Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΦΤΗΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΡΟΛΟ

Φίλος μου γνωστοποίησε ανάρτηση, με ακραίο προπαγανδιστικό – μελό – λαϊκίστικο περιεχόμενο... 

ΤΣΙΠΡΑΣ -ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣΠρόκειται για ανάρτηση που προσπαθεί να εμφανίσει τον Αλέξις Τσίπρα, ως οικογενειάρχη (ενώ μισεί τον θεσμό της οικογένειας και το καταργεί παντιοτρόπως από κάθε Έλληνα – μόνο Έλληνα), προς τον οποίο Τσίπρα, τηλεφωνεί η «νοικοκυρά σύζυγος» για να μη ξεχάσει να περάσει από τα πριζουνίγκ, για να αγοράσει…. γάλατα – γαργάλατα για το παιδί!!! Υπάρχει και φωτογραφία του νοικοκύρη, σε... 

φτηνιάρικη (λαϊκή) παραλία, τη στιγμή που βιδώνει το κοντάρι της ομπρέλας στην άμμο….. Ο «συντάκτης» δεν περιγράφει το πως απόκτησε τόσες και τόσο πλούσιες γνώσεις για τον οικογενειάρχη που μισεί τον θεσμό της οικογένειας…. Επειδή έχω άποψη, εκνευριστικά επί παντός επιστητού, έστειλα στον φίλο «Τ.Ν.» την απάντησή μου: 

«Θυμάσαι το «ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΣΙΜΕ» της προ 15ετίας μαθητικής εξέγερσης??? Εκείνη η εξέγερση, είχε πολλά...
κοινά συλλογικής έκφρασης αμεσοδημοκρατική με την κατάληψη του Πολυτεχνείου, με πάρα πολλά φιντάνια να ηγούνται στα κατά τόπους Λύκεια. Δεν ήταν εξέγερση του Τσίπρα, ο οποίος ήταν απλά μέλος, ενός από τα εκατοντάδες 15μελή μαθητικά συμβούλια. 

ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Υπήρξαν εκατοντάδες μαθητές, πολύ πιο δραστήριοι και εκρηκτικοί. Κάποια όμως μαγικά χέρια ΑΛΑΒΑΝΙΚΑ, πιάνουν τον μικρό Τσίπρα (που από σόϊ δεν είναι καθόλου τυχαίος – παρά τα όσα γράφει το άρθρο που έστειλες) και μας τον επιβάλουν, σαν δήθεν ηγέτη μια μαθητικής εξέγερσης. 

ΤΣΙΠΡΑΣ -ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ -LEVYΑπό τότε, τα ΜΜΕ, σε τακτά χρονικά διαστήματα, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΛΟΓΟ, φρόντισαν να αναμασούν το παραμύθι του «ηγέτη» της μαθητικής εξέγερσης. Αυτό το φρόντιζε αδιάκοπα ο πάμπλουτος εβραίος ΑΛΑΒΑΝΟΣ. Και τον φρόντιζε πολύ περισσότερο και από δικό του παιδί. Δεν λέω κάτι καινούριο. Αυτά είναι χιλιογραμμένα. Μιλάμε για ένα ψυχρό κατασκεύασμα του πολιτικού μάρκετιγκ.    

Για όνομα του Θεού. Από τότε που αναδείχθηκε δια του ΑΛΑΒΑΝΟΥ, πρόεδρος του Συνασπισμού (ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑ), κανένας δεν μπορεί να τον πλησιάσει, και ότι φωτογραφίες βγαίνουν προς τα έξω, είναι κατασκεύασμα προπαγάνδας, όπως λες. Ότι ίσχυε για τον συγχωρεμένο Παπανδρέου, τον οποίο ο αείμνηστος Αλέκος Παναγούλης αποκαλούσε ΔΗΜΟΣΙΑ, απατεώνα, ισχύει στο πολλαπλάσιο για τον Τσίπρα. Προϊόν μελετημένης απάτης είναι.«

Δεν μας βγήκε λοιπόν ο πεντόβολος (γιου νόου τι εστί πεντόβολος???) από παρθενογέννηση πολιτικού αγώνος. ΜΑΣ τον φύτεψαν για να καθήσει στον σβέρκο μας, για να διαπραγματευθεί καινούργια μνημόνια.

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου