Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΚΙ ΕΝΩ Η ΑΘΗΝΑ ΒΑΥΚΑΛΙΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΣ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΕΣ...

Το συνοριακό πέταλο της ΝΑ Μεσογείου έχει πάρει φωτιά και η θερμοκρασία στην ευρύτερη περιοχή έχει ανέβει επικίνδυνα...


Οι εξελίξεις στην Αίγυπτο και στη Μέση Ανατολή, σε συνάρτηση με τις στοχευμένες δράσεις του τουρκικού παράγοντα (που στην Κύπρο προσλαμβάνουν πλέον ξεκάθαρα το χαρακτήρα της ανοικτής πρόκλησης), αν και θα έπρεπε ήδη να έχουν σημάνει συναγερμό στα κυβερνητικά επιτελεία, οι χαφταλεύρηδες του δωσιλογισμού συνεχίζουν να επιδίδονται με πρωτοφανή μανία σε πολιτικές κοινωνικής αποσύνθεσης. 

Την ίδια στιγμή οι ένοπλές δυνάμεις με πρόσχημα τη δημοσιονομική ενδυνάμωση αποδεκατίζονται σε δυναμικό, σε στοχευμένο προσανατολισμό και σε επιχειρησιακή επάρκεια...
Ο πρωθυπουργός αρκείται σε έναν ρόλο διαχειριστικής μαριονέτας απολογούμενος για το ευ υλοποιείν του συμβολαίου ντροπής που του ανατέθηκε...
Και ο πρωτομάστορας της εθνικής καταστροφής (Βενιζέλος) ακολουθώντας... 


Τα βήματα του πρωτεργάτη της εθνικής μειοδοσίας και προκατόχου του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, πρωτοστατεί σε ελληνοτουρκικές επιχειρησιακές φιέστες (ελληνοτουρκικό συμβούλιο) παραμυθιάζοντας τον εαυτό του και την κοινωνία, πως η τουρκική στρατηγική προβλεψιμότητα μπορεί να αντιμετωπίζεται με κούφιες Βενιζελικού τύπου επικοινωνιακές φαμφάρες.

Κι ενώ όλα αυτά βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη... Ενώ ο κατοχικός διορισμένος λογιστής μετατρέπει ανεξέλεγκτα τη ζωή των πολιτών σε κόλαση δυστυχίας και καθολικής ανασφάλειας... Η ύπουλη απειλή των Βαλκανίων κινείται και αυτή μεθοδικά προετοιμάζοντας το έδαφος προκειμένου να πυροδοτηθεί και πάλι η επιχειρησιακή κόλαση των Βαλκανίων.

Οι αλβανικές ακρότητες και πρωτοφανείς προκλήσεις των τελευταίων ημερών, ούτε τυχαίες είναι, ούτε και ως μεμονωμένα περιστατικά μπορούν να εκλαμβάνονται στην πυρακτωμένη σκακιέρα της περιφερειακής γεωπολιτικής.

Αξίζει τον κόπο να συνυπολογίσουμε σ αυτά τα περιστατικά και μια εξειδικευμένη πληροφορία που σύμφωνα με το ιστολόγιο ΕΧΕΔΩΡΟΣ έρχεται από τα γειτονικά Σκόπια.

Σύμφωνα λοιπόν με την είδηση, την επέκταση των αλβανικών συνόρων σε βάρος των γειτονικών κρατών, σύμφωνα με το σχέδιο «Φυσική Αλβανία», μέχρι στιγμής, την έχουν υπογράψει 37 βουλευτές του Κοινοβουλίου των Σκοπίων. Τα αλβανικά κόμματα των Σκοπίων- DUI, DPA και RDK, προτιμούν να σιωπούν σχετικά με τον ισχυρισμό ότι μέλη του Κοινοβουλίου του κράτους των Σκοπίων έχουν υπογράψει το σχετικό αίτημα. 

Μέχρι το Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, πάνω από 1 εκατομμύριο υπογραφές θα υποβληθούν στην Ουάσιγκτον, το Βερολίνο, τη Βιέννη, το Παρίσι, το Λονδίνο και τις Βρυξέλλες, όπου θα αντικατοπτρίζεται η θέληση των Αλβανών που κατοικούν σε περιοχές των Βαλκανίων και που επιδιώκουν να σχηματίσουν ένα ενιαίο κράτος με πρωτεύουσα τα Τίρανα, σημειώνει χαρακτηριστικά το αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων. «Μέχρι τις 28 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, θα εκπλαγείτε από το πόσο πολλές υπογραφές θα συγκεντρωθούν στην υποστήριξη της ιδέας της ενοποίησης των Αλβανών σε ένα ενιαίο κράτος πέρα από τα όρια που καθορίστηκαν πριν από 100 χρόνια, από την περίοδο του Κοινοβουλίου της Αυλώνας το 1912», είπε ο εμπνευστής της ιδέας της ‘Φυσικής Αλβανίας’, Κότσο Ντανάι- Koço Danaj. Ο Ντανάι, εδώ και πολύ καιρό άρχισε τη συλλογή υπογραφών από Αλβανούς που ζουν σε άλλα μέρη για την υποστήριξη αυτής της ιδέας, σημειώνει το ‘Ιλλυρία’. 

Καταλάβατε λοιπόν μέσα σε ποιό ακριβώς περιβάλλον οι πολιτικοί αγύρτες της κατοχικής συγκυβέρνησης, παραμυθιάζουν την κοινωνία πως μοχθούν για τη σωτηρία της χώρας???

Καταλάβατε τι ακριβώς σηματοδοτεί την εθνικά προδοτική τους ενοχή τη στιγμή που εξαντλούν την παρουσία τους στην εξόντωση της Ελληνικής κοινωνίας, νοιαζόμενοι μονάχα για την εισροή του εκποιημένου εθνικού και κοινωνικού πλούτου στα ταμεία της κατοχής, και την ίδια στιγμή παραδίδουν τη χώρα παροπλισμένη από υποδομη, αξιοπρέπεια και επιχειρησιακό σχέδιο πραγματικής εθνικής υπόστασης, στην αρένα της γεωπολιτικής που έχει πάρει φωτιά και απειλεί από στιγμή σε στιγμή να τινάξει τα πάντα στον αέρα???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου