Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΕΜΜΟΝΗ ΙΣΤΟΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ...ΑΟΖολογίας

KARIOTIS TED 1Σας έχω ξαναπεί Η μεγάλη των ΑΟΖολόγων αχολή, πρώτ΄ απ΄ όλα, έχει επεκτείνει και έχει αυτοανακηρύξει το μεγάλο της ….IQ…!!! (και εκνευρίζομαι που αναγκάζομαι να επανέλθω), ότι από το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο Θαλάσσης, δεν νομιμοποιείται η Ελλάδα να προχωρήσει στην ΜΟΝΟΜΕΡΗ οριοθέτηση (ή…. ανακήρυξη που λένε μερικοί ιδιοκτήτες υψηλού IQ) και ιδιαίτερα, όταν έχουν ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ οι αντιρρήσεις άλλης γειτονικής χώρας...

Σε κάθε τέτοια περίπτωση (όπως και επί διαφορών για τα χωρικά ύδατα, όπως και επί διαφορών επί της υφαλοκρηπίδας) η ενδιαφερόμενη χώρα υποχρεούται να προσφύγει στα Διεθνή Δικαστήρια.
 
Η εμμονή των ΑΟΖολόγων ιδιοκτητών αυξημένου….. IQ , που κανένας τους δεν είναι ειδικός στο Διεθνές Δίκαιο και στο Δίκαιο της Θάλασσας, μετατρέπουν την ασχετοσύνη τους... 


Σε εσωτερικό πολιτικό παιχνίδι αποπροσανατολισμού και αυτοπροβολής, και αντικαθιστούν την έλλειψη ΝΟΜΙΚΩΝ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ επιχειρημάτων, με κατηγορίες «έλλειψης πατριωτισμού» λες και χρειαζόμαστε την ΑΟΖ για να αποδείξουμε ότι ένας Παπανδρέου, ή Σαμαράς, ή Βενιζέλος, ή Τσίπρας και δεν συμμαζεύεται, είναι προδότες!!!
 
Καμία χώρα -ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ- δεν δικαιούται να προσδιορίσει και πολύ περισσότερο, να ανακηρύξει ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ την ΑΟΖ που της αναλογεί, ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΟΖ ΣΥΝΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΖ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ.
 
Ο αυτοανακηρυγμένος στην ιστοσελίδα του «μεγάλος Έλληνας καθηγητής» Θ. Καρυώτης και ο επίσης αυτοανακηρυγμένος από την ιστοσελίδα του, παγκόσμιος πρωταθλητής του μαγαλύτερου ….IQ, Ν. Λυγερός, είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και κρύβουν σκοπίμως:
  • 1.— ότι η ΕΛΛΑΔΑ είναι υποχρεωμένη να έλθει σε ΓΡΑΠΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ για οριοθέτηση των μεταξύ τους ΑΟΖ.
  • 2.— ότι η Τουρκία (και η Αίγυπτος των νεοϊσλαμιστών), έχει ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ τις αντιρρήσεις της κατά των Ελληνικών επιθυμιών.
  • 3.— ότι υπάρχουν ιστορικά προηγούμενα (πόλεμοι μπακαλιάρου και πολλά άλλα), σύμφωνα με τα οποία, οποιαδήποτε μονομερής ενέργεια προσδιορισμού των ορίων της ΑΟΖ, σημαίνει αυτόματα κήρυξη πολέμου, πολύ πιο εύκολα, από ότι κινδυνεύει μια χώρα, αν επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια!
  • 4.— ότι μετά το 1950, σε κάθε αναθεώρηση του «Δικαίου της Θάλασσας» συμπεριλαμβάνονται διατάξεις Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου περί οριοθέτησης της ΑΟΖ, στις οποίες ποτέ οι ιδιοκτήτες υπέρμετρου IQ δεν αναφέρονται και εντελώς αφοπλιστικά, αλλά εντελώς θεωρητικά, λένε ότι αν την οριοθετήσουμε μονομερώς (που όμως δεν μπορούμε με βάση το διεθνές δίκαιο), θα αποκτήσουμε ….κοινά θαλάσσια σύννορα με την Κύπρο!!!
 
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟ: Αν ο Καρυώτης αυτοπροβάλεται ως ο «πατέρες» της ΑΟΖ, είναι και κοινός απατεώνας, διότι η ΑΟΖ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 40 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, πριν γεννηθεί ο…. Καρυώτης!!! και 80 ολόκληρα χρόνια, πριν παρακολουθήσει ο Καριώτης ένα …σεμινάριο, δια του οποίου «αυτοχρίστηκε » ειδικός σε θέματα ΑΟΖ με συνδρομή του περιβάλλοντος Ανδρέα Παπανδρέου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μόνο και μόνο η αλαζονεία της αυτοπροβολής είναι αρκετή για να κατατάξει κανείς τους υπερφωστήρες και υπερσωτήρες στο τεράστιο κλαμπ «του Λεμπέτη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου