Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΤΡΕΜΕΙ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΩΤΗ - ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ

Η αγωνία Βενιζέλου πριν τα πέναλτι της εξεταστικήςΣε αγχώδη αγώνα δρόμου προκειμένου να μην μπει στο κάδρο των και ποινικών ευθυνών για τη λίστα Λαγκάρντ επιδίδεται τις τελευταίες ώρες ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλος...

Σύμφωνα με πληροφορίες, προς τούτο πραγματοποιήθηκε ειδική σύσκεψη στην Ιπποκράτους με τους στενούς επιτελείς του, ενώ αναμένεται και τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά! Επίσης έχουν ενεργοποιηθεί όλα τα φίλια ΜΜΕ και ελεγχόμενοι δημοσιογράφοι, με «υποδείξεις» να απαξιώσουν την κατάθεση Διώτη και γενικότερα τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ.
Και τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά, σε δημοσιεύματα, σε blogs και sites, σε ρεπορτάζ συγκεκριμένων ηλεκτρονικών ΜΜΕ, από… 


συγκεκριμένους δημοσιογράφους! Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και το επιτελείο του αντιλαμβάνονται, πως η νέα κατάθεση Διώτη δημιουργεί νέα δεδομένα και βάζει ντε φάκτο στο κάδρο των (και ποινικών) ευθυνών τόσο τον Βενιζέλο, όσο και τον ΓΑΠ.
Είναι κάτι άλλωστε (η ύπαρξη και ποινικών ευθυνών) που παραδέχτηκε ο Γ. Διώτης, όταν δέχτηκε σχετική ερώτηση απ’ τον Β. Καπερνάρο.
Με τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί και σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες μας ο Βενιζέλος προχωρά σε αναπροσαρμογή και της γενικότερης στρατηγικής του επί του μείζονος αυτού θέματος.

Συγκεκριμένα βάζει σε δεύτερη μοίρα την κάλυψη του ΓΑΠ (όπως έχει δεσμευτεί σε κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν πριν την ψηφοφορία στη Βουλή για την εξεταστική), προκειμένου να διασφαλίσει τη δικιά του απεμπλοκή απ’ αυτή την όζουσα υπόθεση.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αξιολογήθηκε ακόμα η κατάθεση Μπίκα, ενώ τονίστηκε ότι πάση θυσία θα πρέπει να αποφευχθεί μια κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του Διώτη με τον Βενιζέλο, όπως έχει φανεί ότι θα ζητήσει η Ζ. Κωνσταντοπούλου.

Ωστόσο η κατ’ αρχήν αποδοχή μιας τέτοιας πρότασης απ’ τον Διώτη περιπλέκει τα πράγματα και τις εξελίξεις…

NEWSBOMB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου