Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Η ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΣΤΗΘΗΚΕ - ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΝ ΔΗΜΙΩΝ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - Τα ανδρείκελα που κυβερνούν τον τόπο δεν έχουν πλέον κανέναν απολύτως ηθικό ή πολιτικό φραγμό...


Μετά την κατάρρευση του τρικομματικού τσίρκου και την ανασύσταση του κυβερνητικού θίασου από τις πολιτικές συνιστώσες που οδήγησαν τον τόπο στην καταστροφή, η κατάσταση εκτραχύνεται και πλέον οι εξελίξεις τίθενται εκτός ελέγχου. Μια συμμορία αδίστακτων μισανθρώπων, γοητευμένη από τη διατεταγμένη κατοχική υπηρεσία που της ανατέθηκε, περνά πλέον σε ολομέτωπη επίθεση τοποθετώντας απέναντί της το σύνολο της Ελληνικής  κοινωνίας επιστρεταύοντας κάθε θεμιτό και κυρίως έναν ορυμαγδό από αθέμιτα μέσα που της εκχώρησε η κοινωνική ανοχή.

Δημοκρατία πλέον δεν υπάρχει στον τόπο μας. Το μέλλον του το καθορίζουν τα πρωτόκολλα της ντροπής που προσυπέγραψαν οι ταπεινωμένοι δωσίλογοι με τους εκπροσώσπους της κομμαντατούρ.
Το Σύνταγμα έχει καταργηθεί οριστικά. Συνταγματικές αρμοδιότητες με τρόπο αυθαίρετο εκχωρούνται σε πολιτικά ανδρείκελα που δε σέβονται το τόπο τους και μισούν το λαό του, με αποτέλεσμα... 


Οι πύλες της κολάσεως να έχουν πλέον ανοίξει διάπλατα.

Οι άνθρωποι πλέον έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, και κάθε επιπλέον λεπτό παραμονής τους στην εξουσία, μόνο δυστυχία και θάνατο  θα έχει ως τίμημα γι αυτόν το λαό.

Η άμεση και με κάθε τρόπο ανατροπή τους, μια ανατροπή που πρέπει να συνοδευτεί απαραίτητα και με την παραδειγματική τους τιμωρία, δεν αποτελεί πια έναν απλό πολιτικό στόχο, αλλά κορυφαία εθνική προτεραιότητα για το σύνολο του Ελληνισμού.

Ραγιά συμπολίτη αυτού του πολύπαθου τόπου ως πότε θα ανέχεσαι αυτή την ταπαίνωση και δε θα αντιδράς???
Σε τι προσβλέπεις??? Τι μπορείς να περιμένεις από μια κλίκα προσκυνημένων υποτακτικών που το μόνο για το οποίο νοιάζονται, είναι η λογιστική καρτέλα του τραπεζίτη???
Ποιά ελπίδα μπορείς να έχεις σ έναν τόπο που οι γερμανοτσολιάδες δολοφονούν τ αδέρφια σου σήμερα και αύριο εσένα και τα παιδιά σου???
Η νηνεμία και η "γαλήνη" που σου υπόσχονται, θα είναι η παγερή σιωπή του νεκροταφείου. Σε νεκροταφείο δολοφονημένων μετατρέπουν τον τόπο μας, καταδικάζοντας τους ζωντανούς να περιφέρονται σαν φαντάσματα ανάμεσα σε ρημαγματα και καθολικά αποκαϊδια.

Ξεκίνησαν με τη δημοτική αστυνομία και τους φύλακες των σχολικών κτιρίων, όχι για να μείνουν εκεί. Τα δόντια τους ακονίζουν για το μεγάλο φαγοπότι των βρυκολάκων. Με μία απλή υπουργική απόφαση χιλιάδες εργαζόμενοι του Δημοσίου θα μπορούν να στέλνονται στην ανεργία, αφού θα καταργούνται θέσεις, ειδικότητες ακόμη και ολόκληροι κλάδοι.

Μοχθούν υποτίθεται για επενδύσεις και μόνο σε μια νύχτα πέταξαν στο δρόμο τόσες χιλλιάδες εργαζόμενους που ακόμη και αν πραγματοποιηθούν οι "επενδύσεις" που ονειρεύονται, αυτές οι θέσεις εργασίας δεν προκειται να ξαναδημιουργηθούν. 

Σχολειά δε θέλουμε... Καθηγητές δε χρειαζόμαστε... Κοστίζουν...
Και όμως... Αυτοί οι ελεεινοί που ξεπουλάνε την πατρίδα σου, κούρσεψαν 500 εκατομμύρια ευρώ από το υπουργείο Εθνικής Παιδείας και τα διέθεσαν για να κατασκευάσουν Τζαμί για τους ισλαμοφασίστες που αλωνίζουν στην πατρίδα μας

Πως μπορείς να αφήνεις τον εαυτό σου να πλανεύεται σ αυτόν το βόρβορο του απύθμενου ψεύδους και της συστηματικής πολιτικής εξαπάτησης??? Τι περιμένεις???

Είναι αδίστακτοι. Τσουβαλιάζουν» τους πάντες και κρίνουν με δημοσιονομικά κριτήρια ολόκληρους κλάδους εργαζομένους. Η αξιολόγηση των υπαλλήλων και τα δήθεν κριτήρια είναι μία μπαρούφα, αφού επί της ουσίας έχουν καταργήσει και τον ΑΣΕΠ. Θέλουν να κάνουν 25.000 απολύσεις και δεν τους νοιάζει απολύτως τίποτε.

Έχουν βάλει όλους τους δημοσίους υπαλλήλους στη γκιλοτίνα και ανάλογα με τις εντολές και τις απαιτήσεις της τρόικας θα «κόβουν» κεφάλια.
Το ίδιο θα πράξουν όχι μόνο με τους δημοσίους υπαλλήλους, αλλά και με όλους τους Έλληνες φορολογούμενους, αφού το νομοσχέδιο που αποτελείται από έναν εφαρμοστικό νόμο 109 άρθρων και πρέπει να ψηφιστεί μέχρι τις 19 Ιουλίου για να μπορέσει να εκταμιευθεί η πρώτη υποδόση της δόσης προβλέπει σειρά φορολογικών μέτρων.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει το πολυνομοσχέδιο «καταργούνται στους Δήμους οι θέσεις της ειδικότητας Σχολικών Φυλάκων ανεξαρτήτως κατηγορίας εκπαίδευσης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου»

Αυτή θα είναι η μοίρα σου αν συνεχίζεις να την αφήνεις στα χέρια τους για να την καθορίζουν.

Ήρθε η ώρα να την πάρεις στα δικά σου τα χέρια. Ήρθε η ώρα να οπλίσεις τα δικά σου τα χέρια. Πρώτα απ όλα με την οργή που δικαιούσαι απέναντι σ όλους αυτούς που ρημάζουν τον τόπο σου με τρόπο αδίστακτο.
Να τα οπλίσεις με θέληση αδιαπραγμάτευτη για να ανατρέψεις πάσει θυσία αυτή την κατάσταση, πριν ο Αρμαγεδδόνας του αφανισμού σαρώσει τα πάντα στο διάβα του.
Ήρθε η ώρα να πάρεις στα χέρια σου τα όπλα εκείνα που θα οδηγήσουν τους ολετήρες του έθνους στην παραδειγματική τους τιμωρία.

Κοίτα γύρω σου τι κανουν οι άλλοι λαοί. Τροφοδοτούν με αξιοπρέπεια την εξέγερσή τους και ανατρέπουν τους δυνάστες τους.

Γιατί αυτοί και όχι εσύ???
Γιατί μπορούν αυτοί και δεν μπορείς εσύ???
Τι παραπάνω έχεις εσύ που το στερούνται αυτοί κι εσύ περιμένεις ενώ αυτοί ξεσηκώνονται???

Δεν έχεις να περιμένεις τίποτε καλύτερο, παρά μονάχα τη σειρά σου για τη γκιλοτίνα που έστησαν οι δήμιοι και αποδεκατίζουν τον τόπο μας.

Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις αν στο επόμενο χτύπημα θα πέσει στο πάτωμα το δικό σου κεφάλι ή τα προσκυνημένα κεφάλια των δημίων σου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου