Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΠΗΓΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΚΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ

Το βέβαιο είναι πως δεν πήγε στο Τέξας για να κάνει διάλεξη, αλλά για να εξεταστεί προφορικά από το «team των τεχνικών» του πολιτικού μεταμορφισμού του...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Και το στίγμα που έδωσε ο κ. Τσίπρας, είναι σαφές. Και συμπυκνώνεται σε μια φαιδρή διαβεβαίωση και μια ολέθρια αυταπάτη. Τι είπε λοιπόν πιο συγκεκριμένα ο σαλτιμπάγκος εν αναμονή που περιμένει παρκαρισμένος στη θέση του, προκειμένου να έρθει το πλήρωμα του χρόνου, και να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη???

Πρώτον: «Η Ελλάδα δε θα εξέλθει από την Ευρωζώνη εθελοντικά». Επικοινωνιακά αυτή η διαβεβαίωση μοιάζει σαν να καλείται να διασκεδάσει μια κατασκευασμένη και καθ όλα υπαγορευόμενη κοινωνική ανησυχία. Στην ουσία όμως ο πραγματικός της αποδέκτης είναι οι πολιτικές συμμορίες του νεοταξίτικου οικοδομήματος, τους οποίους διαβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι...
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένος να βαδίσει στο δρόμο που χάραξαν οι ισχυροί της Ευρώπης για να αλυσοδέσουν τους λαούς.

Δεύτερον: Υποσχέθηκε ότι «Η τρόικα θα λογοδοτήσει για τα μνημόνια, εν όψει της συγκρότησης εξεταστικής επιτροπής από το Ευρωκοινοβούλιο».

Το λέμε καθαρά…
Πρόκειται για ένα ζεύγος διαβεβαιώσεων που επιχειρείται να εμφανιστούν ως συμπαθητικά πιτσουνάκια στη συνείδηση του λαού που καταδυναστεύεται, σε μια πατρίδα που κατακρημνίζεται στην άβυσσο της δυστυχίας.
Στην ουσία όμως δεν αποτελεί τίποτε περισσότερο από μια προκλητική προσπάθεια εξαπάτησης και αποπροσανατολισμού της Ελληνικής κοινωνίας, και να γιατί:
  • Διαβεβαιώνοντας τις συμμορίες των ισχυρών ότι δεν προτίθεται να διασαλεύσει το πολιτικο-οικονομικό τους οικοδόμημα, καλλιεργεί ταυτόχρονα την αυταπάτη στην Ελληνική κοινωνία, πως η παραμονή στην Ευρωζώνη ( η οποία αποτελεί κατά τα 2/3 την τρόικα την οποία υποτίθεται ότι αντιπαλεύει) αποτελεί λύτρωση και ευλογία για τον τόπο.
  • Δε διστάζει να επενδύσει στην απάτη της δήθεν εξεταστικής επιτροπής που θα κρίνει – λέει – τα έργα και τις ημέρες της τρόικα, αλλά επιμελώς αποφεύγει να απαντήσει στα εξής:
Σε ποιόν ακριβώς θα λογοδοτήσει η τρόικα??? Στα αφεντικά στα οποία λογοδοτεί και τις επιλογές των οποίων, με εντολή των οποίων προωθεί στη χώρα μας οδηγώντας την στην καταστροφή???
Τι ακριβώς θα κρίνει αυτή η επιτροπή??? Την κυρίαρχη πολιτική των πολιτικών της προϊσταμένων??? Με ποια κριτήρια??? Σε ποια βάση??? Και με ποιο επιδιωκόμενο πρακτικό αποτέλεσμα???
Θα ανακληθούν πολιτικές???
Θα ανακληθούν πολιτικές αποφάσεις???
Θα ανακτηθεί η εθνική κυριαρχία που έχει στο σύνολό της εκχωρηθεί???

Ή μήπως τελικά θα ξεκινήσει και πάλι ένα κουβεντολόι ατέρμονο όμοιο με κείνο που επί μήνες παζάρευε αν θα μειώσει το ΦΠΑ στη μπουγάτσα???

Και η δικαίωση ήρθε…
Ο ΦΠΑ στη μπουγάτσα μειώθηκε. Και…
Τα γελάδια, μετά την ηρωική απόφαση του Έλληνα πρωθυπουργού, δε θα πληρώνουν πλέον νοίκι για να μπορούν να χέζουν ελεύθερα στις στάνες τους…

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

1 σχόλιο:

  1. Mη το ψάχνεις! Είναι βέβαιο ότι ο Αλέξης παίρνει και ληγμένα και γενόσημα και μάλλον δεν θέλει να γίνει κυβέρνηση. Που να τρέχουν τώρα οι αριστεροί του Κολωνακίου στην βροχερή Ευρώπη, να πείσουν τους " εταίρους" γιά τα δίκια των Ελλήνων! Αριστερά υπερτιμημένη και πάντα νικημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή