Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: "ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ, ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ, ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΣΤΕΦΑΝΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ: Μπράβο σου μωρή σκύλα, αξίζεις να σε πω ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!"...

Ο ισχυρισμός σου Νίκο είναι απόλυτα σωστός. Κανείς επί της ουσίας δεν έχει αντίρρηση με τον τρόπο που θέτεις το ζήτημα. Ούτε βεβαίως κι εγώ που από την πρώτη στιγμή θεώρησα ότι αυτή η ενέργεια των γερμανοτσολιάδων συνιστά από μόνη της κορυφαία πράξη εθνικής προδοσίας και θα πρέπει ν αποτελέσει την αφορμή για ν ανάψει επιτέλους το φυτίλι του δυναμίτη στον τόπο μας.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ούτε βεβαίως και οι χιλιάδες συμπολίτες μας που βγαίνουν στο δρόμο καθημερινά αντιδρώντας και αναθεματίζοντας αυτό τον κατάπτυστο χειρισμό του γερμανοτσολιά.

Όλοι αυτοί δε βγαίνουν στο δρόμο για να συμπαρασταθούν στους απολυμένους που δε συμπαραστάθηκαν στο δικό τους το δράμα όλα αυτά τα χρόνια.
Όλοι αυτοί δε βγαίνουν στο δρόμο για να βροντοφωνάξουν: «Ω τι καλή ενημέρωση που είχαμε μέσω της ΕΡΤ».
Όλοι αυτοί δεν έβλεπαν καν ΕΡΤ πριν ξεσπάσει αυτή η καταιγίδα.

Όλοι αυτοί δε βγαίνουν στο δρόμο για να λειτουργήσουν ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για καθάρματα της επικοινωνίας που... 


Στήριξαν όσο μπορούσαν τις πολιτικές του εγκλήματος τα χρόνια που πέρασαν.
Δε βγαίνουν για να υπερασπιστούν ούτε εκείνους που πέρασαν από την ΕΡΤ και σήμερα σιτίζονται στην πάχνη των ιδιωτικών καναλιών (βλ. Λυριτζοοικονομηδες & Σια).
Δε βγαίνουν για να συμπαρασταθούν στη «δόλια» τη Στάη και σε κάθε Στάη που έμεινε «άνεργη» εν μια νυκτί.
Όλοι αυτοί που βγήκαν στους δρόμους ξέρουν καλά πως πίσω απ όλη αυτή τη γκλαμουριά της κατευθυνόμενης ενημέρωσης, υπάρχουν εκατοντάδες άλλοι ανώνυμοι μεροκαματιάρηδες της λάντζας, που έχουν την τύχη που έχει και η κοινωνία μας στο σύνολό της, αλλά και γι αυτούς δε βγήκαν στο δρόμο αυτοτελώς, όπως δε βγήκαν μέχρι σήμερα στο δρόμο για τους εκατοντάδες χιλιάδες άλλους απολυμένους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Όπως δε βγήκαν στους δρόμους ούτε καν για τους 4.000 δολοφονημένους συμπολίτες μας.

  • Όλοι αυτοί και όλοι εμείς δε φωνάζουμε για να υπερασπιστούμε τη βρωμιά και τη σαπίλα που σωστά καταγγέλλεις και που κι εμείς καταγγέλλουμε.
  • Βγήκαμε για να καταγγείλουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας, έναν ορκισμένο γερμανοτσολιά που δε δίστασε να χτυπήσει προδοτικά, ύπουλα και πισώπλατα έναν εθνικό θεσμό, με τρόπο που μόνο δυνάμεις κατοχής ή δικτάτορες θα τολμούσαν να χτυπήσουν.
Αυτή η καθ όλα υγιής αντίδραση του Ελληνικού λαού, δεν αποτελεί παρά μια χαρακτηριστική απόδειξη του αγνού και άδολου πατριωτισμού του.

Η προδοτική συμπεριφορά του γερμανοτσολιά τους αφύπνισε…
Ο προδοτικά έντονος συμβολισμός των χειρισμών του τους εξόργισε…
Η ρευστή έως ανύπαρκτη εθνική του συνείδηση τους έσπρωξε και πάλι στο πεζοδρόμιο της διαμαρτυρίας…

Και η εφιαλτική στάση του απέναντι στον Ελληνισμό είναι το φυτίλι που θα πρέπει να βάλει φωτιά στη μπαρουταποθήκη της εξέγερσης.

Αυτό τον αγώνα και αυτή την οργή, ας μη την χαρίσουμε σε λογικές υπεράσπισης της λαμογιάς και των τσαρλατάνων της επικοινωνίας.

  • Είναι και πρέπει να παραμείνει δικός μας αγώνας. Αφιερωμένος στον Ελληνισμό και την πατρίδα μας. Αφιερωμένος στα εθνικά σύμβολα που κουρελιάζουν αδίστακτα οι προσκυνημένοι της Νέας Τάξης.
Δεν είναι αγώνας για ένα ραδιοτηλεοπτικό μέσον γενικά. Δεν μοιράζει συγχωροχάρτια στα λαμόγια που το υπηρέτησαν και που δε θα διστάσουν να το υπηρετήσουν και πάλι με την ίδια φιλοσοφία και λογική την επόμενη περίοδο, και ως προς αυτό κανείς δεν έχει καμιά αμφιβολία.

Η εθνική τηλεόραση είναι ένα εθνικό σύμβολο και οι αδίστακτοι γερμανοτσολιάδες το αποκαθήλωσαν ταπεινωτικά, και αυτό το τίμημα θα πρέπει να το πληρώσουν με τον πιο παραδειγματικό τρόπο.

Ακολουθεί ολόκληρο το άρθρο του Μπαρμπανίκου...

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΜΕ ΤΗ… ΦΩΝΗ ΤΗΣ!!!… 

ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ, ΑΚΟΥΕΙ ή …ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ, Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΑΔΟΡΩΝ!!!

ΕΡΤ - ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ -ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ, ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΕΝΑ ΧΑΟΣ…. ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ…. ΜΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΛΟΥΜΠΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΧΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΛΕΘΟΥΝ, ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΜΑ…

ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΦΩΝΑΖΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ… «ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ, ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ, ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΣΤΕΦΑΝΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ: Μπράβο σου μωρή σκύλα, αξίζεις να σε πω ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!… Φτου σου μωρή καριόλα μη σε ματιάσω και που να ξαναβρώ τέτοιο κελεπούρι!!!… Ας είναι και κλητήρας, με βαθμό ειδικού συμβούλου, δεν έχω ρατσισμό, μα ούτε και βλακία…

Ε, ΨΙΤ!!! Μη τρέχεις!!!… Δεν σε αφορά… Σε μένα τα λέω και στη χούντα…… Εσύ να περιμένεις στην επόμενη απόλυσή σου, τη συνδρομή 4.000 χουντικών δημοσιοκάφρων…

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ για σήμερα…. Αύριο θα νυχτώσει ξανά, μια καινούρια μέρα… 

Σχετικά μας άρθρα...

"ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑ"

"ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΔΟΘΗΚΕ - Η ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΒΕΙ - OCCUPY-HELLENIC-PARLIAMENT"

"Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ"

"ΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΟΡΚΟΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

 "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου