Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΟΧΗΜΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ - Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΛΛΟΥ

Η μεγάλη βρωμιά, παρά και ενάντια σ αυτό που όλοι κατά περίεργο τρόπο συμφωνούν, δεν ήρθε στην επιφάνεια ούτε με την επανάκτηση της «λίστας Λαγκάρντ», ούτε βεβαίως και με την αποκάλυψη για το «πειραγμένο» περιεχόμενό της από τα βρώμικα πολιτικά χέρια κάποιου από εκείνους που εμφανώς πρωταγωνίστησαν στη διαχείρισή της…


Η μεγάλη βρωμιά… η πραγματική δυσωδία… και το κορυφαίο ταυτόχρονα πολιτικό ζήτημα, αναδεικνύεται από την προθυμία τόσο των νυν όσο και των μελλοντικών «σωτήρων» του έθνους, να καταστούν συνένοχοι στην επιχείρηση συγκάλυψης του πραγματικού πρωταίτιου και αδιαμφισβήτητου πρωταγωνιστή μιας κορυφαίας προδοτικής και αντεθνικής αθλιότητας.

Η λίστα Λαγκάρντ δεν παραδόθηκε στους ντόπιους γενίτσαρους για να συμβάλει στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, γι αυτό και ο χρόνος της παράδοσής της δεν επελέγη τυχαία από τα αφεντικά των προσκυνημένων.

Η λίστα Λαγκάρντ παραδόθηκε αφού η χώρα πρώτα σύρθηκε αλυσοδεμένη στη γκιλοτίνα του κατοχικού μνημονίου, και η σκοπιμότητα της παράδοσής της είναι διπλή και φυσικά διόλου αγνές δεν είναι οι προθέσειςεκείνων που την επέδωσαν. Ο πρώτος λόγος της επίδοσης της... 


Ήταν για να ξεβρακώσουν πολιτικά και ηθικά τα ντόπια ανδρείκελά τους, τα οποία σαγηνευμένα αλλά και επαναπαυμένα από την παντοδυναμία της εξουσίας, το πρώτο πράγμα για το οποίο θα φρόντιζαν, θα ήταν να αναζητήσουν μεθοδολογία συγκάλυψης και όχι διαδικασίες ουσιαστικής οικονομικής και κυρίως πολιτικής αξιοποίησης τόσο της ίδιας της λίστας, όσο και του αμαρτωλού καθεστώτος της κλεπτοκρατίας αλλά κι εκείνου του ανεξέλεγκτου πλουτισμού.

Ο δεύτερος λόγος – αλλά και ο περισσότερο σημαντικός – ήταν για να θυμίσουν στα αφιονισμένα ανδρείκελα του πολιτικού συστήματος, ότι τους έχουν για τα καλά στο χέρι, και ότι καλά θα κάνουν να μη διανοηθούν την οποιαδήποτε μαγκιά, αλλά να περιοριστούν στο ρόλο της πρόθυμης θεραπαινίδας των εντολών τους.

Τα πρώτα χέρια λοιπόν που πείραξαν τη λίστα Λαγκάρντ…
Είναι τα χέρια εκείνων που την «παρέδωσαν» στους ορκισμένους δωσίλογους για να την «αξιοποιήσουν». Τα τρανταχτά ονόματα του πραγματικού περιεχομένου της, παραμένουν στα χέρια των συμμοριών των εκβιαστών, και συναποτελούν μαζί με άλλες πολιτικές τους αθλιότητες (βλ. Ζήμενς κλπ), χρήσιμο εργαλείο προσωπικού και πολιτικού εκβιασμού προκειμένου να υποτάσσονται αναντίρρητα και χωρίς πολλά τσαλίμια, τα ντόπια πολιτικά ανθρωπάκια.

Όταν ένα CD αντιγράφεται από το μητρικό ηλεκτρονικό αρχείο, κανείς μα κανείς δεν μπορεί να διαπιστώσει ποια στοιχεία του περιεχομένου του επελέγησαν για να αντιγραφούν. 

Την αλήθεια λοιπόν για το πραγματικό περιεχόμενο της λίστας Φαλτσιάνι - που μετονομάστηκε σε λίστα Λαγκάρντ - είναι σε θέση να τη γνωρίσουν μόνον εκείνοι που το αντέγραψαν και ουδείς άλλος.

Όταν λοιπόν «προσπεράσεις» και κυρίως όταν αποκρύψεις συνειδητά από το πόπολο, αυτή την αυτονόητη παραδοχή, τότε είναι εύκολο να στήσεις μια θεατρική παράσταση που για να φαίνεται επιτυχημένη θα πρέπει να διαθέτει: ηλιθίους… «θύματα»… προσχήματα… αλλά και μια γαρνιτούρα από αποτελέσματα. Και όλα αυτά διότι θα πρέπει τρία πράγματα πάσει θυσία να εξασφαλιστούν:
  1. Ο δωσιλογισμός και η εθελοδουλία να παραμείνει κυρίαρχη πολιτική στάση από τα χειραγωγούμενα ανδρείκελα…
  2. Η πραγματική μήτρα που γεννά και αναπαράγει φαινόμενα ανεξέλεγκτου πλουτισμού και ξέφρενης χρηματεμπορίας – δηλαδή το ίδιο το σύστημα – να παραμείνει στο απυρόβλητο. Και τέλος…
  3. Να εξασφαλιστεί «συναινετικά» η οφειλόμενη συγκάλυψη στους αντεθνικούς και προδοτικούς εφιάλτες, που άνοιξαν διάπλατα την κερκόπορτα και μαζί της την πόρτα της κόλασης για ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.

Οι εξελίξεις δικαιώνουν (δυστυχώς) γι ακόμη μια φορά το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»…
Όταν οι λοιποί φρόντιζαν να κεράσουν αφειδώς κουτόχορτο με υποτιθέμενα βαρύγδουπη «δημοσιογραφία», εμείς από εδώ τονίζαμε δυο πράγματα:

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ

  • Καταλάβατε τώρα γιατί η συγκυβέρνηση των ανδρεικέλων, επιχειρεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει εναγωνίως έξω από το κάδρο της εμφανέστατης συνενοχής το Βενιζέλο και τι σηματοδοτεί αυτή η επιμονή???
  • Καταλάβατε μήπως γιατί την προστασία του κατ εξοχήν πρωταιτίου που δεν είναι άλλος από τον ΓΑΠ, έχει αναλάβει πρωταγωνιστικά ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς δια των πολιτικών πρωτοπαλήκαρών του???
  • Καταλάβατε γιατί ΣΥΡΙΖΑ έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια και ανέκρουσε πρύμναν ως προς την συνενοχή του ΓΑΠ γύρω από αυτό το ζήτημα???
  • Μήπως καταλάβατε γιατί ο «ευπατρίδης» του κ@λου ο Αντώνης Σαμαράς πήρε πίσω τα περί «μιας και μόνης εξεταστικής για το μνημόνιο»???  
  • Μήπως καταλάβατε γιατί "λυτά και δεμένα" σκυλιά του συστήματος, δίνουν τον "καλύτερο εαυτό τους" για να βάλουν στο κάδρο τους υπηρεσιακούς παράγοντες (Διώτη, Καπελέρη κλπ), για να διατηρήσουν στο απυρόβλητο τα χειραγωγούμενα λαμόγια και τους εφιάλτες του δωσιλογισμού που προσκύνησαν αμαχητί το σουλτανάτο???
  • Και τέλος, μήπως καταλάβατε γιατί ο ένας χρήσιμος ηλίθιος – και υποτιθέμενα αθώος, δηλαδή ο ΓΑΠ – δε βγήκε ανοικτά… δημόσια… και με κατηγορηματική δήλωσή του να κατακεραυνώσει ευθέως, συγκεκριμένα και χωρίς προσχήματα και φραστικά λογοπαίγνια, τον έτερον χρήσιμο ηλίθιο (δηλαδή τον Γ. Παπακωνσταντίνου), και να δηλώσει ξεκάθαρα ότι οι χειρισμοί της λίστας από τον Παπακωνσταντίνου ήταν σε πλήρη άγνοια από τον ίδιο τον τότε πρωθυπουργό???

Αυτό δε θα έκανε ένας πρωθυπουργός αθώος και πολύ περισσότερο μη συνένοχος και απόλυτος γνώστης αυτών των χειρισμών???

Και αν για τον ίδιο τον Παπανδρέου είναι δύσκολο να ομολογήσει αν είναι συνένοχος ή απλώς ηλίθιος αναφορικά με τους εν λόγω χειρισμούς, τότε…

Τι μένει να υποθέσουμε για την συμμορία συνενοχής των Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, και ΣΥΡΙΖΑ, που σε μια ετερόκλητη και άτυπη ομερτά, επιχειρούν πάσει θυσία να συγκαλύψουν τόσο τον ΓΑΠ όσο και το σχέδιο των δυνάμεων κατοχής σε βάρος του τόπου???

Κάτσε λοιπόν κοπρίτη λαέ… Μην ξεσηκώνεσαι… Μη τους παίρνεις τα κεφάλια στο γόνατο… Και τότε η μοναδική ευκαιρία που θα δώσεις στα παιδιά σου, είναι να ντρέπονται που είχαν εσένα γονιό.

1 σχόλιο: