Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ "ΗΡΩΕΣ" - ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ "ΔΕΜΕΝΑ"

Μόνο ο Γιάννης Λαγός προφυλακίστηκε μετά την απολογία του, ενώ οι Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι με αυστηρούς περιοριστικούς όρους... 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για τον Ηλία Κασιδιάρη επιβλήθηκε και χρηματική εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ. Οι απολογίες των τεσσάρων βουλευτών ήταν ολονύχτιες. Ξεκίνησαν περίπου στις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης, με τον Ηλία Κασιδιάρη και ολοκληρώθηκαν στις 09:30 το πρωί της Τετάρτης με τον Νίκο Μίχο. Ο Ηλίας Κασιδιάρης έμεινε...
Στο γραφείο των ανακριτών επί 6,5 ώρες κάτι που δείχνει πόση βαρύτητα δίνουν οι δικαστικές αρχές στο ρόλο του στη Χρυσή Αυγή.
Ακολούθησε ο Ηλίας Παναγιώταρος που απολογούνταν επί 3-3,5 ώρες, ο Γιάννης Λαγός που έμεινε στο γραφείο του ανακριτή 2,5 ώρες, ενώ ο Νίκος Μίχος μόλις 1,5 ώρα.

Όλοι τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες και μίλησαν για σκευωρία. Εντάσεις ανάμεσα στους κατηγορούμενους και τους εισαγγελείς δεν υπήρξαν. Ο κάθε κατηγορούμενος κάθεται στη μέση και στην ευθεία του είχε δυο ανακριτές, ενώ δεξιά και αριστερά του βρίσκονταν οι δυο εισαγγελείς.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ακολούθησε με στρατιωτική πειθαρχία τα όσα του είχε πει ο δικηγόρος του, ενώ ο Γιάννης Λαγός αρνήθηκε να φορέσει κοστούμι και μπήκε στο γραφείο του ανακριτή για να απολογηθεί φορώντας φόρμα και μπλουζάκι. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου