Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Η ΡΩΣΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΛΕΘΡΙΟ

Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα για την τσογλαναρία των συμμοριών και των προσκυνημένων ανδρεικέλων τους...
Η διαφαινόμενη ανεξέλεγκτη κοινωνική έκρηξη, τους ανάγκασε να τολμήσουν έναν κάποιον εξωραϊσμό στο πλιάτσικο που οργάνωσαν, πράγμα που φυσικά δε σηματοδοτεί σε καμία περίπτωση την ακύρωση του μέτρου, αλλά την επαναφορά του σε δεύτερο χρόνο με τη δοκιμασμένη και ύπουλη μέθοδο των "ισοδύναμων" σε δολιότητα και πουστιά μέτρων.

Έτσι όπως διαφαίνεται, σε πρώτη φάση το πλιάτσικο θα προχωρήσει σε καταθέσεις που υπερβαίνουν το όριο των 100.000 ευρώ. 

Όμως το λάθος το έκαναν ήδη (άλλωστε κάθε εφιάλτης είναι καταδιασμένος να βρίσκεται δέσμιος κάποιου λάθους στον προδοτικό του σχεδιασμό) και αυτό το λάθος ήταν ολέθριο γι αυτούς, αφού τους βάζει στο σκόπευτρο των δολοφονικών όπλων της ρωσικής μαφίας. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύσαμε χθές...

Η Ρωσική Μαφία που μπαίνει πλέον για τα καλά στο παιχνίδι, αλλά και Ρώσοι ολιγάρχες έστειλαν μήνυμα στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου της Κύπρου πως αν πειραχθούν οι καταθέσεις τους θα υπάρξουν αντίποινα χωρίς όρια.
 
Οι Ρώσοι απειλούν ανοιχτά τους Κύπριους αλλά και τον Σόιμπλε. 
"Δεν είναι δυνατόν να βρεθεί κάποιος να κλέψει τη Ρωσική Μαφία και να μείνει ατιμώρητος...", λένε οι μυημένοι.
Μαύρο τέλος λοιπόν περιμένει κάποιους από τους αδίστακτους Γερμανοτσολιάδες καθώς και τα αφεντικά τους. ϊσως γιατί κανείς δεν βρέθηκε να τους πει ότι ακόμη και όταν οι λαοί τους ανέχονται, οι τιμωροί της μαφίας δε συγχωρούν ποτέ όποιν σταθεί εμπόδιο στα σχέδια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου