχουν την ικανότητα να την εμπνεύσουν.

Να τους θυμίσεις πως το μέτρο της οργής και της αποφασιστικότητάς σου, δεν είναι το καντάρι με το οποίο μετρούν τη συμμετοχή σου σε παρελάσεις κατακραυγής, αλλά η ικανότητά τους να απαλλαγούν από τη λαγνεία της υψωμένης γροθιάς, και να οπλίσουν πρωτίστως με αποφασιστικότητα και όραμα τα οργισμένα χέρια σου.

Να τους θυμίσεις πως ο ρόλος τους δεν είναι να απαξιώνουν επίμονα αυτά που αγάπησες αλλά να εμπνεύσουν τον αγώνα σου προκειμένου να τα ανακτήσεις ουσιαστικά, και να γίνεις ο αδιαμφισβήτητος και αποκλειστικός τους διαχειριστής.

Το 2013 βρίσκεται ήδη έξω από την πόρτα μας. Η ευλογία του αναζητεί σύμμαχους και πρωταγωνιστές και η κατάρα του θερίζει ραγιάδες.

Καιρός να διαλέξεις αν θα παραδώσεις την ψυχή σου στο διάβολο, ή αν θα την καταστήσεις πρωταγωνιστή για να πάρεις πίσω την πατρίδα σου και τη ζωή σου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου