Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Την επίταξη των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών Κωστής Χατζηδάκης μετά την  μαραθώνια σύσκξεψη που έγινε στο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό...

Η συνάντηση κράτησε 5 ώρες και η κυβέρνηση επέλεξε τη σκληρή γραμμή, καταγγέλοντας τους συνδικαλιστές για εκβιασμό, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Χατζηδάκης επεσήμανε πως "ο νόμος θα εφαρμοστεί". Μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως.... 


Η Δικαιοσύνη θα προχωρήσει άμεσα στη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών από συνδικαλιστές οι οποίοι, όπως είπε, προέτρεπαν όλο αυτό το διάστημα τους εργαζόμενους σε απεργίες, παρά το γεγονός ότι είχαν κηρυχθεί παράνομες από τη δικαιοσύνη.

"Η κυβέρνηση δεν μπορεί να αδιαφορεί, οι συνδικαλιστές αποφάσισαν να ακολουθήσουν το δρόμο της τυφλής σύγκρουσης" τόνισε ο κ. Χατζηδάκης.

Παράλληλα, είπε ο κ. Χατζηδάκης, η δικαιοσύνη φυσικά θα ακολουθήσει τον δικό της δρόμο σε σχέση με τις έρευνες και τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν λαμβάνοντας τις δικές της αποφάσεις.

"Η επταετία της χούντας ήταν κομμουνιστές μπροστά τους. Ας έρθουν να μας πάρουν τα κεφάλια. Η συνέλευση των εργαζομένων της ΕΘΕΛ, διακόπηκε και έρχονται όλοι εδώ. Ταμπουρωνόμαστε, θα αντισταθούμε", δήλωσε στο Newsit, ο Αντώνης Σταματόπουλος Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΜΕΤΡΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου