Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΟΜΩΣ... ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ

Η προτροπή Καμμένου, είναι η διάθεση που φωλιάζει στις ψυχές των καθημερινών ανθρώπων, και ουαί και αλλοίμονο εάν προκύψει εκ των πραγμάτων το «ατύχημα» που όλοι τρέμουν... 

γράφει ο REPORTO

Ένα «ατύχημα» που θα μετατρέψει αυτή τη διάθεση σε κυρίαρχη πολιτική στάση, και την Ελληνική κοινωνία σε αποφασιστικό και ασυμβίβαστο τιμωρό των πρωταιτίων της καταστροφής της.

Πολιτικά πάντα από αυτό εδώ το ιστολόγιο, όχι μονάχα δε σιωπήσαμε, αλλά αντίθετα αναδείξαμε χωρίς μασημένα λόγια και με τρόπο ιδιαιτέρως χαρακτηριστικό, την αμφιλεγόμενη πολιτική φυσιογνωμία και την ερμαφρόδιτη «αντιμνημονιακή» επικοινωνιακή φλυαρία του Πάνου Καμμένου και συνολικά του κόμματος των «ΑΝ.ΕΛ». Οι εξελίξεις που κατά καιρούς μεσολάβησαν...
Εχουν δικαιώσει πλήρως την άποψή μας για τον καιροσκοπικό χαρακτήρα του εν λόγω πολιτικού εγχειρήματος των "ΑΝ.ΕΛ" (Θα δείτε που στο τέλος ο Καμμένος θα ζητήσει και συγνώμη για τη χθεσινή προτροπή του)...

Αυτό ωστόσο δε μας εμποδίζει να σταθμίζουμε κάθε φορά τα αντικειμενικά δεδομένα στην πολιτική μας κριτική απέναντι στα τεκταινόμενα, και αυτό θα κάνουμε και αυτή τη φορά, με αφορμή την «ευαισθησία» - την επιλεκτική και κυρίως κατευθυνόμενη ευαισθησία – του «εισαγγελέα υπηρεσίας» για την τοποθέτηση του Π. Καμμένου με αφορμή το έγκλημα που συντελείται στη Χαλκιδική.

Η χθεσινή λοιπόν εξέλιξη τρία πράγματα σηματοδοτεί:
  • Την αυτογελοιοποίηση της «δικαιοσύνης των αναδρομικών» η οποία τίποτε δεν είδε και τίποτε δεν άκουσε για τον Mr. Πόρτο – Πάχτας.
  • Την αποκάλυψη της κατευθυνόμενης «ευαισθησίας» της, αφού για το ίδιο το έγκλημα που συνετελέσθη στη Χαλκιδική παρέμεινε ενοχικά σιωπηλή, απέδειξε όμως πως είναι λαλίστατη όταν κάποιος τολμά να καταδείξει τον ένοχο του εγκλήματος με το ονοματεπώνυμό του.
  • Την απροκάλυπτη συστράτευσή της στο μηχανισμό υπεράσπισης των κατοχικών ανδρεικέλων, με σημαίνει αυτό στη συστηματική και καταφανέστατη πλέον προσπάθεια εκ μέρους της για τη συγκάλυψη της εκτεταμένης και απροκάλυπτης γενοκτονίας που συντελείται σε βάρος του πληθυσμού.
Συνοψίζοντας…
Η χθεσινή παρέμβαση της δικαιοσύνης που ακολούθησε τη δήλωση Καμμένου, είναι αποκαλυπτική του τρόμου των πολιτικών και λοιπών ανδρεικέλων που έχουν ταχθεί αναφανδόν στην υπηρεσία της κατοχικής διοίκησης.

  • Αυτό που θορύβησε, δεν είναι το πολιτικά αδόκιμο της προτροπής προκειμένου να έχει ο Πάχτας την τύχη που του αρμόζει από τους ίδιους τους συμπολίτες του.
  • Αυτό που τους τρομοκρατεί είναι η πιθανότητα να αφυπνιστεί η Ελληνική κοινωνία, η οποία με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα, δεν δικαιούται μόνο, αλλά υποχρεούται να πάρει το νόμο στα χέρια της και να τιμωρήσει παραδειγματικά τους προσκυνημένους στην ξένη κατοχή.
  • Αυτό που τους ανησυχεί είναι το γεγονός ότι η προτροπή Καμμένου, είναι η διάθεση που φωλιάζει στις ψυχές των καθημερινών ανθρώπων, και ουαί και αλλοίμονο εάν προκύψει εκ των πραγμάτων το «ατύχημα» που όλοι τρέμουν. Ένα «ατύχημα» που θα μετατρέψει αυτή τη διάθεση σε κυρίαρχη πολιτική στάση, και την Ελληνική κοινωνία σε αποφασιστικό και ασυμβίβαστο τιμωρό των πρωταιτίων της καταστροφής της.
Δεν προστατεύουν τον Πάχτα... Το σύστημα του δωσιλογισμού θέλουν να προστατεύσουν από την κοινωνία που σύντομα δε θα μπορεί να τιθασεύσει την οργή της

Γι αυτό και η Ελληνική κοινωνία έχει μια και μόνο υποχρέωση. Να καταστήσει άμεσα τον τρόμο τους σε πραγματικό εφιάλτη.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου