Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ???

Κυκλοφορείτε ακόμη ελεύθεροι βρε παπάρα...

Γιατί εσείς παραμένετε θρασείς, την ίδια στιγμή που όλοι οι άλλοι αποδεικνύονται ολίγιστοι και ανεπαρκείς να αναλάβουν το ρόλο που η ιστορία ανυπομονεί να τους αναθέσει. 

Εσύ δεν είσαι βρε άθλιο πολιτικό υποκείμενο αυτός που φρόντισε να εξασφαλίζεται απόλυτη ατιμωρησία στα λαμόγια που με τις επιλογές τους οδήγησαν τον τόπο στην καταστροφή και το λαό του στην απόγνωση???

Εσύ δεν είσαι ρε παπάρα γέννημα και θρέμμα του εκτροφείου των πολιτικών σαλταδόρων που...




Μετέτρεψαν τον τόπο σε ερείπια και το ίδιο σου το κόμμα σε άντρο πολιτικής και οικονομικής διαφθοράς και ακολασίας???



Εσύ δεν είσαι ρε παπάρα αυτό που όταν μπήκαν στη χώρα οι οχτροί, δε δίστασες να βάλεις την κουκούλα του υπηρέτη τους και προφασιζόμενος πως σώζεις την πατρίδα, οδηγείς καθημερινά το λαό της στα γκεσταπίτικά κολαστήρια???



Και ξέρεις γιατί τόσο εσύ όσο και πολλοί από το θλιβερό συνάφι σου κυκλοφορείτε ακόμη ελεύθεροι, ενώ θα έπρεπε ήδη να σας είχε επιβληθεί η πλέον ταπεινωτική τιμωρία μηδέ εξαιρουμένης και της εσχάτης των ποινών???

Γιατί αυτός ο λαός πίστεψε τον ανικανότερο των ανικανοτέρων, τον αρχικωλοτούμπα του κερατά, τον μπαγασάκο και αρχιψεύταρο της πρόσφατης πολιτικής ιστορίας, τον συμμαθητή του ελεεινότερου των ελεεινοτέρων που γνώρισε αυτός ο τόπος...

Κυκλοφορείτε ακόμη ελεύθεροι, γιατί αυτό το πολιτικό ξεβουρτσάλι έγινε πρωθυπουργός...


Κυκλοφορείτε ακόμη ελεύθεροι, γιατίαυτο το κατασκεύασμα της κατοχικής διοίκησης, έχει ανάγκη να συνεταιριστεί με το σκυλολόι των συνενόχων προκειμένου να επιβιώσει στη θλιβερή πολιτική δύση του...

Κυκλοφορείτε ακόμη ελεύθεροι βρε παπάρα... 
Γιατί ακόμη εδώ δεν έγινε της Ταχρίρ...
Γιατί εδώ ακόμη δεν εμφανίστηκε πολιτικός με ούμπαλα που να θέσει ευθέως ζήτημα της απαγόρευσης της εξόδου σας από τη χώρα και της άμεσης σύλληωης των πρωταιτίων της καταστροφής.

Κυκλοφορείτε ακόμη ελεύθεροι βρε παπάρα, γιατί εσείς παραμένετε θρασείς, την ίδια στιγμή που όλοι οι άλλοι αποδεικνύονται ολίγιστοι και ανεπαρκείς να αναλάβουν το ρόλο που η ιστορία ανυπομονεί να τους αναθέσει.

ΦΟΡΟΥΜπήχτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου