Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΒΓΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ

Με ομαδικές παραιτήσεις απειλούν οι δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας... 

Λέμε καθαρά ότι: Εδώ που έφτασαν τα πράγματα αυτό δεν αρκεί. Οι δήμαρχοι που τιμούν το θεσμικό τους ρόλο και την εμπιστοσύνη των τοπικών κοινωνιών που τους ανέδειξαν έχουν μια κορυφαία πολιτική και ηθική υποχρέωση. Οφείλουν, αυτή τη στιγμή και χωρίς την παραμικρή ολιγωρία...


Να βγάλουν την κουκούλα από τους κουκουλοφόρους συναδέλφους τους και να αποκαλύψουν με ονόματα την ταυτότητα των δημάρχων που προσκύνησαν τις δυνάμεις κατοχής και τα πολιτικά τους ανδρείκελα, και "έδωσαν" στυγνά στους κατ επάγγελμα και κατ όνομα Μητσοτάκηδες, τους εργαζόμενους στη δημοτική αστυνομία και κυρίως τους φύλακες σχολικών κτιρίων, ως Ιφιγένειες για να θυσιαστούν . 

Πρόκειται για αδίστακτους ρουφιάνους της κατοχής που δε δίστασαν να εμφανίσουν ως "περιττές" χιλιάδες οικογένειες συμπολιτών μας, και τις έριξα χωρίς ντροπή στα γκεσταπίτικα κρεματόρια.

Να κλείσουν όλοι οι Δήμοι, τη Δευτέρα και την Τρίτη και να παραιτηθούν και οι 325 δήμαρχοι αν η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω για τη δημοτική αστυνομία και τους σχολικούς φύλακες προτείνει η ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας...

Σε κλίμα οργής και με την παρουσία δημοτικών αστυνομικών, σχολικών φυλάκων και άλλων εργαζομένων σε Δήμους πραγματοποιήθηκε η έκτακτη συνεδρίαση της  Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας.
 
Όπως αποφασίστηκε η ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας θα προτείνει στην αυριανή έκτακτη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) να κλείσουν όλοι οι Δήμοι, τη Δευτέρα και την Τρίτη και να παραιτηθούν και οι 325 δήμαρχοι αν η κυβέρνηση δεν αποσύρει τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου για την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας και των σχολικών φυλάκων και τις άλλες, που αναφέρονται σε ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

REPORTO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου