Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Ανακοινώθηκε ο σχηματισμός της χειρότερης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης, που τη συναπαρτίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με στοχευμένο μίγμα υπουργών ειδικής αντιδραστικής και αδίστακτης αποστολής...

Κύριος στόχος της νέας θνησιγενούς κυβέρνησης των δύο κατ'εξοχήν υπεύθυνων παρατάξεων για την απελπιστική κατάσταση της χώρας είναι... 


Να εφαρμόσει, μέσω της πιο αυταρχικής καταστολής και κυνικής ακύρωσης κάθε δημοκρατικής διαδικασίας , πρόγραμμα νέων σκληρών μέτρων και της πιο ακραίας αντιδραστικής μετάλλαξης της χώρας, με βάση τις συνταγές που εκφώνησε στο Ναύπλιο ο Α. Σαμαράς!
   
Το μόνο ενθαρρυντικό στοιχείο των νέων εξελίξεων είναι ότι η νέα κυβέρνηση, των χρεοκοπημένων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αποτελεί κυβέρνηση οικτρής μειοψηφίας μέσα στο λαό (ακόμα και με τα αποτελέσματα των εκλογών του Ιουνίου του 2012) και κυρίως είναι μια κυβέρνηση θνησιγενής, που θα μετράει μέρες, το πολύ μετρημένους μήνες, πριν το τέλος του βίου της.

Πολιτικοί κύκλοι τόνιζαν ότι είναι ζήτημα αν θα μπορέσει αυτή η κυβέρνηση να επιβιώσει μετά τις γερμανικές εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου