Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ

Λέγαμε μόλις λίγες μέρες νωρίτερα: "Η φωτιά άναψε. Ετοιμαζόταν καιρό και επιμελώς. Και σε ότι αφορά εμάς επιμένουμε πως η σκοτεινή διαδρομή των δολοφόνων - καταδρομέων οδηγεί αβίαστα στους μαύρους θαλάμους των μυστικών υπηρεσιών, τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων..."...

Από χθες τα μολύβια πήραν φωτιά. «Αναλυτές» και "υπηρεσιακοί παράγοντες της αντιτρομοκρατικής" εξαντλούν την επιχειρηματολογία τους, προκειμένου να πείσουν τους πάντες για τη γνησιότητα της πολυαναμενόμενης προκήρυξης που επιτέλους ήρθε…

Και ποιος την αμφισβήτησε βρε παληκάρια αυτή τη γνησιότητα??? Να τρείς λόγοι ιδιαιτέρως σημαντικοί που επιβεβαιώνουν με τρόπο απόλυτο τη γνησιότητά της:
  • Πρώτον: Επελέγη το σκοπευτήριο της Καισαριανής για να εγκαταλειφθεί το θλιβερό τους παρασκεύασμα. Ένας χώρος δηλαδή με έντονο συμβολισμό, όχι μονάχα γιατί εκεί δολοφονούνταν από τους ναζί, τα σύμβολα που τους υπεδείκνυαν οι επίσης ναζί δωσίλογοι και κουκουλοφόροι συνεργάτες τους. Αλλά κυρίως γιατί... η πλειοψηφία των δολοφονημένων, δεν ήταν σουλατσαδόροι χωρίς ταυτότητα, αλλά κομμουνιστές που πρωτοστάτησαν στον αντιφασιστικό αγώνα και την εθνική αντίσταση. Πρόκειται για έναν συμβολισμό, που στοχοποιεί τα επόμενα πολιτικά θύματα του σύγχρονου κατοχικού καθεστώτος, και σε καμία περίπτωση δεν προσδίδει επαναστατική ταυτότητα στους δολοφόνους – επίσης νεοναζί – εκτελεστές.
  • Δεύτερον: Επελέγη η επέτειος της κορύφωσης της αντιδικτατορικής πάλης για να δοθεί με τον τρόπο που δόθηκε στη δημοσιότητα η προκήρυξη των δολοφόνων. Μα ο συμβολισμός δεν προσδιορίζει την ταυτότητα και την χαμένη στο βούρκο τιμή των δραστών. Στοχοποιεί αυτό που μισούνε. Την οργανωμένη πάλη του λαού με όποιον τρόπο κι αν αυτή εκφράζεται. Υποδεικνύουν ουσιαστικά ποιο θα πρέπει να είναι σε κοινωνικό επίπεδο το επόμενο θύμα των ανδρεικέλων της κατοχικής διοίκησης.
  • Τρίτον: Σ αυτό το περισσής γλαφυρότητας μελό που βαφτίστηκε «προκήρυξη» - ω του θαύματος – οι συντάκτες λησμόνησαν να αναφέρουν οτιδήποτε που να αφορά στον επιχειρησιακό τους σχεδιασμό. Παρέκαμψαν δηλαδή το κυρίαρχο που θα καθιστούσε «περήφανο» ακόμη και τον πλέον ξεπεσμένο τρομοκράτη. Αντιλαμβάνεται λοιπόν και ο πλέον αφελής, πως η πρόθεση του συντάκτη, δεν ήταν να προσδώσει ταυτότητα στην πράξη του, αλλά καταδείξει με τη γλώσσα της πουστιάς την ταυτότητα των επόμενων θυμάτων της κατοχής. Το ότι βεβαίως εκπέμπεται μέσα από αυτό το κείμενο, και ένας ιδιότυπος στόμφος για τους λατζέρηδες των νεοναζί, δεν είναι τίποτε περισσότερο από τη σαφέστατη ομολογία τους πως οι αφελείς που τους ακολουθούν υπηρετώντας τα σχέδια των χορογράφων τους, δεν είναι τίποτε περισσότερο παρά «αναλώσιμα υλικά» για την επίτευξη του κυρίαρχου πολιτικού τους στόχου.
Και για όποιον δεν κατάλαβε, ας ρίξει μια ματιά στο «ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΓΕΥΜΑ» για να δει πως αμείβουν οι ναζί τα τσιράκια που τους υπηρέτησαν.

Ας αφήσουμε λοιπόν τα παραμύθια…
Το ζητούμενο δεν είναι η γνησιότητα της προκήρυξης η οποία εκ των πραγμάτων είναι δεδομένη, αλλά η ταυτότητα του φορέα που την εξέδωσε και μέσα από αυτήν, οι πραγματικές του πολιτικές και άλλες επιδιώξεις. 

Κι αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ από την τεχνοκρατική έρευνα της αντιτρομοκρατικής.

Αυτό το ομολογουμένως γλαφυρό κειμενάκι, δείχνει να έχει εμπεδώσει επαρκώς τη λογική και τις μεθόδους των Μανιαδάκηδων, και οι δυνάμεις της πραγματικής πολιτικής αντίστασης, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να πλανηθούν.

Σε ότι αφορά στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ» εμείς είχαμε έγκαιρα προειδοποιήσει πως: «Η φωτιά άναψε. Ετοιμαζόταν καιρό και επιμελώς. Και σε ότι αφορά εμάς επιμένουμε πως η σκοτεινή διαδρομή των δολοφόνων - καταδρομέων οδηγεί αβίαστα στους μαύρους θαλάμους των μυστικών υπηρεσιών, τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων...»
Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Και η προκήρυξη, απλά γι ακόμη μια φορά μας δικαίωσε….

Σχετικά μας άρθρα…

ΔΥΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΛΑΘΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ - ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ

Και ένα άρθρο προφητικό που κανείς δεν άκουσε...

ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΗΛΙΘΙΟΙ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου