Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

«Βγαίνουμε από τα μνημόνια» για τους δωσίλογους και τους προσκυνημένους σημαίνει πως: Θα παρουσιαστούν γονατιστοί ενώπιον της κατοχικής διοίκησης για να αναφωνήσουν το ταπεινωτικό: «Αποστολή εξετελέσθη»…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μια επικίνδυνη επικοινωνιακή βρωμιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ισοδύναμα συνένοχοι με τους χορογράφους της και ενορχηστρωτές, είναι εκ των πραγμάτων και τα φερέφωνα που την αναπαράγουν…

Πρόκειται για ένα παραμύθι ψευδεπίγραφο και απόλυτα πλασματικό, που αποσκοπεί στη μαζική κοινωνική αποβλάκωση, με στόχο την αποδυνάμωση του διαφαινόμενου ξεσπάσματος κοινωνικών αντιστάσεων και την εξασφάλιση της απαραίτητης πίστωσης χρόνου, μέχρι να ολοκληρωθεί στο σύνολό του το συμβόλαιο ντροπής που έχουν προσυπογράψει τα ανδρείκελα του πολικού συστήματος με την κομαντατούρα της ξένης κατοχής. Σε τρεις άξονες είναι στημένο αυτό το βρώμικο επικοινωνιακό παραμύθι…
Στο είδωλο του «πρωτογενούς πλεονάσματος»…
Πρόκειται για την κορυφαία απάτη που παίζεται στο κουφάρι μιας κοινωνίας που εξοντώθηκε μεθοδικά. Για μια ασέβεια που προσβάλει βάναυσα τις μνήμες των 4.000 δολοφονημένων συμπολιτών μας.
Πρόκειται για το φερετζέ ενός κράτους – μπαταχτσή. Για το πρόστυχο φτιασίδωμα ενός κράτους – δυνάστη. Για τον εξωραϊσμό ενός δολοφονικού τέρατος που ληστεύει τους πάντες. Που αθωώνει την πολιτική τσογλαναρία του. Και που ταυτόχρονα αθετεί ακόμη και τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του απέναντι στους πολίτες αυτής της χώρας, προκειμένου να θριαμβεύσει ένα πλασματικό νούμερο στο τέλος της κατοχικής λογιστικής καρτέλας.
Πρόκειται εν κατακλείδι, για τον επικοινωνιακό θρίαμβο μιας βρωμερής απάτης ενός κράτους που αφελληνίστηκε και περιορίζει το ρόλο του σε αυτόν της εισπρακτικής εταιρίας – κλεπταποδόχου για λογαριασμό των υπερεθνικών οικονομικών και πολιτικών συμμοριών.
  • Το πολυδιαφημισμένο «πρωτογενές πλεόνασμα» θα έχει αποτυπωθεί με τα χρώματα του αίματος των δολοφονημένων. Δε θα σημάνει κανενός είδους ανακούφιση για τον εξαπατημένο και προδομένο μας λαό. Και το μόνο το οποίο θα σηματοδοτήσει είναι την επιβράβευση μιας δολοφονικής πολιτικής για λογαριασμό και προς όφελος εκείνων για του οποίους συνετελέσθη.
«Όχι σε νέα μέτρα»…
Είναι το σύνθημα που σηματοδοτεί το δεύτερο άξονα αυτής της πρόστυχης επικοινωνιακής αθλιότητας. Και φυσικά πρόκειται για ένα σύνθημα χωρίς κανένα ειδικό βάρος αφού εκστομίζεται από την πλέον ύπουλη και αφερέγγυα πολιτική συμμορία που πέρασε ποτέ από τον τόπο. Και βεβαίως πρόκειται για ένα σύνθημα που δεν έχει κανέναν πρακτικό αντίκρυσμα αφού επιχειρεί να εξαπατήσει την κοινωνία περιορίζοντας το πρόβλημα σε «νέα» μέτρα (δηλαδή σε μέτρα με νέο όνομα), συγκαλύπτοντας τη μεγάλη αλήθεια πως η έκταση και το βάθος όπως και ο τρόπος της εφαρμογής των ήδη υπαρχόντων μέτρων, σηματοδοτεί καθημερινά  ένα νέο κύμα δολοφονικών επιδρομών που στοχοποιεί την κοινωνία στο σύνολό της εξασφαλίζοντας υπερπληρότητα στα θησαυροφυλάκια των δυνάμεων κατοχής.

Έτσι, οι νέες απολύσεις των πλιατσικολογημένων δημοσίων οργανισμών, δε συνιστούν «νέο» μέτρο, αλλά συνεπή στάση (απέναντι στις συμμορίες) της πιο ασυνεπούς (απέναντι στο λαό) πολιτικής συμμορίας που γνώρισε ποτέ ο τόπος μας.

Κατ αντιστοιχία δε συνιστά «νέο» μέτρο η εξοντωτική φορολογική πολιτική. Δεν αποτελεί «νέο» μέτρο το δολοφονικό πλέγμα από τα χαράτσια της ντροπής που τινάζουν στον αέρα τις οικογένειες τη μια μετά την άλλη. Και προφανώς δεν αποτελεί «νέο» μέτρο το ξεπούλημα των περιουσιών των ασφαλιστικών ταμείων, την ίδια στιγμή που οι διοικήσεις τους, συμπεριφέρονται ως σπείρα μαφιόζων, εκβιάζοντας με σημειώματα ντροπής τους ελεύθερους επαγγελματίες για τα χρέη τους.
  • Κατάλαβες λοιπόν τι κουτόχορτο σε ταΐζουν μαλάκα λαέ που συνεχίζεις να τους ανέχεσαι και να ελπίζεις πως η λευκή οπτασία λίγο πριν σ αγκαλιάσει ο θάνατος, συνιστά «άσπρη μέρα» για σένα???
«Τέλος τα μνημόνια… Η Ελλάδα θα βγει από τα μνημόνια»…
Πρόκειται για τον τρίτο άξονα αυτής της ασύστολης ψευδολογίας, που συνιστά παράλληλα και την κορυφαία πολιτική εξαπάτηση σε βάρος ενός ολόκληρου λαού από τα πολιτικά ανδρείκελα που κατέστρεψαν τη ζωή του.

Όταν λοιπόν αυτοί οι πολιτικοί αγύρτες διατυμπανίζουν πως το 2015 ή το 2016 η Ελλάδα θα έχει βγει από τα μνημόνια αυτό που εννοούν είναι ότι τότε η καταστροφή της χώρας με βάση τα όσα προέβλεψαν και απαίτησαν τα μνημόνια της ντροπής θα έχει ολοκληρωθεί, και τότε εκ των πραγμάτων δε θα υπάρχει ούτε χώρος αλλά ούτε και αντικείμενο για κάτι επιπρόσθετο.

Πως προκύπτει το μέγεθος του πλέον ασύστολου και εγκληματικού τους ψεύδους απέναντι σ έναν ολόκληρο λαό???

Από την ουσία της απλής – απλούστατης αλήθειας που επιμελώς επιμένουν να συγκαλύπτουν πίσω από ανέξοδες και φαμφαρώδεις μεγαλοστομίες.
  • «Μπήκαμε στα μνημόνια» σημαίνει ότι: η χώρα μας με πρωτοβουλία και ευθύνη μιας κάστας ξεπουλημένων και δωσίλογων πολιτικών της ηγεσιών, προχώρησε σε συμβάσεις – συμβόλαια ντροπής (αυτά είναι τα μνημόνια) με πολιτικές και οικονομικές συμμορίες, και με αντιστάθμισμα τα όποια αργύρια του αίσχους υποθήκευσε πατρίδα, αξιοπρέπεια.
  • «Μπήκαμε στα μνημόνια» σημαίνει ότι: αυτές οι ξεπουλημένες πολιτικές ηγεσίες δεσμεύτηκαν έναντι των συμμοριών  πως μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα θα υλοποιήσουν συγκεκριμένες πολιτικές, τις συνέπειες των οποίων τις βιώνει σήμερα η πατρίδα, το έθνος και η κοινωνία μας ολόκληρη.
  • «Μπήκαμε στα μνημόνια» σημαίνει πως: αυτές οι ξεπουλημένες πολιτικές ηγεσίες, δεσμεύτηκαν να παραχωρήσουν όλα όσα απαίτησαν οι νταβατζήδες που τις πατρονάρουν, οδηγώντας τον τόπο σ έναν δολοφονικό εναγκαλισμό με τον όλεθρο.
  • «Μπήκαμε λοιπόν στα μνημόνια» σημαίνει πως: Η εθνική κυριαρχία καταλύθηκε… Η λαϊκή κυριαρχία τσαλαπατήθηκε… Το Εθνικό Σύνταγμα κουρελιάστηκε… Οι κατακτήσεις δεκαετιών αποδεκατίστηκαν… Η χώρα και ο πραγματικός της πλούτος βγήκαν στο σφυρί… Σχολεία έκλεισαν… Νοσοκομεία καταργήθηκαν… Τα πάντα ισοπεδώθηκαν και η ζωή των πολιτών μετατράπηκε σε κόλαση πραγματική. Και η μοναδική βιομηχανία που πλέον ανθεί στον τόπο μας, είναι αυτή που παράγει ανέργους, αβεβαιότητα, ανασφάλεια, νεκρούς και απόλυτη δυστυχία.
«Βγαίνουμε από τα μνημόνια» για τους δωσίλογους και τους προσκυνημένους σημαίνει πως: Θα παρουσιαστούν γονατιστοί ενώπιον της κατοχικής διοίκησης για να αναφωνήσουν το ταπεινωτικό: «Αποστολή εξετελέσθη»…
«Βγαίνουμε λοιπόν από τα μνημόνια» για όλους εμάς δε θα σημαίνει πως: η ζωή και η πατρίδα που κατέστρεψαν, θα επανέλθει στην προ μνημονίων εποχή. Δε θα επανέλθουν οι μισθοί που λιντσάρισαν… Δε θα επανέλθουν τα αποθεματικά που κούρσεψαν… Ούτε ο εθνικός πλούτος που πλιατσικολόγησαν και ξεπούλησαν θα γίνει και πάλι περιουσία κοινωνική.

Οι δολοφονημένοι δε θα επανέλθουν…
Η δυστυχία δε θα αποχωρήσει…
Η πατρίδα δε θα ορθοποδήσει…
Η ελπίδα και το χαμόγελο δε θα ξαναγυρίσουν στα μάτια των παιδιών…
  • Το δικό τους «βγαίνουμε από τα μνημόνια» σημαίνει πως: τα συμβόλαια ντροπής θα έχουν ολοκληρωθεί. Και η φωτιά θα σβήσει, γιατί απλούστατα θα έχει κάψει τα πάντα στο διάβα της, και δε θα μένει πλέον τίποτε για να καταστραφεί.
Σ αυτή την προσδοκία συμπυκνώνεις την ελπίδα σου??? Αν ναι τότε καλά κάνεις και τους ανέχεσαι.

Αν όχι, τότε οφείλεις να εξεγερθείς. Να ανατρέψεις και να τιμωρήσεις παραδειγματικά δωσίλογους και προσκυνημένους για τη μεγάλη βρωμιά που έστησαν με τίμημα την ίδια σου την πατρίδα…. Να πάρεις στα χέρια σου τις τύχες του τόπου σου και να οραματιστείς ένα διαφορετικό αύριο για σένα και τα παιδιά σου.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου