Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ "ΤΙΤΙ" - ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

«Τίτι»: Ο Αλβανός κακοποιός με το μεγάλο τατουάζ που κατηγορείται για δολοφονίες, βιασμούς και κλοπές στην Ελλάδα...

Στον απόηχο της εξουδετέρωσης του κακοποιού Μάριο Κόλα, η ΕΛ.ΑΣ ασχολείται και με μια άλλη συμμορία Αλβανών με καλάσνικοφ, από τους οποίους μερικά μέλη συνελήφθησαν, ωστόσο ο δολοφόνος αρχηγός τους με το όνομα «Τίτι» παραμένει ελεύθερος και συνεχίζει την εγκληματική του δράση.

Η συμμορία του «Τίτι», είχε διαπράξει από το 2009 μέχρι το 2012 σειρά εγκλημάτων, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι... 


Οι Αλβανοί κακοποιοί έχουν πραγματοποιήσει πάνω από εβδομήντα ένοπλες ληστείες σε καταστήματα και σπίτια, βιασμούς γυναικών και επτά ένοπλες συμπλοκές με τους αστυνομικούς, καθώς και μια δολοφονία ενός 30χρονου άνδρα από την Καισαριανή το 2010.
Πρόσφατα, συνελήφθησαν δύο από τα μέλη της συμμορία με τα Καλάνσικοφ, ωστόσο ο αρχηγός της ομάδας και τα δύο πρωτοπαλίκαρα του παραμένουν ασύλληπτοι.

Ποιος είναι ο «Τίτι», ο δολοφόνος αρχηγός της συμμορίας
Ο φερόμενος ως αρχηγός της συμμορίας, είναι ένας 26χρονος -πλέον- Αλβανός γνωστός με το ψευδώνυμο «Τίτι». Πρόκειται για έναν ιδιαιτέρως σκληρό και αδίστακτο εγκληματία, ο οποίος φέρεται να είναι ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του 30χρονου άνδρα στην Καισαριανή το 2010, αναφέρει η Espresso. Τότε, ο «Τίτι» φέρεται να είχε δολοφονήσει τον άτυχο άνδρα επειδή αντέδρασε στην κλοπή του αυτοκινήτου του. Παράλληλα, ο Αλβανός κακοποιός κατηγορείται και για διαρρήξεις και κλοπές, αλλά και για τον βιασμό της συζύγου ενός ξένου διπλωμάτη, στο σπίτι του οποίου εισέβαλε.

Το χαρακτηριστικό του αρχηγού της εγκληματικής ομάδας, είναι ένα τατουάζ το οποίο έχει στο αριστερό του χέρι, το οποίο ξεκινά από τον καρπό και καταλήγει στον ώμο. Αυτό το τατουάζ έχει αναγνωρισθεί σε αρκετές εγκληματικές ενέργειες και έχει ταυτοποιηθεί ότι ανήκει στον «Τίτι».
Η αστυνομία, είχε φτάσει κοντά στη σύλληψη του Αλβανού κακοποιού, αλλά εκείνος το αντιλήφθηκε και κρύφτηκε για ένα διάστημα στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου, μέχρι που διέφυγε στην Αλβανία μαζί με τα δύο πρωτοπαλίκαρα του. Στη γείτονα χώρα, ο «Τίτι» δεν ξέχασε το παρελθόν του και κατέφυγε σε σειρά ληστρικών επιθέσεων, με αποτέλεσμα να είναι καταζητούμενος πλέον και από τις ελληνικές και από τις αλβανικές αρχές.

Τα πρωτοπαλίκαρα του, διέφυγαν επίσης στην Αλβανία με τον έναν να έχει ήδη συλληφθεί, ενώ ο άλλος αποφάσισε να επενδύσει τα χρήματα που «εξοικονόμησε» και άνοιξε ένα μεγάλο μανάβικο με τον πατέρα του και εισάγει προϊόντα από την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου