Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΑΧΑ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙ "ΔΩΡΑΚΙ" ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ???

Βρε λέτε να είναι τόσο αδέκαστοι, που παρ ολά αυτά θα επιβάλουν στην κατοχική συγκυβέρνηση να επιστρέψει σε όλους εκείνους που πλήρωσαν με αίμα την "εισφορά αλληλεγγύης"... δηλαδή τα 600 ολόκληρα εκατομμύρια που έκαναν φτερά και δεν έγιναν αλληλεγγύη??? Λέτε να έχουμε σε καθεστώς κατοχής τόσο αδέκαστη δικαοσύνη ή κάποιοι θα κάνουν και πάλι γαργάρα το μεγάλο πλιάτσικο, και μάλιστα με τίμημα πολύ - πολύ φτηνό???...
"ΦΟΡΟΥΜπήχτης"

Δικαστικοί: Ανακλήθηκε η φορολόγηση του επιδόματος βιβλιοθήκης Εκανε πίσω ο γραμματέας εσόδων μετά την απόφαση του ΣτΕ και τις επιστολές διαμαρτυρίας.

Ανακάλεσε, τελικά, ο γενικός γραμματέας Εσόδων, Χ. Θεοχάρης, το έγγραφό του για τη φορολόγηση  του επιδόματος βιβλιοθήκης και οργάνωσης γραφείου των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών, μετά τις επιστολές διαμαρτυρίας των έξι δικαστικών Ενώσεων στον πρωθυπουργό, τον Γ. Στουρνάρα και τον Αντ. Ρουπακιώτη. Οι ενώσεις ζητούσαν την άμεση ανάκληση του εγγράφου. Σε ανακοίνωσή τους, την Πέμπτη, οι έξι Ενώσεις υπογραμμίζουν, μεταξύ άλλων, ότι... 


Μετά τις επιστολές τους, η ισχύς του επίμαχου εγγράφου του Χ. Θεοχάρη ανακλήθηκε, με αποτέλεσμα να παραμένει αφορολόγητο το επίδομα βιβλιοθήκης.

Το ΣτΕ έχει κρίνει εδώ και 14 χρόνια ότι το επίδομα βιβλιοθήκης κ.λπ. (μετά τις περικοπές ανέρχεται στο ποσό των 470 ευρώ) που δίνεται στους δικαστές έχει αντισταθμιστικό χαρακτήρα και δεν υποβάλλεται σε φόρο εισοδήματος, δηλαδή δεν αποτελεί φορολογητέο εισόδημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου