Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΝΥΧΤΑ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΔΩΝ - ΠΡΙΝ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ

Το πραγματικό διακύβευμα που κρύβεται πίσω από την πραγματική λίστα Φαλτσιάνι, δεν είναι η υστερόβουλη διαχείρισή της από ένα ανδρείκελο μειωμένης ευστροφίας και μηδενικής εθνικής συνείδησης που διετέλεσε υπουργός οικονομικών, αλλά μια κορυφαία εθνική προδοσία που συντελέστηκε σε βάρος του τόπου από την ομάδα των πρωταγωνιστών του Καστελόριζου …


Το τονίσαμε χθες με όλη τη δύναμη της ψυχής μας… Το επαναλαμβάνουμε και σήμερα για όλους εκείνους που δεν έδωσαν τη δέουσα προσοχή πως…

Τα πρώτα χέρια που πείραξαν τη λίστα Φαλτσιάνι (η οποία μετονομάστηκε σε λίστα Λαγκάρντ)…  είναι τα χέρια εκείνων που την «παρέδωσαν» στους ορκισμένους δωσίλογους για να την …«αξιοποιήσουν».
Τονίζαμε πως τα τρανταχτά ονόματα του πραγματικού περιεχομένου της, παραμένουν στα χέρια των συμμοριών των εκβιαστών, και συναποτελούν μαζί με τις άλλες πολιτικές τους αθλιότητες, στις οποίες κατά καιρούς έχουν υποπέσει (βλ. Ζήμενς κλπ), χρήσιμο εργαλείο προσωπικού και πολιτικού εκβιασμού προκειμένου να υποτάσσονται αναντίρρητα και χωρίς πολλά τσαλίμια, όλα τα ντόπια πολιτικά ανθρωπάκια.

Και όσο αυτά τα πολιτικά ανθρωπάκια δείχνουν πρόθυμα να υποτάσσονται, ξέροντας πως…

Η συμμορία των ισχυρών και των πολιτικών νταβατζήδων κρατά στο χέρι τους πρωταγωνιστές του πολιτικού συστήματος που χρόνια τώρα συμπεριφέρεται υστερόβουλα και δουλικά…

Τόσο τα πολιτικά ανθρωπάρια γύρω από τα οποία επικεντρώνεται - και όχι αδίκως – η συζήτηση για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν τη λίστα της ντροπής, θα αποθρασύνονται και θα επιχειρούν εκ του ασφαλούς να μεταθέσουν αλλού την ευθύνη.

Μια μόλις μέρα μετά, δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε γι ακόμη μια φορά.
Τόσο ο Βενιζέλος σύμφωνα με δημοσίευμα του newpost, όσο και ο Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα επίσης με δημοσίευμα του newsit, επιχειρούν να μεταθέσουν τις ολέθριες προσωπικές τους ευθύνες (οι οποίες δεν εξαντλούνται αποκλειστικά και μόνο στο ζήτημα της διαχείρισης της λίστας Λαγκάρντ αλλά επεκτείνονται στην προδοτική διαχείριση που αφορά στην αξιοπρέπεια και την υπόσταση της ίδιας της χώρας) και φυσικά φροντίζοντας επιμελημένα να διατηρήσουν έξω από το κάδρο τον πραγματικό πρωταίτιο που δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό, επιχειρούν με τρόπο δόλιο όσο και πολιτικά ανήθικο και ολίγιστο, να μεταθέσουν τις ευθύνες τους στους υπηρεσιακούς παράγοντες, και ιδιαίτερα στον εισαγγελέα Διώτη.
Συμπαραστάτες σ αυτή τη θλιβερή αθλιότητα, δεν είναι μονάχα το σύνολο της συγκυβέρνησης των προσκυνημένων με προεξάρχοντα το δηλωσία πρωθυπουργό, αλλά και ο «πολλά βαρύς» ΣΥΡΙΖΑ, που μορφοποιείται σταδιακά σε αναπόσπαστο κομμάτι σ αυτό το εθνικά επικίνδυνο πολιτικό και διαχειριστικό πάζλ.

Θα το πούμε καθαρά και θα το βροντοφωνάξουμε προς πάσα κατεύθυνση…
  1. Η λίστα Λαγκάρντ δε δόθηκε στα ανδρείκελα της Αθήνας για να διευκολύνει την πάταξη της φοροδιαφυγής και την αποκατάσταση της οικονομικής ευνομίας…
  2. Η «λίστα Φαλτσιάνι» τροποποιήθηκε σε «λίστα Λαγκάρντ», για να θυμίζει στους πρόθυμους δηλωσίες, πως τα μεγάλα αφεντικά τους έχουν στο χέρι, και πως για να μη τους «δώσουν» στεγνά, οφείλουν να επιδεικνύουν πίστη, αφοσίωση και διαχρονική υποταγή…
  3. Η λίστα Λαγκάρντ, δεν αποτελεί ένα αυτοτελές επεισόδιο που συνταράσσει στις μέρες μας την πολιτική ζωή του τόπου, αλλά κομμάτι ενός καθολικότερου γεωπολιτικά στοχευμένου σχεδιασμού, που επιχειρείται να χρησιμοποιηθεί ως καταλύτης για το βρώμικο και ταπεινωτικό δρόμο που άνοιξε ο πρωταγωνιστής του Καστελόριζου και οδήγησε στο συμβολαιογραφείο της ντροπής ολόκληρη τη χώρα, το λαό της, την εθνική της αξιοπρέπεια, την κυριαρχία και την εδαφική της ακεραιότητα σε τελευταία ανάλυση…

Οι μέρες είναι πονηρές και οι νύχτες είναι γκαστρωμένες…
Ταυτόχρονα όμως, είναι και πολλαπλά επικίνδυνες. Το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται, τείνει να ξεφύγει από τον έλεγχο των σχεδιαστών και των χορογράφων του.
Το πραγματικό διακύβευμα που κρύβεται πίσω από την πραγματική λίστα Φαλτσιάνι, δεν είναι η υστερόβουλη διαχείρισή της από ένα ανδρείκελο μειωμένης ευστροφίας και μηδενικής εθνικής συνείδησης που διετέλεσε υπουργός οικονομικών, αλλά μια κορυφαία εθνική προδοσία που συντελέστηκε σε βάρος του τόπου, από την ομάδα των πρωταγωνιστών του Καστελόριζου.
Όταν το πραγματικό «πουλάκι» μιλήσει, τότε το φρικτό πρόσωπο μιας πρωτοφανούς εθνικής τραγωδίας θα αποκαλυφθεί στις πραγματικές της διαστάσεις.

Και αυτό είναι που δε θέλουν, ούτε οι θλιβεροί της πρωταγωνιστές, ούτε βεβαίως και οι αδίστακτοι χορογράφοι της.

Πριν τα πράγματα οδηγηθούν σε σημείο που δε θα υπάρχει πλέον επιστροφή, οι υπηρεσιακοί παράγοντες θα πρέπει να αρνηθούν να μετατραπούν σε Ιφιγένειες με τη θυσία των οποίων θα επιχειρηθεί να ξεπλυθεί η βρωμιά και μαζί της μια κορυφαία εθνική προδοσία.

Οφείλουν να «δώσουν» άμεσα τους πρωταίτιους και τους πραγματικούς ενόχους, και να αρνηθούν να σηκώσουν στους ώμους τους ευθύνες και φορτία ντροπής, που φύσει και θέσει δεν τους ανήκουν.

Οφείλουν να αποκαλύψουν αυτά που γνωρίζουν πραγματικά.

Οφείλουν να βάλουν στο κάδρο τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της αθλιότητας του Καστελόριζου, και να αρνηθούν να μετατρέψουν τον εαυτό τους σε Ιφιγένειες πίσω από τις οποίες θα επιχειρηθεί να καλυφθεί μια κορυφαία εθνική προδοσία.

Οφείλουν να συναισθανθούν πως αυτό που πρέπει να σηκώσουν στους ώμους τους, δεν είναι μια ευθύνη που δεν τους ανήκει και που επιχειρούν λυσσασμένα να τους εναποθέσουν, αλλά την τιμή και την αξιοπρέπεια της ίδιας τους της πατρίδας.

Πρόκειται για μια στάση ευθύνης απέναντι στους πάνω από 3.500 δολοφονημένους συμπολίτες μας, αλλά και απέναντι στη μελλοντική γενιά που οφείλουμε να της παραδώσουμε πατρίδα με αξιοπρέπεια, και όχι κουρσεμένη γη που οι δυνάμεις κατοχής θα έχουν μετατρέψει σε Γκεσταπίτικο κολαστήριο για τον ίδιο το λαό της.

Η νύχτα των Κοτζαμάνηδων δεν είναι μακριά…
Και τη μυρωδιά του ολέθρου εκείνης της νύχτας, οφείλουν να την συναισθάνονται όλοι εκείνοι, στων οποίων τις πλάτες επιχειρούν τα θρασύδειλα ανδρείκελα να μετατοπίσουν τη δική τους ευθύνη.

Οφείλουν να κατανοήσουν πως όλα όσα διακυβεύονται είναι πολύ πιο σοβαρά και σημαντικά από την ποινική καταδίκη του ξεφωνημένου βαψομαλλιά, και οι χορογράφοι δε θα διστάσουν να την αναβιώσουν ούτε και αυτήν ακόμη τη νύχτα των Κοτζαμάνηδων, προκειμένου να παραμείνει τυλιγμένο στο πέπλο της απόλυτης σιωπής το πραγματικό τους διακύβευμα.

Ξεβρακώστε τους ανόητους και τους μειοδότες, γιατί οι χορογράφοι που τους χρησιμοποιούν είναι αδίστακτοι.
Ξεβρακώστε τους, πριν φροντίσουν να σιωπήσετε για πάντα…

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δείτε περισσότερα στην ανάρτηση που ακολουθεί: 


ΟΧΗΜΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ - Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΛΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου