Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΙΝΕΝΕΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ

Το σημερινό επεισόδιο στην Προανακριτική Επιτροπή για την λίστα Λαγκάρντ ξεπερνάει κάθε προηγούμενο!... 

Λίγα λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει η διαδικασία της κατάθεσης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου η συνεδρίαση διεκόπη! Τελικά λίγο μετά τις 11.30 ξεκίνησε και πάλι.
 

Τι έγινε όμως; Ξέσπασε ένας φοβερός καυγάς μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και του Άδωνι Γεωργιάδη, γιατί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, θεώρησε ότι ο κ. Γεωργιάδης με την τοποθέτησή του δημιουργούσε πέπλο προστασίας στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Οι φωνές συνεχίζονταν και τότε ο κ. Βενιζέλος άνοιξε την πόρτα και βγήκε έξω. Τον πήρε τότε στο κατόπι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία φώναζε:... 


"Δείτε προνομιακή μεταχέιριση μάρτυρα που μπορεί να μπαίνει και να βγαίνει όποτε θέλει!"
Ο κ. Βενιζέλος δεν της απάντησε αλλά απευθύνοντας τον λόγο στους δημοσιογράφους είπε:

"Υπάρχει αυξημένη ένταση λόγω τεστοστερόνης. Είναι θέμα ενδοκρινολογικό. Σε κάθε περίπτωση, η ιατρική δεν έχει απαντήσει εαν η ψυχιατρική προηγείται την ενδοκρινολογικής ή το αντίθετο".

 

Επίμαχο σημείο στο οποίο εστιάζεται το ενδιαφέρον των μελών της επιτροπής αναμένεται να είναι το πότε ο κ. Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια που ήταν υπουργός Οικονομικών, παρέλαβε το αντίγραφο της λίστας, από τον πρώην γραμματέα του ΣΔΟΕ Ι. Διώτη.
Υπενθυμίζεται ότι, ο κ. Βενιζέλος είχε δηλώσει ότι το παρέλαβε στις αρχές Αυγούστου του 2011, ωστόσο από την πλευρά του κ. Διώτη, ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει με την ημερομηνία αυτή, στην τελευταία του κατάθεση στην Προανακρική, ανέφερε ότι του το παρέδωσε το μεσημέρι της 8ης Ιουλίου του 2011.

 

Σημειώνεται, επίσης, ότι η πραγματογνωμοσύνη της διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ, σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ, ανάμεσα στα άλλα διαπιστώνει άνοιγμα τριών αρχείων από το user v, στις 10 η ώρα το βράδυ της 8ης Ιουλίου του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου