Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ο Μ@ΛΑΚΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ

Και αφού πρώτα εμπέδωσε επαρκώς το κατοχικό διάταγμα δια στομάτων Μερκελ και Σόϊμπλε περί αποκλεισμού κάθε συζήτησης για νέο κούρεμα, αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος, το προσκυνημένο τσιράκι των συμμοριών με τα αιματοβαμμένα χέρια στα πιο αποτρόπαια εγκλήματα σε βάρος της χώρας...


Και φυσικά με τη "συνέπεια"... τη "σοβαρότητα"... και πρωτίστως την "φερεγγυότητα"  που διέκρινε πάντα τα λεγόμενά του (τα οποία βεβαίως ουδέποτε επαληθεύτηκαν), βγήκε με ύφος τσαλακωμένης γαλοπούλας και ξαναδήλωσε (θυμηθείτε πόσες φορές το έχει δηλώσει αυτό) ότι...


"Η Ελλάδα δεν χρειάζεται δεύτερο κούρεμα χρέους και αποκαλύπτει πως η επιστροφή στις αγορές θα γίνει το δεύτερο εξάμηνο του 2014..."

''Η Ελλάδα δεν χρειάζεται δεύτερο κούρεμα χρέους, διότι μπορεί να μειώσει το χρέος της με άλλους τρόπους, όπως η χαλάρωση των όρων στα υφιστάμενα πακέτα διάσωσής της'' τονίζει στην γερμανική εφημερίδα ο υπουργός Οικονομικών.  

Ο Γ. Στουρνάρας προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω αποκαλύπτει πως ''Θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε στις αγορές χρέους για να "δοκιμάσουμε τα νερά" το β' εξάμηνο του 2014, εάν η χώρα γυρίσει στην ανάπτυξη το πρώτο εξάμηνο του έτους και εμφανίσει πρωτογενές πλεόνασμα.
Θα ήταν μια μεγάλη επιτυχία που θα μας επέτρεπε να δοκιμάσουμε την αγορά με νέα έκδοση ομολόγων το β' εξάμηνο του 2014. Αρχικά με ένα μικρόποσό, για να δοκιμάσουμε την αγορά".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Στουρνάρας έβαλε ως στόχο ένα ποσό της τάξης των 3 εως 5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Σάλτα πηδ@ξου ρε πολιτικό καθήκι...

Την κοινωνία την τσακίσατε...
Τα δημόσια ταμεία τα καταλαεηλατήσατε...
Το πλιάτσικο της ντροπής που στήσατε σε ολόκληρη την επικράτεια, προκαλεί δέος ακόμη και στις ίδιες τις συμμορίες που καρπώνονται τα αποτελέσματα του...

Κουρέψατε τη ζωή και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων βρε πολιτικέ μπ@σταρδε. Ποιός μαλάκας θα σας αφήσει τώρα να κουρέψετε το ενέχυρο που έχει στα χέρια του από την ίδια μας τη χώρα.

Αυτή η δήλωση ρε πολιτικό ρεμάλι...

Δεν είναι δήλωση παληκαριάς αλλά όρκος υποταγής που δίνεται από ένα πολιτικό ξεβουρτσάλι που σέρνεται γονατισμένο μπροστά στα μεγάλα του αφεντικά.

Με αυτή τη δήλωση βρε ελεεινέ πρωτεργάτη της εθνικής καταστροφής...

Δεν καθησυχάζεις την κοινωνία που τσάκισες. Αυτό που κάνεις είναι να δηλώνεις απερίφραστα και δημοσίως απόλυτη υποταγή στους προστάτες στη δούλεψη των οποίων ανήκεις αλλά θρέφεσαι από την κοινωνία που μισείς.

Αυτή η δήλωση βρε πολιτικέ μπ@γλαμά...

Δε συνιστά περήφανη στάση ενός Έλληνα πολιτικού, αλλά προσκυνημένη κακομοιριά ενός ταπεινωμένου δωσίλογου. 

Πίσω όμως έχει η αχλάδα την ουρά...

Κάποια στιγμή η σπίθα θ ανάψει. Κι αυτός ο μαλάκας και κοιμισμένος λαός θα αποφασίσει να σηκωθεί από τη μακαριότητα της αποβλάκωσης. Και τότε... Εσύ και οι όμοιοί σου θα έχετε το τέλος που πάντα άξιζε στους Ναινέκους της Οικουμένης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου