Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΝΩΣΤΟΥ e-skatologou

ΜΑΞΙΜΟΣ -ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ 3
Επίθεση δέχθηκε η ιστοσελίδα του γνωστού e-skatologou, Κωνσταντίνου Βαρβαρή από ανώνυμους!!!

Ο διάσημος ψευτοπροφήτης και ψευτοκαλόγερος, είναι παγκοσμίως γνωστός για την εκπληκτική του ικανότητα:
  
1.—- Να εκδίδει δεκατρείς φορές το ίδιο βιβλίο, αλλάζοντας μόνο την ημερομηνία καταστροφής του κόσμου…..
  
2.—- Να υποβάλεται στο μοναχικό μαρτύριο της κουράς δύο φορές, διότι την πρώτη φορά ο κουρεύς τον πήρε ξώφαλτσα και του έκοψε τριάνταδυό αντί τεσσαράκοντα τρίχες!!!….
  

3.—- Να συνυπάρχει ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες κατά δαιμονικό τρόπο, ήτοι, κάπου -άγνωστο που- στο Άγιο Όρος κουρεμένος πρωτίστως μοναχός και συγχρόνως... 

Να είναι μόνιμος τηλεπατέρας με ιδιόκτητη εκπομπή, όπου προφήτευε τη δευτέρα παρουσία του 2004, τη δευτέρα παρουσία του 2008, τη δευτέρα παρουσία του …2012!!
 Να ξέρετε…. Αυτός μπορεί να παίξει λόττο τις Ολυμπιάδες…..

Κατ΄ άλλους, πλέον ένθερμους και βραστούς οπαδούς, κάποιος πούστης που ήθελε να του φάει την εκπομπή για τη συντέλεια και την επαναλαμβανόμενη δευτέρα παρουσία, του άλλαξε κρυφά τα Χριστιανικά Ευαγγέλια, με τα ευαγγέλια των Μάγιας και μάγια έπαθε και μαγγανίες και ίσως πλανήθηκε και από καμιά μικρή ολανδέζα. Πάντως συνεχίζει απτόητος και ήδη έχει εκδώσει από τα τέλη Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου, τη νέα προφητεία, για δευτέρα παρουσία, εκτός των γνωστών πλαισίων των ολυμπιακών αθλημάτων. Νέος σταθμός, ο μαύρος Δεκέμβρης του 2018 παρακαλώ, για όσους είναι ακόμα αγράμματοι. Που θα του πάει???… Μια, δυο τρεις, δεκατρείς, κάπου θα τον πετύχει τον Κύριο…. Διότι τον είδε τον εξαποδώ!!! Ο αντίχριστος είναι ξανά εδώ!!!

Εγώ τον πιστεύω, διότι κι΄ εγώ τον είδα και ο άνομος λαμβάνει συχνά-πυκνά τη μορφή του τηλεπατέρα Μάξιμου ή Κωνσταντίνου του διπλοκουρεμένου ψευδομοναχού και είναι και κερατούκλης!!!!

Τη στιγμή της επίθεσης στην ιστοσελίδα των προφητειών του, ο μέγας ψευδοπροφήτης απουσίαζε για μπάνια στο νότιο ημισφαίριό του. Οι ανώνυμοι δράστες, βρήκαν ξέφραγο αμπέλι, μπήκαν στο μαγαζί και το μαγάρισαν, αναρτώντας νέες σατανιστικές φωτογραφίες και βίντεα με τις ακυρωμένες προφητείες.

Ακόμα και ο ξαποδώ έχει γίνει έξαλλος και απειλεί όλους τους ανώνυμους με κυρώσεις!!!! Ακόμα και τον Ύψιστο, τον απειλεί με αγωγές, εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ΕΥΡΩ, άγνωστο γιατί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου