Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ??? ΤΗ ΝΥΦΗ ΒΡΕ ΑΓΥΡΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ??? (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλό είναι λοιπόν να υπάρχει μέτωπο με την τρόικα και τα μνημόνια αλλά ο λαός πρέπει να «στοχεύσει την καρδιά του προβλήματος...

Κι αυτή είναι η αλήθεια που επιμελώς μοχθούν να συγκαλύψουν οι πρωτεργάτες του δωσιλογισμού και της υποταγής. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί. Είναι ενδιαφέρον...



Αποφεύγοντας τις λεκτικές κορώνες και επικεντρώνοντας την ομιλία του στην ουσία του πολυνομοσχεδίου, έκανε μια πολύ καλή τοποθέτηση ο βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Καραθανασόπουλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο δεν πρέπει να επικεντρώνουμε την αντιπαράθεση μας με την τρόικα και τα μνημόνια, αλλά η εφαρμοζόμενη πολιτική είναι επιλογή και της αστικής τάξης της χώρας μας και τα συμφέροντα των μεγαλοβιομηχάνων και των εφοπλιστών.

Πρέπει λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Καραθανασόπουλου, ναι μεν να υπάρχει μέτωπο με την τρόικα και τα μνημόνια αλλά ο λαός πρέπει να «στοχεύσει την καρδιά του προβλήματος. Δηλαδή να αμφισβητήσει το ρόλο του κεφαλαίου τον ρόλο των μονωπολείων και του καπιταλιστικού κέρδους»

Κάθε άλλη τακτική, υπογράμμισε ο βουλευτής του ΚΚΕ είναι αδιέξοδη. Η μόνη διέξοδος για τον λαό, ρεαλιστική, αναγκαία και επιτακτική είναι η πάλη για την οργάνωση της οικονομίας που να υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες και όχι το καπιταλιστικό κέρδος , κάτι που σημαίνει την κοινωνικοποίηση των βασικών μέσων παραγωγής, των μονοπωλιακών ομίλων, αποδέσμευση από την Ε.Ε και μονομερή διαγραφή του χρέους, συμπλήρωσε ο ίδιος.

Στόχος πρέπει να είναι, τόνισε, η πάλη ώστε από την εξουσία του κεφαλαίου να περάσουμε στην εξουσία της εργατικής τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου